Imagen que contiene mapa
                                      Descripción generada
                                      automáticamente

BUTLLETÍ Nº 26 – JUNY 2021

xTuxMi

 

 

 

EN CLAU FEMENINA

 

 

 

PREMI EUROPEU DONES INNOVADORES 2021: Fi termini 30 juny 2021

 

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación, Chat o mensaje de texto
                              Descripción generada automáticamente

RECONÉIXER EL PAPER DE LES DONES EN LA PRODUCCIÓ D'INNOVACIONS REVOLUCIONÀRIES EN EL MERCAT

El Consell Europeu d'Innovació (EIC) ha llançat el Premi de la UE per a Dones Innovadores, un premi dirigit a dones empresàries que hagen fundat una empresa d'èxit i generat un gran impacte en l'ecosistema d'innovació en transformar idees en productes nous i avançats o serveis en benefici i riquesa de la ciutadania europea.

Es concediran tres premis de 100.000 euros i un de 50.000 euros per a dones de fins a 30 anys, amb l'objectiu de fomentar la conscienciació pública sobre el potencial, la importància i la contribució de les dones a l'ecosistema d'innovació i crear models a seguir per a inspirar a les dones i xiquetes de tot el món.

|| Coneix el premi en el següent enllaç ||

 

 

 

LA IGUALTAT DE GÈNERE I EL CONVENI D'ISTANBUL: UN DECENNI D'ACCIÓ

 

JA ESTÀ DISPONIBLE LA CONFERÈNCIA QUE APLAUDEIX UNA DÈCADA D'ASSOLIMENTS DEL CONVENI D'ISTANBUL

El passat 11 de maig, en ocasió del desé aniversari de la signatura del Conveni d'Istanbul així com del reconeixement internacional que ha aconseguit en la legislació, en les pràctiques nacionals i en les víctimes, va tindre lloc la conferència La igualtat de gènere i el Conveni d'Istanbul: un decenni d'acció, organitzada pel Consell d'Europa.

Durant aquesta, es va reafirmar la voluntat política dels Estats membres d'aplicar plenament el Conveni i generar un interés genuí en ella entre els principals interessats, els mitjans de comunicació i els representants de les ONG dels Estats que encara no són membres.

|| Accedeix al contingut de la conferència des d’ací ||

 

 

 

INFOMED

 

 

 

AQUAWEST: ACCELERANT L'AQÜICULTURA SOSTENIBLE EN EL MEDITERRANI OCCIDENTAL

 

Interfaz de usuario gráfica, Logotipo
                              Descripción generada automáticamente

GENERAR SOLUCIONS INNOVADORES PER Al DESENVOLUPAMENT D'UNA AQÜICULTURA ECONÒMICA I SOCIALMENT SOSTENIBLE

La iniciativa WestMED ha establit un nou grup tècnic, AquaWest, format per responsables polítics i parts interessades del sector de l'aqüicultura, amb l'objectiu de donar suport a l'adopció de pràctiques d'aqüicultura sostenibles, innovadores i respectuoses amb el medi ambient en el Mediterrani occidental

Persegueix identificar i compartir coneixements sobre innovació i desenvolupament de l'aqüicultura sostenible a través d'una plataforma d'intercanvi i difusió, facilitar els contactes i intercanvis entre institucions nacionals i regionals així com entre agents econòmics del sector, crear associacions científiques entre centres d'investigació aqüícola i empreses i identificar el finançament disponible a nivell nacional.

|| Més info en aquest enllaç ||

 

 

 

CONVOCATÒRIES

 

 

 

PREMI SOCIETAT CIVIL 2021: Fi termini 30 juny 2021

 

PROJECTES CLIMÀTICS QUE MOSTREN LA CONTRIBUCIÓ DE LA SOCIETAT CIVIL A la CONSECUCIÓ DE LA NEUTRALITAT CLIMÀTICA

El Comité Econòmic i Social Europeu ha llançat el 12é Premi Societat Civil, un premi dedicat a temàtiques d'especial importància per a la UE, que recompensa i fomenta iniciatives i assoliments d'organitzacions de la societat civil o de particulars que han contribuït significativament a promoure els valors comuns que reforcen la cohesió i la integració europees.

