Imagen que contiene mapa Descripción
                        generada automáticamente

BUTLLETÍ Nº 20 – DESEMBRE 2020

xTuxMi

 

EN CLAU FEMENINA

 

ACCELERANT LA IGUALTAT DE GÈNERE EN EL CONTEXT DE LA PANDÈMIA DE LA COVID-19

JA DISPONIBLE TOT EL CONTINGUT EN LÍNIA DE LA CONFERÈNCIA WOMEN4MEDITERRANEAN 2020

La conferència Women4Mediterranean 2020, realitzada del 16 al 20 de novembre i organitzada per la Unió per al Mediterrani, l'organització intergovernamental que agrupa a tots els països de la Unió Europea i a 15 països del sud i l'est del Mediterrani, té per objecte avaluar i aprendre dels assoliments en matèria d'igualtat de gènere dels últims 25 anys així com identificar les àrees que requereixen millores amb la finalitat d'establir les bases per a tancar la bretxa de gènere en els pròxims anys.

Analitza com la crisi de COVID-19 ha ampliat les desigualtats de gènere preexistents, exposant les vulnerabilitats dels sistemes socials, polítics i econòmics. Destaca el paper fonamental de les dones en la lluita contra la pandèmia i examina com fomentar la seua participació en la formulació de polítiques i l'adopció de decisions per a fer-li front.

|| Accedeix al contingut en el següent enllaç ||

 

PRESSUPOST AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE EN ELS FONS DE LA UE

Imagen que contiene interior, pastel,
                          tabla, verde Descripción generada
                          automáticamente

EINES METODOLÒGIQUES PER A UN PRESSUPOST QUE CONTRIBUEIX A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS D'IGUALTAT DE GÈNERE

L'objectiu de la present guia metodològica, elaborada per l'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere (EIGE), és ajudar a les autoritats de gestió de la Unió Europea facilitant l'aplicació del principi d'igualtat de gènere a través de l'elaboració de pressupostos amb perspectiva de gènere en els processos dels Fons Europeus, com una de les eines d'integració de la perspectiva de gènere.

La guia es divideix en quatre seccions que detallen a qui es destinen aquestes eines, què és el pressupost amb perspectiva de gènere, per què és important (raonament jurídic, polític i econòmic per a la seua aplicació) i com aplicar-la (eines i pràctiques prometedores de diferents Estats membres així com onze eines per a aplicar els pressupostos).

|| Descarrega la guia des d'ací ||

 

TESTIMONIS DE VIOLÈNCIA EN LA PARELLA

VIOLÈNCIA EN LA PARELLA I INTERVENCIÓ DELS TESTIMONIS: QUINS SÓN ELS FACTORS DECISIUS?

Una de cada cinc dones ha experimentat violència a les mans d'un company íntim. Si bé el principal deure de protegir a les dones de la violència recau en l'Estat, la percepció que la violència en la parella és un assumpte privat ha de canviar en tota la societat, tant en l'àmbit individual com en les esferes privada, professional i pública.

En el present informe, elaborat per l'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere (EIGE) i basat en una investigació documental en l'àmbit de la UE, s'examinen els factors que encoratgen als testimonis de la violència en la parella a intervindre (inclosa la denúncia de la violència a les autoritats competents) i proporciona proves sobre quan i en quina mena d'entorns intervenen.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

INFOMED

 

MILLOR GOVERNANÇA PER A UN TURISME MÉS INTEL·LIGENT

PANORAMED: UNA VISIÓ COMPARTIDA DEL TURISME COSTANER I MARÍTIM EN EL MEDITERRANI

Panoramed és el projecte de governança del programa Interreg MED que dóna suport al procés d'enfortiment i desenvolupament dels marcs de cooperació multilateral a la regió del Mediterrani per a donar respostes conjuntes als desafiaments i oportunitats comunes.

