Imagen que contiene mapa
                            Descripción generada automáticamente

BUTLLETÍ Nº 25 – MAIG 2021

xTuxMi

 

EN CLAU FEMENINA

 

CONCURS ART AGAINST TEEN DATING VIOLENCE: Fi termini 31 maig 2021

ERRADICAR ESTEREOTIPS, NORMES I FUNCIONS DE GÈNERE I REFLEXIONAR SOBRE LA VIOLÈNCIA EN LES CITES ENTRE ADOLESCENTS

El projecte europeu Children First, finançat per la Comissió Europea a través del Programa Drets, Igualtat i Ciutadania 2014-2020 i destinat a previndre i combatre la violència de gènere en les relacions entre adolescents, ha llançat el concurs Art against Teen Dating Violence amb la finalitat d'educar als escolars d'entre 12 i 18 anys en la prevenció i la lluita contra la violència en les cites des d'una edat primerenca.

L'obra presentada a concurs ha de reflectir una comprensió personal de les relacions lliures de violència de gènere a través d'una expressió creativa i artística innovadora, accessible en format electrònic i ajustada a una de les següents categories: imatges, vídeos o escrits.

|| Més info i bases del concurs en el següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA CERV-2021-DAPHNE: Fi termini 15 juny 2021

CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A PREVINDRE I COMBATRE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I LA VIOLÈNCIA CONTRA ELS XIQUETS I XIQUETES

La Comissió Europea ha llançat la convocatòria de propostes per a previndre i combatre la violència de gènere i la violència contra els xiquets i les xiquetes, en el marc del nou Programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors (CERV) per al període 2021-2027, que té per objecte protegir i promoure els drets i valors de la Unió Europea consagrats en els Tractats de la UE i en la Carta dels Drets Fonamentals.

Les propostes han de previndre i combatre a tots els nivells totes les formes de violència de gènere contra les dones i les xiquetes, així com la violència domèstica i contra els xiquets, els joves i altres grups en risc, com les persones LGBTIQ i amb discapacitat, i secundar, protegir i garantir el mateix nivell de protecció en tota la UE per a les víctimes directes o indirectes.

|| Coneix la convocatòria ací ||

 

INFOMED

 

WEBINAR DIGITALITZACIÓ DE L'ECONOMIA BLAVA: 9 juny 2021

DIGITALITZACIÓ DE LES HABILITATS EN ELS SECTORS DE L'AQÜICULTURA I EL TURISME AL MEDITERRANI

La transformació digital requereix noves habilitats i competències, programes educatius i transferència de coneixements en sectors clau de l'economia blava. Per això, la Unió per al Mediterrani (UPM) i WestMed organitzen un seminari web el pròxim 9 de juny que reunirà representants d'organitzacions governamentals nacionals i regionals, pimes, universitats i usuaris finals de l'àmbit de l'economia blava i de les TIC.

L'esdeveniment oferirà una visió general de l'estat de la tècnica i les necessitats en matèria de capacitats de digitalització en el mediterrani, amb especial atenció a l'aqüicultura i el turisme marítim.

|| Més info, agenda i inscripció en aquest enllaç ||

 

CONVOCATÒRIES

 

PREMIS NEW EUROPEAN BAUHAUS 2021: Fi termini 31 maig 2021

Diagrama
                              Descripción generada automáticamente

CONEIX EL PREMI A L'ESFORÇ COL·LECTIU PER IMAGINAR I CONSTRUIR UN FUTUR SOSTENIBLE I INCLUSIU

La Nova Bauhaus Europea és la iniciativa creativa i interdisciplinària de la Comissió Europea que obri un espai de trobada per a dissenyar futures maneres de viure, situada entre l'art, la cultura, la inclusió social, la ciència i la tecnologia, amb l'objectiu d'experimentar la transformació ecològica i digital del Pacte Verd Europeu.