El premi se centra en aquesta edició en mesures d'acció pel clima i en la contribució que les organitzacions de la societat civil i els particulars poden aportar al Pacte Verd Europeu, seleccionant-se fins a cinc projectes que presenten iniciatives creatives i innovadores la fi de les quals siga promoure una transició justa cap a una economia hipocarbònica i resilient davant el canvi climàtic.

|| Descobreix el premi ací ||

 

 

 

CONCURS YOUTH4REGIONS 2021: Fi termini 12 juliol 2021

 

5a EDICIÓ DEL CONCURS YOUTH4REGIONS PER A ESTUDIANTS DE PERIODISME I JOVES PERIODISTES

Ja està oberta la cinquena edició del concurs Youth4Regions, un programa de la Comissió Europea per a ajudar a estudiants de periodisme i joves periodistes d'entre 18 i 30 anys a descobrir el que la Unió Europea fa a la seua regió per a reforçar la cohesió econòmica i social.

La participació consisteix en la presentació d'un breu article o vídeo original sobre un projecte cofinançat per la UE. Se seleccionaran 33 guanyadors que rebran formació en periodisme i política regional de la UE i tindran l'oportunitat de rebre tutories de periodistes reconeguts del seu país i de treballar amb periodistes de renom durant la Setmana de les Regions de la UE, així com de participar com a periodistes en els viatges de premsa de la Comissió Europea als Estats membres.

|| Més info i bases del concurs en aquest enllaç ||

 

 

 

PREMI CAPITAL EUROPEA DE LA INNOVACIÓ 2021: Fi termini 15 juliol 2021

 

Mapa
                              Descripción generada automáticamente

UN PREMI ANUAL DE RECONEIXEMENT A les CIUTATS EUROPEES QUE MILLOR PROMOUEN LA INNOVACIÓ EN LES SEUES COMUNITATS

El Premi Capital Europea de la Innovació, finançat pel programa d'investigació i innovació Horizon 2020, reconeix i premia a les ciutats europees que desenvolupen ecosistemes locals d'innovació per a abordar els desafiaments públics en benefici de la ciutadania.

Aquesta edició consta de dues categories: la categoria Capital Europea de la Innovació, que es dirigeix a ciutats amb una població mínima de 250.000 habitants i premia al guanyador amb 1.000.000 euros i a dos finalistes amb 100.000 euros cadascun, i la categoria Ciutat innovadora en ascens, per a ciutats amb una població d'entre 50.000 i 249.999 habitants i que premia al guanyador amb 500.000 euros i a dos finalistes amb 50.000 euros.

|| Tota la info sobre el premi ací ||

 

 

 

CONVOCATÒRIA DIGICIRC BLUE ECONOMY: Fi termini 3 agost 2021

 

DESCOBREIX LA DIGITALITZACIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR I ACCELERA LA TEUA SOLUCIÓ DE NEGOCI PER A l'ECONOMIA BLAVA

El projecte transeuropeu DigiCirc, cofinançat pel programa Horitzó 2020, ha llançat la seua segona convocatòria sobre economia blava, dirigida a pimes i start-ups europees que puguen utilitzar eines digitals i aplicar solucions d'avantguarda en l'economia circular abordant desafiaments específics en l'àmbit de l'economia blava.

Se seleccionaran un mínim de 15 consorcis que obtindran fins a 20.000 € i l'oportunitat d'integrar un programa intensiu de suport a la innovació de 12 setmanes de duració. Després d'aquest programa, se seleccionaran els 5 consorcis millor classificats per a rebre un finançament addicional de 100.000 €, i disposaran de fins a 6 mesos per a desenvolupar el seu prototip i realitzar proves en un entorn operatiu amb vista a un llançament comercial.

|| Accedeix a la convocatòria des del següent enllaç ||

 

 

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

 

 

EUROBARÒMETRE ESPECIAL 500: EL FUTUR D'EUROPA

 

ENQUESTA SOBRE EL FUTUR D'EUROPA: LA PERCEPCIÓ QUE LA CIUTADANIA EUROPEA TÉ DE LA UE I DEL SEU FUTUR

Ja està disponible l'informe que presenta els resultats complets de l'enquesta de l'Eurobaròmetre Especial N° 500 sobre el Futur d'Europa, realitzada conjuntament per la Comissió Europea i el Parlament Europeu i duta a terme entre els mesos d'octubre i novembre de 2020 en els 27 Estats membres de la UE.