El seu Document de Política Clau sobre el Turisme Costaner i Marítim al Mediterrani, elaborat a través d'un ampli procés de participació, ofereix recomanacions sobre el desenvolupament del turisme en diferents regions i països del Mediterrani i sobre destinacions mediterrànies intel·ligents: segurs, animats, autèntics i atractius per a viure, visitar i invertir, al mateix temps que afirma que la governança del turisme hauria d'equilibrar tres pilars: el medi ambient, la comunitat i l'economia.

|| Descarrega el document ací ||

 

CONVOCATÒRIES

 

CONVOCATÒRIA H2020 EU GREEN DEAL: Fi termini 26 gener 2021

Diagrama, Texto Descripción generada
                          automáticamente

UNA INVERSIÓ DE 1.000 MILIONS D'EUROS PER A IMPULSAR LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA I DIGITAL

En el marc del programa Horizon 2020, la Comissió Europea ha llançat la convocatòria del Pacte Verd Europeu per a projectes d'investigació i innovació que responguen a la crisi climàtica, protegisquen la biodiversitat i els ecosistemes únics d'Europa i impulsen la seua recuperació de la crisi de la COVID-19, convertint els reptes ecològics en oportunitats d'innovació.

S'estructura en huit àrees temàtiques: augment de l'ambició climàtica; energia neta, assequible i segura; indústria per a una economia circular; edificis eficients; mobilitat sostenible i intel·ligent; estratègia «de la granja a la taula»; biodiversitat i ecosistemes i contaminació zero, així com dues àrees horitzontals: reforçar el coneixement i capacitar a la ciutadania, per a aconseguir les transformacions establides en el Pacte Verd Europeu.

|| Accedeix a la convocatòria des del següent enllaç ||

 

PREMI CARLEMANY DE LA JOVENTUT 2021: Fi termini 1 febrer 2021

Texto Descripción generada
                          automáticamente

FOMENTAR LA CONSCIÈNCIA EUROPEA I FACILITAR MODELS DE CONVIVÈNCIA QUE SERVISQUEN DE REFERÈNCIA A LA JOVENTUT

Aquest premi, organitzat pel Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà, està dirigit a aquelles persones d'entre 16 i 30 anys de qualsevol Estat membre de la UE que formen part d'un projecte de dimensió europea l'objectiu del qual siga contribuir activament al desenvolupament d'Europa.

Els projectes poden presentar-se de manera individual o en grup i han de promoure l'enteniment a escala europea i internacional; fomentar el desenvolupament d'un sentit compartit d'identitat i integració europea; servir de model per a les persones joves que viuen a Europa i oferir exemples pràctics de ciutadania europea que viu en el si d'una mateixa comunitat.

|| Descobreix el premi ací ||

 

CONVOCATÒRIA CEF TRANSPORT 2019: Fi termini 15 febrer 2021

Imagen que contiene texto, señal, dibujo
                          Descripción generada automáticamente

CAP A UN SISTEMA DE TRANSPORT NET I DIGITAL: FINANÇAMENT PER A LA POLÍTICA EUROPEA D'INFRAESTRUCTURA DE TRANSPORT

El Mecanisme de Connexions amb Europa (Connecting Europe Facility) de la Comissió Europea és l'instrument financer clau de la UE per a promoure el creixement, l'ocupació i la competitivitat a través d'inversions específiques en infraestructures a escala europea. El seu programa de treball de Transport està dirigit a les inversions per a la construcció de noves infraestructures de transport a Europa o la rehabilitació i millora de les existents.

Aquesta convocatòria ofereix un enfocament innovador per a la participació dels inversors del sector privat i les institucions financeres en projectes que contribuïsquen a la sostenibilitat ambiental i l'eficiència del sector del transport i abasta dues àrees temàtiques: desplegament del Sistema Europeu de Gestió del Trànsit Ferroviari (ERTMS) i combustibles alternatius.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA EFPF H2020: Fi termini 19 febrer 2021

Interfaz de usuario gráfica, Aplicación
                          Descripción generada automáticamente

SUPORT FINANCER A PROJECTES DE DESENVOLUPAMENT, INTEGRACIÓ I VALIDACIÓ DE SOLUCIONS INNOVADORES DE LA PLATAFORMA EFPF

La Plataforma Europea de Fàbriques Connectades per a la Fabricació Àgil (EFPF) és un projecte emmarcat en el programa Horizon 2020 i el seu principal resultat és un ecosistema federat de fàbriques intel·ligents i una plataforma digital que estableix una xarxa d'actors rellevants en l'àmbit de la fabricació digital.

