Imagen que contiene mapa Descripción
                          generada automáticamente

BUTLLETÍ Nº 23 – MARÇ 2021

xTuxMi

 

EN CLAU FEMENINA

 

INFORME ANUAL 2021 IGUALTAT DE GÈNERE A LA UE

LA PANDÈMIA DE COVID-19 HA DEMOSTRAT SER UN REPTE IMPORTANT PER A LA IGUALTAT DE GÈNERE

La Comissió Europea ha publicat el seu informe anual sobre la igualtat de gènere a la Unió Europea de 2021, que assenyala les repercussions negatives de la pandèmia de COVID-19 en les dones, agreujant les desigualtats existents entre dones i homes en quasi tots els àmbits de la vida, tant a Europa com fora d'ella, i revertint els assoliments dels últims anys.

Durant la pandèmia, els Estats membres han registrat un augment de la violència domèstica; les dones han estat en primera línia en la lluita, patint un augment sense precedents de la càrrega de treball, del risc per a la salut i de les dificultats per a conciliar la vida familiar i la professional, i s'han vist afectades en el mercat laboral en estar sobrerepresentades en els sectors més afectats per la crisi, entre altres repercussions.

|| Més info i descàrrega en el següent enllaç ||

 

TRANSPARÈNCIA RETRIBUTIVA: A IGUAL TREBALL, IGUAL RETRIBUCIÓ

Texto Descripción generada
                            automáticamente

PROPOSTA DE DIRECTIVA PER A L'APLICACIÓ DEL PRINCIPI D'IGUALTAT DE RETRIBUCIÓ ENTRE HOMES I DONES

La Comissió Europea ha presentat una proposta sobre transparència retributiva destinada a reforçar l'aplicació del principi d'igualtat de retribució per a un mateix treball o treball d'igual valor entre homes i dones mitjançant normes i mesures vinculants de transparència salarial i mecanismes d'aplicació.

La proposta legislativa se centra en dos factors fonamentals de la igualtat de retribució: planteja mesures per a garantir la transparència retributiva destinades a les plantilles i a les empreses així com un millor accés a la justícia per a les víctimes de discriminació en aquest àmbit, prenent en consideració els efectes de la pandèmia de COVID-19 en les empreses però també en les dones, un col·lectiu greument afectat.

|| Llig la notícia completa ací ||

 

INFOMED

 

CAP A UNA ECONOMIA BLAVA SOSTENIBLE A LA REGIÓ MEDITERRÀNIA

Texto Descripción generada
                            automáticamente

CONSULTA L'INFORME PER A DESCOBRIR LA PROGRESSIÓ DE TOTS ELS SECTORS DE L'ECONOMIA BLAVA EN LA MAR MEDITERRÀNIA

Aquest informe, elaborat per la Unió pel Mediterrani (UPM), l'organització que agrupa a tots els països de la Unió Europea i a 15 països del sud i l'est del Mediterrani, recull informació qualitativa i quantitativa sobre la situació actual i el potencial dels sectors de l'economia blava a la regió Mediterrània.

A través d'infografies, la publicació mostra les característiques sectorials, reptes i oportunitats, així com la situació en el passat, el present i el futur, de multitud d'aspectes de l'economia blava en la Mar Mediterrània, com el turisme costaner i marítim, les energies marines renovables, la pesca, la seguretat marítima, el transport i els ports marítims, el fons marí o la investigació i innovació marines, entre altres.

|| Accedeix a la publicació des del següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIES

 

CONVOCATÒRIA INTERREG MED COMPENSACIÓ PETJADA DE CARBONI: Fi termini 15 abril 2021

