Visualització de contingut web

EURODISSEA

EMPRESES: Ajudes destinades a la realització d'intercanvis entre joves europeus per a la realització de pràctiques professionals (Sol·licitud d'acogida per part de les empreses). Programa Eurodissea

JOVES: Programa Eurodisea per a joves de la Comunitat Valenciana (sol·licitud de pràctiques professionals en una regió europea)

ENLLAÇ EUROPEU: www.eurodyssee.eu

OFERTA DE PRÀCTIQUES: http://www.eurodyssee.eu/es/traineeship-offers/backend/ofertas-de-practicas.html

Què és Eurodissea?

Eurodissea és un programa d'intercanvi de l'Assemblea de les Regions d'Europa (ARE) que ofereix pràctiques de tres a set mesos, a l'estranger, a les persones joves que estan buscant treball i que tinguen de 18 a 30 anys. L'objectiu és proporcionar-les alguna experiència professional i, alhora, donar-les l'oportunitat d'aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella. Els principals interessats en aquest programa són, per tant, persones joves, empreses i regions.

Què són els fons estructurals de la Unió Europea?

Els Fons Estructurals constitueixen un instrument de la política comunitària per a reforçar la cohesió econòmica i social de la Unió Europea, destinant un volum significatiu de recursos econòmics a la reducció de les diferències de les regions comunitàries i el retard de les menys afavorides. La Comunitat Valenciana és beneficiària dels Fons Estructurals de la Unió Europea des de l'any 1988.

Què és el Fons Social Europeu?

El Fons Social Europeu (FSE) és el principal instrument que té Europa per a fomentar l'ocupació i la inclusió social. Es tracta d'ajudar els ciutadans a trobar un lloc de treball (o un altre millor) i d'integrar en la societat als col·lectius menys afavorits, garantint una major igualtat d'oportunitats per a tots.

Per a això el FSE inverteix en els ciutadans d'Europa i en les seues capacitats, tinguen o no ocupació i siga com siga la seua edat.

Cada any el Fons ajuda a prop de 10 milions de persones a trobar treball o a millorar les seues capacitats perquè ho troben en el futur.