La convocatòria pretén accelerar la transició ecològica, contribuir a la recuperació i garantir una millor convivència, aprofitant la riquesa existent de coneixements, experiència i aptituds i exigint noves visions, idees i solucions, oferint visibilitat a exemples i conceptes que il·lustren els llocs bells, sostenibles i inclusius que existeixen en el territori europeu.

|| Descobreix els premis ací ||

 

CONCURS EC DAY #EL MEU CARTELL EUROPEU: Fi termini 15 juny 2021

PARTICIPA EN EL CONCURS ESCOLAR QUE ORGANITZA INTERACT EN EL CONTEXT DEL DIA DE LA COOPERACIÓ EUROPEA A VALÈNCIA

L'oficina europea Interact València (Universitat de València) ha llançat el concurs escolar La Unió Europea del futur, destinat a estudiants d'Educació Primària i Secundària, amb l'objectiu de sensibilitzar-los sobre la importància d'Europa, permetent-los participar activament com a ciutadania europea de ple dret en la promoció de la imatge de la Unió Europea.

Els alumnes i les alumnes que participen en el concurs hauran de dissenyar un cartell creatiu i original que reflectisca la seua visió sobre com serà la Unió Europea en el futur, que haurà de portar un títol, lema o eslògan i incloure un document descriptiu d'una extensió màxima d'una pàgina.

|| Més info, bases i formulari d'inscripció en aquest enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA CERV-2021-EQUAL: Fi termini 15 juny 2021

ºImagen que contiene alimentos
                              Descripción generada automáticamente

CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A PROMOURE LA IGUALTAT I LLUITAR CONTRA EL RACISME, LA XENOFÒBIA I LA DISCRIMINACIÓ

La Comissió Europea ha llançat la present convocatòria de propostes en el marc del nou Programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors (CERV) 2021-2027, amb l'objectiu de donar suport a un enfocament global i intersectorial i accions específiques per a previndre i combatre la intolerància, el racisme, la xenofòbia i la discriminació, en particular per motius d'origen racial o ètnic, color, religió, orientació sexual i identitat de gènere.

Es finançaran prioritats relacionades amb la lluita contra la intolerància, el racisme, la xenofòbia, la discriminació, la incitació a l'odi i els delictes motivats, la promoció de la diversitat i la inclusió en el lloc de treball, la lluita contra la discriminació contra les persones LGBTIQ i la denúncia i lluita contra la incitació a l'odi en línia.

|| Coneix la convocatòria ací ||

 

CONCURS EDEN 2022: Fi termini 16 juny 2021

Imagen que contiene dibujo
                              Descripción generada automáticamente

FOMENTAR EL DESENVOLUPAMENT DEL TURISME SOSTENIBLE PER A APORTAR VALOR A L'ECONOMIA, AL PLANETA I A LES PERSONES

La Comissió Europea ha obert el concurs Destins Europeus d'Excel·lència (EDEN) 2022, una iniciativa que reconeix i premia als destins europeus més xicotets que compten amb estratègies eficaces per a impulsar el turisme sostenible mitjançant pràctiques de transició ecològica.

Aquesta iniciativa va ser introduïda per primera vegada per la Comissió en 2007, i ara ha sigut actualitzada a la llum dels objectius del Pacte Verd Europeu per a contribuir a la recuperació i resistència de les destinacions turístiques afectades per la pandèmia COVID-19. Abasta tant als països de la UE com als tercers països que participen en el programa COSME, les destinacions turístiques més xicotetes del qual puguen mostrar els seus assoliments excel·lents en matèria de sostenibilitat i inspirar a altres destinacions turístiques en la seua transició ecològica.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA EIC ACCELERATOR OPEN 2021: Fi termini 16 juny 2021

Imagen que contiene Sitio web
                              Descripción generada automáticamente

ACCELERADOR EIC, EL CATALITZADOR QUE ATRAU LA INVERSIÓ NECESSÀRIA PER A AMPLIFICAR LA MAGNITUD DE LES INNOVACIONS

La Comissió Europea ha obert les primeres convocatòries de l'Accelerador del Consell Europeu d'Innovació destinades a ajudar a aquelles empreses (principalment a les de nova creació i a les pimes) amb potencial d'aconseguir una gran repercussió per les seues innovacions basades en descobriments científics o avanços tecnològics i que requerisquen un finançament important durant llarg temps abans de generar beneficis, permetent atraure la inversió que necessiten en un termini més curt.