Texto Descripción generada
                            automáticamente

CALCULAR I REDUIR L'IMPACTE DE LES EMISSIONS DE GASOS DELS PROJECTES D'INTERREG MED

Ja està oberta la convocatòria per a la presentació de projectes de Compensació de Petjada de Carboni del Programa Interreg MED, el programa de cooperació territorial europea de la zona del Mediterrani per a promoure el creixement sostenible.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és el finançament d'un projecte que permeta desenvolupar una metodologia capaç de fer costat a qualsevol projecte MED en el càlcul de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle causades per l'execució de les seues activitats, i proposar iniciatives, mesures i accions per a compensar-los, així com promoure bones pràctiques en matèria de compensació d'emissions de diòxid de carboni.

|| Descobreix la convocatòria ací ||

 

PREMI CIUTADÀ EUROPEU 2021: Fi termini 29 abril 2021

Imagen que contiene Aplicación
                            Descripción generada automáticamente

UN PREMI QUE RECONEIX LES INICIATIVES QUE CONTRIBUEIXEN A LA COOPERACIÓ EUROPEA I A LA PROMOCIÓ DE VALORS COMUNS

El Parlament Europeu concedeix tots els anys diversos guardons en el marc del premi del Ciutadà Europeu, un reconeixement per assoliments excepcionals en diferents àmbits que ofereix l'oportunitat de dirigir el focus de l'atenció pública cap a persones i organitzacions que s'esforcen per millorar el món i animar a altres a seguir el seu exemple.

Es premiaran projectes a través dels quals s'hagen obtingut assoliments excepcionals o hagen mostrat un compromís excepcional en àmbits que fomenten la comprensió mútua i una integració més estreta entre la ciutadania de la UE, donen suport a la cooperació cultural transfronterera que contribuïsca al reforç de l'esperit europeu i promoguen els valors i drets fonamentals de la UE.

|| Coneix el concurs en aquest enllaç ||

 

PREMI EIC HORIZON FOTOSÍNTESI ARTIFICIAL: Fi termini 5 maig 2021

Texto Descripción generada
                            automáticamente

UN PREMI DE 5 MILIONS D'EUROS PER A OFERIR ALTERNATIVES SOSTENIBLES ALS ACTUALS SUBMINISTRAMENTS DE COMBUSTIBLE

Els premis Horizon del Consell Europeu d'Innovació (EIC) tenen per objecte estimular el coneixement, la innovació i la competitivitat per a trobar solucions a desafiaments importants que enfronta la societat, oferint una recompensa en efectiu a qui puga afrontar-los amb major eficàcia.

En aquest cas, el repte consisteix a construir un prototip funcional d'un sistema basat en la fotosíntesi artificial que siga capaç de produir un combustible sintètic renovable, d'acord amb l'objectiu de contribuir a la creació de sistemes innovadors de conversió d'energia que utilitzen la llum solar i els elements naturals per a produir combustibles renovables que s'utilitzaran en la indústria, l'habitatge i el transport.

|| Descobreix el premi ací ||

 

PREMIS REGIOSTARS 2021: Fi termini 9 maig 2021

Una captura de pantalla de un celular
                            con texto e imagen Descripción generada
                            automáticamente con confianza media

NOVA CONVOCATÒRIA DE PREMIS REGIOSTARS PER A LA SELECCIÓ DELS PROJECTES MÉS INNOVADORS DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL

La Comissió Europea ha llançat una nova edició dels premis Regiostars, un concurs anual organitzat per la DG REGIO que s'ha convertit en el distintiu europeu d'excel·lència dels projectes finançats per la Unió Europea que demostren enfocaments innovadors i integradors en matèria de desenvolupament regional.