Aquest projecte ha llançat una convocatòria de 2,5 milions d'euros per a finançar fins a 20 projectes que desenvolupen noves aplicacions, testen o validen aplicacions i serveis de la plataforma EFPF o estenguen la federació amb noves plataformes i serveis, dirigida a empreses industrials, proveïdors de solucions digitals, desenvolupadors de programari i investigadors.

|| Coneix la plataforma i la seua convocatòria ací ||

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

INFORME PIF 2019: PROTECCIÓ DELS INTERESSOS FINANCERS DE LA UE

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                          Aplicación Descripción generada
                          automáticamente

EL FRAU DETECTAT I EL VOLUM DE FONS FINANCERS RELACIONATS VAN DISMINUIR EN COMPARACIÓ AMB 2018

L'Oficina Europea de Lluita contra el Frau (OLAF) investiga el frau al pressupost de la UE, la corrupció i les faltes greus en les institucions europees i elabora la política de lluita contra el frau per a la Comissió Europea.

En el seu 31é informe anual sobre la protecció dels interessos financers de la Unió Europea (informe PIF), es van notificar 939 irregularitats fraudulentes per un valor financer d'aproximadament menys de la meitat en comparació amb 2018, la qual cosa confirma una tendència general a la baixa en els últims cinc anys, proporcionant una base sòlida per a afrontar els reptes futurs de les autoritats europees i nacionals en la seua lluita contra el frau.

|| Accedeix a l'informe des del següent enllaç ||

 

CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOCIALMENT RESPONSABLE

Diagrama Descripción generada
                          automáticamente

FER QUE LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOCIALMENT RESPONSABLE FUNCIONE: 71 CASOS DE BONES PRÀCTIQUES

L'Agència Executiva per a les Petites i mitjanes empreses (EASME) de la Comissió Europea ha publicat un estudi per a millorar la comprensió del potencial de la contractació pública socialment responsable, en la qual els compradors públics poden promoure les oportunitats d'ocupació, el treball decent, la inclusió social, l'accessibilitat, el disseny per a tots i el comerç ètic, entre altres.

Ofereix 71 exemples de com els compradors públics han aconseguit beneficis socials en la pràctica i una contribució important al desenvolupament sostenible, demostrant que els procediments de licitació són correctes i les polítiques eficaces i servint d'inspiració per a la seua implantació en Europa.

|| Descarrega la publicació ací ||

 

DRETS FONAMENTALS DEL COL·LECTIU GITANO I ELS POBLES NÒMADES

Imagen que contiene Interfaz de usuario
                          gráfica Descripción generada automáticamente

EUROPA NECESSITA TRENCAR EL CERCLE VICIÓS DE LA POBRESA I LA DISCRIMINACIÓ CONTRA AQUESTS COL·LECTIUS

Aquest informe, elaborat per l'Agència dels Drets Fonamentals de la Unió Europea (FRA), presenta les conclusions de l'enquesta sobre els drets fonamentals del col·lectiu gitano i els pobles nòmades a Bèlgica, França, Irlanda, Països Baixos, Suècia i Regne Unit, basada en entrevistes amb quasi 4.700 persones d'aquests col·lectius en 2019.

Destaca les desigualtats generalitzades que perpetuen els cicles de pobresa i exclusió i mostra com la discriminació i l'abandó escolar prematur condueixen a la falta d'oportunitats laborals i a la pobresa, la qual cosa hauria d'impulsar una resposta nacional i europea per a ajudar els responsables polítics a treballar amb aquests col·lectius i abordar aquesta problemàtica.

|| Consulta l'informe en el següent enllaç ||

 

EUROSTATISTICS 11/2020

Imagen que contiene Interfaz de usuario
                          gráfica Descripción generada automáticamente

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició de novembre de 2020 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega ací ||

 

CERCADOR DE SOCIS

 

INTERREG MED PROJECT PARTNER DISTRIBUTION

Captura de pantalla de un celular
                          Descripción generada automáticamente

TROBA SOCIS I PROJECTES DE COOPERACIÓ EN LA ZONA DEL MEDITERRANI EN EL MARC DEL PROGRAMA INTERREG MED

Interreg MED és el programa de cooperació europea transnacional per a la zona del Mediterrani l'objectiu del qual és promoure el creixement sostenible i fer front als desafiaments comuns, com l'auge de l'economia baixa en carboni, la protecció dels recursos naturals i culturals i l'enfortiment de la innovació.