D'un pressupost total de més de 1.000 milions d'euros, 495 milions es reserven a innovacions que recolzen el Pacte Verd Europeu i les tecnologies digitals i sanitàries, i la resta a innovacions d'avantguarda en qualsevol àmbit.

|| Accedeix a la convocatòria des d'ací ||

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

PANORAMA: LA REVISTA TRIMESTRAL DELS AGENTS DEL DESENVOLUPAMENT REGIONAL

Imagen que contiene accesorio
                              Descripción generada automáticamente

JA ESTÀ DISPONIBLE PER A LA SEUA DESCÀRREGA PANORAMA NÚM. 75: ECOLOGITZACIÓ I DIGITALITZACIÓ EN 2021

Aquest número d'hivern 2020 de la revista Panorama inclou un reportatge de l'equip de la Presidència alemanya que mostra el treball destinat a la consecució d'un acord sobre el paquet de la política de cohesió i avança una nova eina per a ajudar els beneficiaris de projectes a complir amb les seues obligacions de comunicació.

També dedica especial atenció a la Setmana Europea de les Regions i Ciutats i el posterior acte anual d'Interreg, i al projecte Road Trip, amb joves influencers de la UE pel continent. La secció Mapes avança l'Índex de Progrés Social i la secció Punt de dades destaca la resposta de la UE a la crisi de la COVID-19. La secció sobre projectes visita Malta, Bulgària, Grècia, Dinamarca i Luxemburg.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

ATLAS OF DEMOGRAPHY

Interfaz de usuario gráfica,
                              Aplicación, Sitio web
                              Descripción generada automáticamente

EL NOU INSTRUMENT DE GESTIÓ DEL CONEIXEMENT PER A COMPRENDRE MILLOR EL CANVI DEMOGRÀFIC

Juntament amb les transicions verda i digital, el canvi demogràfic és la tercera transformació que conforma el futur d'Europa. Per a adaptar les polítiques de la UE a les canviants condicions sobre el terreny cal comprendre com interactuen el canvi demogràfic i les realitats locals, regionals i nacionals.

Per això s'ha llançat l'Atles de Demografia, un nou instrument interactiu que permet als encarregats de formular polítiques i a la ciutadania observar, supervisar i anticipar els problemes demogràfics, mitjançant dades oportunes, sòlides i comparables, al màxim nivell de detall geogràfic, englobades en àmbits com la salut, el treball, l'educació, l'accés als serveis i les comoditats o les polítiques territorials i de cohesió.

|| Consulta l'atles ací ||

 

LA UNIÓ EUROPEA: DADES I XIFRES

Diagrama, Logotipo
                              Descripción generada automáticamente

DESCOBREIX LA UE: QUANTES PERSONES VIUEN A ITÀLIA? QUIN ÉS EL SISTEMA POLÍTIC A LITUÀNIA? QUINA ÉS LA CAPITAL DE XIPRE?

El Consell de la Unió Europea ha editat la versió actualitzada de La Unió Europea: dades i xifres, una publicació que proporciona informació essencial sobre la Unió Europea i els seus valors, funcionament i anys d'adhesió, les seues institucions i organismes de control, així com sobre els Estats membres i els països candidats.