El concurs es divideix en cinc categories: Europa intel·ligent (competitivitat empresarial en un món digital), Europa verda (comunitats verds i resistents en entorns rurals i urbans), Europa justa (inclusió i antidiscriminació), Europa urbana (sistemes alimentaris verds, sostenibles i circulars en àrees urbanes funcionals) i el tema de l'any (mobilitat verda a les regions: Any Europeu del Ferrocarril 2021).

|| Info i bases del concurs en el següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIES PROMOCIÓ PRODUCTES AGRÍCOLES EUROPEUS: Fi termini 11 maig 2021

Imagen que contiene Diagrama
                            Descripción generada automáticamente

SUBVENCIONS PER A ACCIONS D'INFORMACIÓ I PROMOCIÓ DE PRODUCTES AGRÍCOLES EN EL MERCAT INTERIOR I TERCERS PAÏSOS

La Comissió Europea ha llançat les convocatòries de propostes de programes europeus de promoció agroalimentària, tant a la UE com a l'estranger, posant l'accent principalment en la promoció de productes i mètodes agrícoles que secunden més directament els objectius del Pacte Verd Europeu, com els productes ecològics, les fruites i hortalisses i l'agricultura sostenible.

La present convocatòria es refereix a subvencions d'activitats de la UE en l'àmbit de les mesures d'informació i promoció aplicades en el mercat interior i en tercers països a través de programes simples o múltiples i relatives a productes agrícoles europeus del Programa AGRIP, l'objectiu del qual és millorar la competitivitat del sector agrícola de la Unió Europea.

|| Més info i convocatòries ací ||

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

ÍNDEX DE PROGRÉS SOCIAL EUROPEU 2020

Diagrama Descripción generada
                            automáticamente

POLÍTICA DE COHESIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA: LES DISPARITATS SOCIALS ENCARA VARIEN MOLT ENTRE LES REGIONS DE LA UE

La Comissió Europea ha publicat l'Índex de Progrés Social de la UE 2020, un estudi que mesura la capacitat dels Estats membres i les regions de la UE per a satisfer les necessitats humanes bàsiques i millorar i mantindre la qualitat de vida de les persones, amb l'objectiu d'ajudar els responsables polítics a desenvolupar millors polítiques i prioritats d'inversió que aborden els problemes socials de la Unió Europea.

La majoria de les regions de la UE obtenen bons resultats en necessitats humanes bàsiques però els resultats varien quan es tracta d'indicadors de desenvolupament social, i les majors diferències estan relacionades amb els indicadors d'oportunitat.

|| Descobreix totes les dades ací ||

 

ESTADÍSTIQUES D'INTEGRACIÓ DE MIGRANTS EDICIÓ 2020

ESTADÍSTIQUES SOBRE INTEGRACIÓ DE MIGRANTS EN LA SOCIETAT D'ACOLLIMENT A LA UE, EL REGNE UNIT I ELS PAÏSOS DE L'AELC

Aquest informe, elaborat per Eurostat, presenta diferents aspectes de les estadístiques de la Unió Europea sobre la integració dels migrants i es basa en les estadístiques de l'Enquesta de Població Activa (EU-EPA), les estadístiques sobre la renda i les condicions de vida (EU-SILC) i les estadístiques de migració d'Eurostat.

L'èxit de la integració dels immigrants en la societat del país d'acolliment és clau per a maximitzar les oportunitats de migració legal i aprofitar al màxim les contribucions que la immigració pot aportar al desenvolupament de la UE. En aquesta publicació, la integració dels migrants es mesura en termes d'ocupació, educació, inclusió social i ciutadania activa al país d'acolliment.

|| Descarrega la publicació en aquest enllaç ||

 

EUROSTATISTICS 02/2021

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició de febrer de 2021 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

CERCADOR DE PROJECTES

 

PROGRAMA DE JUSTÍCIA

Logotipo, nombre de la empresa
                            Descripción generada automáticamente

TROBA PROJECTES QUE CONTRIBUEIXEN A L'ESTAT DE DRET, A LA DEMOCRÀCIA I ALS DRETS FONAMENTALS

El Programa de Justícia de la Comissió Europea proporciona finançament per a donar suport a la cooperació judicial en matèria civil i penal i l'accés efectiu a la justícia per a la ciutadania i les empreses, contribuint al desenvolupament ulterior d'un espai europeu de justícia basat en l'Estat de Dret, incloses la independència i imparcialitat del poder judicial, el reconeixement i confiança mutus i la cooperació judicial.