En aquest context, el Servei de Coneixements Territorials i Informació Geogràfica de la regió de Provença-Alps-Costa Blava ha elaborat un cercador de socis, en el qual pot filtrar-se per país d'origen, regió, naturalesa de l'organització associada i temàtica dels projectes en els quals participen, així com localitzar fàcilment als Socis Líders.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

COMITÉ DE SEGUIMENT FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

Texto, Logotipo Descripción generada
                          automáticamente

 

 

Forma Descripción generada
                          automáticamente

 

COMITÉ DE SEGUIMENT DEL PROGRAMA OPERATIU REGIONAL DEL FONS SOCIAL EUROPEU DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

El passat 27 de novembre es va celebrar, de manera telemàtica, el Comité de Seguiment del Programa Operatiu Regional del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, en el qual es van analitzar les mesures adoptades en l'àmbit de la UE en resposta a la crisi de la COVID-19, inclosa la iniciativa React-EU, es va revisar l'estat de l'execució del Programa Operatiu i les principals mesures preses per a dur a terme la seua reprogramació en 2020 i les mesures d'informació, comunicació i publicitat, així com Bones pràctiques d'actuacions cofinançades.

La reprogramació ha consistit en la transferència de part dels recursos disponibles del programa operatiu «Ocupació Juvenil» a l'eix 3 d'aquest programa operatiu, per un import de 4.966.779 euros, i en la redistribució interna de fons entre eixos prioritaris: 40.053.048 de l'eix 1 (ocupació), 12.955.771 de l'eix 2 (inclusió social) i 1.611,628 de l'eix 8 (assistència tècnica) a l'eix 3 (educació), per a donar suport a les actuacions de formació professional amb 59.587.226 euros.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

INSTRUMENT SURE

Diagrama Descripción generada
                          automáticamente

LA COMISSIÓ DESEMBORSA 14.000 MILIONS D'EUROS EN EL MARC DE SURE A NOU ESTATS MEMBRES

El mes de novembre, la Comissió Europea va atorgar 14.000 milions d'euros a nou països en el segon tram de l'ajuda financera als Estats membres prestada a través de l'instrument SURE. Així, Croàcia ha rebut 510 milions d'euros, Xipre 250, Grècia 2.000, Itàlia 6.500 addicionals, Letònia 120, Lituània 300, Malta 120, Eslovènia 200 i Espanya 4.000 addicionals.

Aquest suport, en forma de préstecs concedits en condicions favorables, ajudarà els Estats membres a fer front al sobtat augment de la despesa pública necessària per a preservar l'ocupació, sufragant costos relacionats amb el finançament dels règims nacionals de reducció del temps de treball i mesures similars adoptades en resposta a la crisi de la COVID-19.

|| Llig la notícia completa ací ||

 

REACT-EU

Interfaz de usuario gráfica, Sitio web
                          Descripción generada automáticamente

ACORD SOBRE LA INICIATIVA REACT-UE PER A LA RECUPERACIÓ ECONÒMICA I SOCIAL EN EL CONTEXT DE LA CRISI DE COVID-19

La Comissió Europea ha acollit amb satisfacció l'acord polític entre el Parlament Europeu i els Estats membres de la UE en el Consell sobre el paquet d'Ajuda a la Recuperació per a la Cohesió i els Territoris d'Europa (REACT-UE).