Conté dades sobre els idiomes i monedes oficials, nombre d'habitants, sistema polític, llocs web dels governs i altra informació útil de cada país, presentats de manera pràctica a través d'una infografia intuïtiva.

|| Descarrega la publicació a través del següent enllaç ||

 

EUROSTATISTICS 04/2021

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició d'abril de 2021 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

CERCADOR DE PROJECTES

 

LIFE PROGRAMME 2014-2020 DATA HUB

Mapa
                              Descripción generada automáticamente

TROBA PROJECTES SOBRE MEDI AMBIENT I ACCIÓ PEL CLIMA EN EL MARC DEL PROGRAMA LIFE

L'Agència Executiva per a les Petites i mitjanes empreses (EASME) de la Comissió Europea gestiona diversos programes de la UE en els camps de suport i innovació de les PIMES, medi ambient, acció climàtica, energia i assumptes marítims.

En aquest context, posa a la disposició de les persones interessades aquest cercador de projectes finançats pel programa LIFE, l'instrument financer de la UE per al medi ambient i l'acció pel clima, que permet buscar projectes sobre conservació de la naturalesa, tecnologies mediambientals, adaptació al canvi climàtic i mitigació dels seus efectes en tota la Unió Europea, i filtrar-los per tema, país, tipus de projecte, any i pressupost.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

COMITÉ DE SEGUIMENT FSE CV 2014-2020

Texto, Logotipo, nombre de la empresa
                              Descripción generada automáticamente

Forma
                              Descripción generada automáticamente

LA GENERALITAT VALENCIANA HA EXECUTAT MÉS DEL 100% DELS RECURSOS DEL FONS SOCIAL EUROPEU 2014-2020

El passat 6 de maig es va celebrar el Comité de Seguiment sobre el Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, el principal instrument financer de la UE per a fomentar l'ocupació en els Estats membres i promoure una major cohesió econòmica i social.

Com a resultat, la Comunitat Valenciana ha sigut de les primeres autonomies a fer ús de la totalitat dels recursos d'aquest fons (182,37 milions d'euros programats) fins i tot dos anys i mig abans que concloga el termini establit per a certificar les actuacions. Destaca l'eix relatiu al foment de la Formació Professional, dotat amb 129,34 milions i dels quals ja s'ha certificat el 103,83%, així com els recursos destinats a la millora de l'ocupació i la mobilitat laboral (11,98 milions i un 98,06% certificat) i a la lluita contra la pobresa (35,57 milions, amb un 93,65% certificat).

|| Llig la notícia completa ací ||

 

CONFERÈNCIA SOBRE EL FUTUR D'EUROPA

INAUGURACIÓ DE LA PLATAFORMA DIGITAL MULTILINGÜE: CONTRIBUEIX A CONFIGURAR EL FUTUR DE TOTA EUROPA

Creada pel Parlament Europeu, el Consell de la UE i la Comissió Europea, la Conferència sobre el Futur d'Europa és el fòrum obert a la ciutadania europea que possibilita el debat democràtic sobre els reptes i les prioritats d'Europa, amb la finalitat de contribuir amb les seues idees a la formulació de polítiques i l'orientació futura de la UE.

La plataforma digital, interactiva i multilingüe s'organitza entorn de diversos temes clau per al debat, com a canvi climàtic i medi ambient, salut, transformació digital o migració, entre altres, i ofereix un espai per a compartir idees sobre Europa, observar què opinen altres persones, assistir i organitzar esdeveniments o enviar aportacions, que es recopilaran, analitzaran, supervisaran i publicaran durant la Conferència.

|| Coneix la plataforma en el següent enllaç ||

 

WEBINAR HORIZON EUROPA SALUT: 1 juny 2021

ASSISTEIX A LA JORNADA INFORMATIVA DEL CLÚSTER DE SALUT DEL PROGRAMA HORIZON EUROPA

El pròxim 1 de juny el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i l'Institut de Salut Carles III (ISCIII) organitzaran una jornada informativa sobre el Clúster de Salut en el context d'Horizon Europa, el nou Programa Marc d'R+D de la UE.