A través del cercador d'oportunitats de finançament de la Comissió Europea podràs conéixer tots els projectes que s'han finançat en el marc del programa de Justícia durant els diferents períodes de programació, des del 2007-2013 al 2021-2027.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

BECA PRÀCTIQUES PROFESSIONALS DG FONS EUROPEUS

Texto, Logotipo, nombre de la empresa
                            Descripción generada automáticamente

 

 

 

 

Imagen que contiene Patrón de fondo
                            Descripción generada automáticamente

PRÀCTIQUES PROFESSIONALS EN LA DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS DE LA CONSELLERIA D'HISENDA I MODEL ECONÒMIC

A través de la Resolució de 9 de març de 2021 de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana es convoca, en règim de concurrència competitiva, la concessió d'una beca per a completar la formació de persones joves de fins a 35 anys, titulades universitàries amb llicenciatura o grau en Dret, Econòmiques, Administració i Direcció d'Empreses o Ciències Polítiques.

La beca implica la realització de pràctiques professionals remunerades (quantia bruta mensual de 1.148,43 euros) en les dependències de la Direcció General de Fons Europeus, i respecte a matèries relacionades amb l'Administració Pública i la participació en projectes europeus, amb especial èmfasi en tasques d'informació i difusió de les convocatòries de programes europeus així com relacionades amb els Programes Operatius de la Comunitat Valenciana.

|| Tota la info en el següent enllaç ||

 

JORNADA INFORMATIVA PROGRAMA COST: 20 abril 2021

Imagen que contiene Gráfico Descripción
                            generada automáticamente

CONNECTAR LES INICIATIVES D'INVESTIGACIÓ EN QUALSEVOL CAMP CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC EN TOTA EUROPA I FORA D'ELLA

El Ministeri de Ciència i Innovació i l'Oficina Europea de FECYT celebren una jornada informativa per a la difusió del programa de Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia (COST), una de les més àmplies xarxes europees de coordinació i cooperació en investigació i innovació l'objectiu de la qual és enfortir la investigació científica i tècnica a Europa, finançant l'establiment de xarxes de col·laboració entre persones investigadores.

La jornada té l'objectiu de promoure la participació de persones investigadores espanyoles en el Programa COST, explicar les novetats del mateix dins del nou programa marc d'investigació Horizon Europe i donar a conéixer les característiques i avantatges de participar en Accions COST.

|| Accedeix a l'agenda i inscripció des d'ací ||

 

HORIZON EUROPE MARINE AND MARITIME BROKERAGE EVENT: 28 abril 2021

Imagen que contiene Interfaz de usuario
                            gráfica Descripción generada
                            automáticamente

OPORTUNITATS D'ASSOCIACIÓ INTERNACIONAL I PRESENTACIÓ D'IDEES DAVANT LES PRINCIPALS ORGANITZACIONS D'INVESTIGACIÓ

La xarxa Enterprise Europe Network, en col·laboració amb diferents organismes, organitza una trobada internacional de col·laboració sobre les convocatòries del programa Marí i Marítim d'Horizon Europe, el nou programa marc d'investigació i innovació de la UE per al període 2021-2027.

Es tracta d'un esdeveniment virtual que presentarà les convocatòries de propostes per als pròxims dos anys i oferirà una experiència única de networking internacional per a crear associacions estratègiques i ampliar xarxes internacionals, així com la possibilitat de reunir-se amb experts dels Punts Nacionals de Contacte i d'Enterprise Europe Network a través de reunions individuals programades.

|| Info i registre en el següent enllaç ||

 

MOBILISE SME: PROGRAMA DE MOBILITAT EUROPEA PER A PIMES

Interfaz de usuario gráfica, Sitio web
                            Descripción generada automáticamente

COL·LABORACIÓ EMPRESARIAL A ESCALA EUROPEA SOBRE MOBILITAT, INTERNACIONALITZACIÓ I FORMACIÓ PER A EMPLEATS I PIMES

MobiliseSME (Mobility exchange for SME staff) és una iniciativa finançada per la Comissió Europea en el marc de la xarxa EURES del Programa Europeu d'Ocupació i Innovació Social (EASI) i gestionada per l'entitat valenciana Fundació Equip Humà, que estarà en marxa fins a agost de 2022.

