Nota de premsa

Parc Sagunt adjudica dues parcel·les noves per un import de quasi 2 milions d'euros

22/02/2021

- Es tracta d'un solar de més de 13.000 metres quadrats que s'ha venut a Svan Trading i un de més de 6.000 metres quadrats adjudicat a Lannutti
- Parc Sagunt supera la quantitat d'1.845.515 metres quadrats de sòl venut, la qual cosa suposa que el 93,80 % de la superfície total del parc ja està adjudicadaEl Consell d'Administració de Parc Sagunt ha aprovat aquest dilluns l'adjudicació de les parcel·les I-9.3.1 i Z-3.3 per un import pròxim als dos milions d'euros, amb la qual cosa se supera la quantitat d'1.845.515 metres quadrats de sòl venut d'aquest parc empresarial, cosa que suposa que el 93,80 % de la superfície total del parc ja està adjudicada.

La parcel·la Z-3.3, de 13.153 metres quadrats de superfície, s'ha adjudicat a l'empresa Svan Trading, dedicada al comerç a l'engròs d'electrodomèstics de gamma blanca, per un import d'1.223.229 euros.

Per la seua banda, la parcel·la I-9.3.1 s'ha adjudicat a l'empresa Lannutti, que es dedica al transport de vidre, per un import total de 632.424 euros. Aquesta empresa ja comptava amb dues parcel·les a Parc Sagunt, de manera que als terrenys adjudicats aquest dilluns, que ocupen una superfície de 6.081 m2, caldrà sumar els 25.000 metres quadrats que ja tenia la companyia al parc.

"Parc Sagunt s'ha consolidat com una oportunitat excepcional per a les companyies. Les empreses han vist ràpidament les possibilitats que s'obrin en estar-hi situades, ja que està vertebrat per infraestructures viàries i ferroviàries importants, que afavoreixen la intermodalitat amb el port de Sagunt", ha indicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament i presidenta de Parc Sagunt, María José Mira.

El Consell d'Administració de Parc Sagunt té previst traure un nou plec de les parcel·les que queden per vendre, que ocupen una superfície de 114.444 metres quadrats i suposen a penes el 6,20 % del sòl del parc, la qual cosa evidencia l'èxit del projecte.

Parc Sagunt II

En paral·lel a aquest procés per a acabar de vendre totes parcel·les de la fase I de Parc Sagunt, des del Consell d'Administració continuen les accions per a l'adquisició del sòl de la segona fase del parc, Parc Sagunt II, la qual cosa suposa la compra d'una superfície de 5.600.000 metres quadrats.

En aquest sentit, el Consell d'Administració ja havia fixat els preus màxims en funció del model d'aprofitament de cada sòl i han començat les negociacions amb els propietaris amb l'objectiu de fomentar la compravenda de les parcel·les per mitjà d'acords privats amb aquests, per a garantir el pagament ràpid i simplificar d'aquesta manera el projecte d'expropiació.