L'objectiu de la jornada és presentar el Clúster de Salut d'Horizon Europa i les oportunitats per als dos primers anys. Així mateix, s'exposaran les novetats per a la participació, els Partenariats, la iniciativa de Salut Innovadora, la Missió de Càncer i aspectes estratègics del clúster, a més d'oferir l'oportunitat de sol·licitar una reunió per a la revisió de la teua proposta.

|| Tota la info, agenda i inscripció ací ||

 

TALLER PROMOCIÓ DE L'ENERGIA SOSTENIBLE EN LES PIMES: 24 juny 2021

INSCRIU-TE EN EL TALLER EN LÍNIA I DESCOBREIX COM FER COSTAT A LES PIMES EN LA SEUA TRANSICIÓ CAP A UNA ENERGIA SOSTENIBLE

La Plataforma d'Aprenentatge Polític d'Interreg Europa, en col·laboració amb els projectes SMEPlus, SME POWER i RESINDUSTRY, ha organitzat un taller sobre la promoció de l'energia sostenible en les pimes, amb l'objectiu d'estudiar què poden fer les autoritats públiques per a fer costat a les pimes en la seua transició cap a pràctiques sostenibles i de baixes emissions de carboni.

S'exposarà el marc polític actual i el paper de les pimes en la descarbonització amb una perspectiva a llarg termini, seguida d'una taula redona amb els socis d'Interreg Europa; s'organitzaran sessions interactives per a debatre les bones pràctiques relatives a l'eficiència energètica i les energies renovables en les empreses i es presentaran les noves oportunitats de finançament en el període 2021-2027, entre altres activitats.

|| Més info i registre a través d'aquest enllaç ||

 

NOVA XARXA DE CENTRES EUROPE DIRECT

TRENTA-SET CENTRES ACOSTARAN LA UNIÓ EUROPEA A LA CIUTADANIA ESPANYOLA A PARTIR DE MAIG

La nova xarxa Europe Direct, amb un total de 37 centres repartits per tota Espanya, oferirà a la ciutadania informació oportuna i objectiva sobre assumptes europeus, però també animarà a la participació en qüestions relacionades amb el futur de la UE.

Aquesta nova generació de centres treballarà amb la ciutadania, mitjans de comunicació i entitats locals a través d'activitats d'informació i participació amb l'objectiu de contribuir a la creació d'una esfera pública europea, generar una major sensibilització sobre la UE, les seues prioritats, oportunitats i reptes i acostar la Unió Europea, les seues polítiques i els seus valors a tots els racons del país fins a finals de 2025.

|| Consulta els centres Europe Direct ací ||

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

Interfaz de usuario gráfica
                              Descripción generada automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El seu butlletí mensual ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS EN EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva d'Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Imagen que contiene Escala de tiempo
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des d'Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN INSTITUCIONS DE LA UE

Texto
                              Descripción generada automáticamente

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Representació Permanent d'Espanya davant la UE, des de la Unitat de Suport per a la presència d'espanyols en les Institucions de la UE (UDA), proporciona informació sobre oportunitats d'ocupació i de pràctiques professionals en l'administració de la UE, ofereix formació per a la preparació dels processos selectius i gestiona els programes dirigits als empleats públics espanyols interessats a tindre una experiència professional a Europa.

En aquest context, la UDA elabora i publica un butlletí mensual que ofereix informació detallada sobre múltiples ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions de la Unió Europea.

|| Consulta el butlletí ací ||

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

Imagen que contiene exterior, cerca,
                              forrado, colorido
                              Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FEDER COMUNITAT VALENCIANA

PASSAREL·LA DE VIANANTS EN EL PUNT QUILOMÈTRIC 19,700 DE LA CV-35: CAMÍ CASABLANCA (LA POBLA DE VALLBONA)

Aquesta actuació ha sigut impulsada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i està cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Amb una inversió de 294.587 €, l'actuació té per objecte permetre la connexió de la Pobla de Vallbona -el nucli principal de la qual se situa a l'oest de l'autovia CV-35- amb els paratges naturals situats a l'est de l'esmentada autovia. Per a això, s'ha construït una passarel·la ciclopeatonal sobre la CV-35, que permet la connexió d'aquest nucli urbà amb els itineraris ciclopeatonales del marge oposat de l'autovia.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es