El seu objectiu és ajudar les PIMES a establir col·laboracions en sectors específics clau amb altres empreses europees i contribuir al desenvolupament de les competències, capacitats i coneixements del seu personal (treballadors, directius i propietaris o copropietaris) mitjançant el suport a la mobilitat transfronterera a través de trasllats i estades de curta duració en un altre país de la Unió Europea.

|| Coneix tots els detalls ací ||

 

ESTRATÈGIA SOBRE ELS DRETS DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT 2021-2030

Interfaz de usuario gráfica, Sitio web
                            Descripción generada automáticamente

INTRODUIR MILLORES SIGNIFICATIVES EN TOTS ELS ÀMBITS DE LA VIDA DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT DINS I FORA DE LA UE

L'Estratègia sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat 2021-2030, elaborada per la Comissió Europea, té per objecte continuar avançant en la plena participació de les persones amb discapacitat i abordar els diversos reptes als quals s'enfronten, orientant per a això l'actuació dels Estats membres i de les institucions de la UE.

L'objectiu és garantir que les persones amb discapacitat a Europa gaudisquen dels seus drets humans, tinguen igualtat d'oportunitats i d'accés a la participació en la societat i en l'economia, puguen decidir on, com i amb qui viure, així com circular lliurement per la UE independentment de les seues necessitats de suport i deixen de patir discriminació.

|| Més info i descàrrega a través del següent enllaç ||

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

Interfaz de usuario gráfica Descripción
                            generada automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El seu butlletí mensual ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS EN EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva d'Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Imagen que contiene Escala de tiempo
                            Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des d'Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                            Aplicación Descripción generada
                            automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels 28 Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN INSTITUCIONS DE LA UE

Texto Descripción generada
                            automáticamente

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Representació Permanent d'Espanya davant la UE, des de la Unitat de Suport per a la presència d'espanyols en les Institucions de la UE (UDA), proporciona informació sobre oportunitats d'ocupació i de pràctiques professionals en l'administració de la UE, ofereix formació per a la preparació dels processos selectius i gestiona els programes dirigits als empleats públics espanyols interessats a tindre una experiència professional a Europa.

En aquest context, la UDA elabora i publica un butlletí mensual que ofereix informació detallada sobre múltiples ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions de la Unió Europea.

|| Consulta el butlletí ací ||

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

Imagen que contiene exterior, cerca,
                            forrado, colorido Descripción generada
                            automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FEDER COMUNITAT VALENCIANA

Texto Descripción generada automáticamenteTexto Descripción generada automáticamente

Forma Descripción generada automáticamente

DOTACIÓ D'EQUIPAMENT D'ÚLTIMA GENERACIÓ I DE SISTEMES DE GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ PER A UNA INVESTIGACIÓ AGRÀRIA D'EXCEL·LÈNCIA

Aquesta actuació ha sigut impulsada per l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), amb un pressupost de 500.000 € del qual s'ha certificat 484.880,93 €, cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L'actuació consisteix en la progressiva adquisició d'equips i de sistemes per a la informació destinats a millorar la capacitat d'investigació i innovació de l'Institut, incrementant el seu potencial tecnològic amb unitats que oferisquen prestacions tècniques i tecnològiques noves.

A través de l'actuació s'han adquirit 16 equips entre els quals es troben els següents: cambra multiespectral d'alta velocitat; analitzador de gasos per FTIR; citómetre de flux; sistema hiperespectral VIS NIR; espectroscopi; sistema PCR; incubador per a digestibilitat d'espècies ramaderes.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es