Amb un import que ascendeix a 47.500 milions d'euros, REACT-UE continua i amplia les mesures de resposta a la crisi i de reparació de la crisi, incloses en els dos paquets de la Iniciativa d'Inversió en Resposta al Coronavirus (IIRC i IIRC+), contribuint a una recuperació ecològica, digital i resilient de l'economia i afegint nous recursos addicionals als programes existents de la política de cohesió.

|| Coneix tots els detalls en el següent enllaç ||

 

PLA D'ACCIÓ SOBRE INTEGRACIÓ I INCLUSIÓ 2021-2027

Interfaz de usuario gráfica Descripción
                          generada automáticamente

DESCOBREIX EL NOU PLA D'ACCIÓ SOBRE INTEGRACIÓ I INCLUSIÓ 2021-2027 DE LA COMISSIÓ EUROPEA

La Comissió Europea ha presentat el Pla d'Acció sobre Integració i Inclusió per al període 2021-2027, un pla que fomenta la inclusió de totes les persones, reconeixent la important contribució dels migrants a la Unió Europea i fent front a les barreres que obstaculitzen la participació i inclusió de les persones d'origen migrant, tant nouvinguts com ciutadania, en la societat europea.

Aquest pla complementa les estratègies existents i futures dirigides a fomentar la igualtat i la cohesió social i proposa un suport específic i adaptat que té en compte les característiques particulars que puguen plantejar reptes concrets per a les persones migrants, com el gènere o l'origen religiós.

|| Accedeix a la notícia des d'ací ||

 

PILAR EUROPEU DE DRETS SOCIALS

Interfaz de usuario gráfica, Aplicación
                          Descripción generada automáticamente

CONEIX ELS 20 PRINCIPIS FONAMENTALS SOBRE ELS DRETS SOCIALS DE LA CIUTADANIA EUROPEA

El Pilar Europeu de Drets Socials va ser aprovat pel Parlament Europeu, el Consell de la UE i la Comissió Europea en 2017 amb l'objectiu d'oferir uns drets socials nous i més efectius a la ciutadania de la Unió Europea, i es conforma de vint principis fonamentals, estructurats en tres categories: Igualtat d'oportunitats i d'accés al mercat de treball, condicions de treball justes i protecció i inclusió social.

Es basa en els resultats de la consulta pública sobre el primer esbós que va presentar la Comissió Europea en març de 2016, la qual va rebre més de 16.500 respostes i va culminar amb la Conferència final "Avançant junts" en gener de 2017, a la qual van assistir més de 600 participants.

|| Més info i descàrrega a través del següent enllaç ||

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

Interfaz de usuario gráfica Descripción
                          generada automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El seu butlletí mensual ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS EN EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva d'Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Imagen que contiene Escala de tiempo
                          Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des d'Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                          Aplicación Descripción generada
                          automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels 28 Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN INSTITUCIONS DE LA UE

Texto Descripción generada
                          automáticamente

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Representació Permanent d'Espanya davant la UE, des de la Unitat de Suport per a la presència d'espanyols en les Institucions de la UE (UDA), proporciona informació sobre oportunitats d'ocupació i de pràctiques professionals en l'administració de la UE, ofereix formació per a la preparació dels processos selectius i gestiona els programes dirigits als empleats públics espanyols interessats a tindre una experiència professional a Europa.

En aquest context, la UDA elabora i publica un butlletí mensual que ofereix informació detallada sobre múltiples ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions de la Unió Europea.

|| Consulta el butlletí ací ||

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

Imagen que contiene exterior, cerca,
                          forrado, colorido Descripción generada
                          automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FSE COMUNITAT VALENCIANA

Imagen que contiene Logotipo Descripción
                        generada automáticamente

ECOVUL 2020: PROGRAMA DE SUBVENCIONS PER A FOMENTAR LA CONTRACTACIÓ INDEFINIDA INICIAL DE COL·LECTIUS VULNERABLES

Aquesta actuació està impulsada per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana i cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L'objectiu d'aquest programa és fomentar la contractació indefinida de les persones pertanyents a determinats col·lectius vulnerables, incloent-hi expressament a les persones en situació o risc d'exclusió social, acreditats pels Serveis Socials de qualsevol administració pública, les persones desocupades de llarga duració, les persones majors de 50 anys i les persones amb diversitat funcional.

Les subvencions estan dirigides a entitats ocupadores de naturalesa privada, incloses les persones treballadores autònomes, amb centre de treball en la Comunitat Valenciana, i el pressupost total de l'acció per a l'exercici 2020 és de 12.000.000 euros, amb el qual es preveu atendre 500 beneficiaris.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es