L'enquesta té l'objectiu d'avaluar les opinions de la ciutadania europea, en el conjunt de la UE i en cada Estat membre, sobre la participació política i social i la democràcia, el seu nivell d'interés per participar en la Conferència sobre el Futur d'Europa, el Futur d'Europa i la Unió Europea, i el paper de la UE en la lluita contra la pandèmia de COVID-19, entre altres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

 

 

INFORME SOBRE L'ECONOMIA BLAVA DE LA UE 2021

 

Imagen que contiene Interfaz de
                              usuario gráfica
                              Descripción generada automáticamente

ELS SECTORS EMERGENTS PREPAREN L'ECONOMIA BLAVA PER A EXERCIR UN PAPER DESTACAT EN LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA

La Comissió Europea ha publicat la quarta edició de l'Informe sobre l'Economia Blava de la UE, un informe que analitza l'abast i la dimensió de l'economia blava a la UE, oferint una visió general dels resultats dels sectors econòmics de la UE-27 relacionats amb els oceans i el medi ambient costaner i que ja s'ha convertit en la referència per a comprendre l'evolució, les tendències i les oportunitats futures de l'economia blava.

El seu objectiu és fer costat als responsables polítics i a les parts interessades en el desenvolupament sostenible dels oceans i els recursos costaners i l'aplicació de polítiques i iniciatives en el marc del Pacte Verd Europeu i la comunicació sobre l'Economia Blava Sostenible.

|| Consulta l'informe ací ||

 

 

 

XIFRES BÀSIQUES SOBRE ELS PAÏSOS CANDIDATS 2021

 

LES DADES MÉS RECENTS D'EUROSTAT SOBRE ELS INDICADORS CLAU DELS PAÏSOS DE L'AMPLIACIÓ

Eurostat ha publicat l'edició de 2021 de Xifres bàsiques sobre els països candidats, un informe que presenta, a través de gràfics i infografia intuïtiva, una sèrie de dades estadístiques sobre els àmbits econòmic i social (inflació, comerç, PIB, energia, demografia, educació, mercat de treball, etc.) de cinc països candidats (Montenegro, Macedònia del Nord, Albània, Sèrbia i Turquia) i dos candidats potencials (Bòsnia i Hercegovina i Kosovo) i els compara amb les dades de la Unió Europea.

Al final de la publicació figuren més detalls sobre la cooperació estadística amb els països de l'ampliació, així com enllaços als llocs web de les seues autoritats estadístiques nacionals i a les fonts de dades de les xifres.

|| Descàrrega la publicació a través del següent enllaç ||

 

 

 

EUROSTATISTICS 05/2021

 

CONEIX LES DADES PER A l'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició de maig de 2021 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

 

 

CERCADOR DE PROJECTES

 

 

 

KEEP.EU

 

Mapa
                              Descripción generada automáticamente

TROBA PROJECTES I SOCIS EN EL MARC DELS PROGRAMES DE COOPERACIÓ INTERREG, INTERREG IPA-CBC I ENI CBC

Interact és el programa de la Unió Europea finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) encarregat de prestar serveis per a donar suport als programes de cooperació (Interreg, Interreg IPA-CBC i ENI CBC).

El seu cercador permet filtrar per països i regions per a descobrir les dades completes dels quasi 25.000 projectes inscrits amb més de 113.000 socis en els 269 programes disponibles, així com exportar la informació en fulls de càlcul per a obtindre les dades agregades sobre tots els projectes, socis i convocatòries, molts dels quals, a més, estan destinats a contribuir a mitigar l'impacte de la crisi de COVID-19.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

 

 

NOTÍCIES

 

 

 

REGLAMENT HORIZON EUROPE 2021-2027

 

Diagrama
                              Descripción generada automáticamente

PUBLICAT EL NOU REGLAMENT DE LA UE PEL QUAL ES CREGA EL PROGRAMA HORITZÓ EUROPA PER A 2021-2027

El passat 12 de maig es va publicar en el Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) el Reglament (UE) 2021/695 del Parlament Europeu i del Consell pel qual es crea Horitzó Europa, el nou Programa Marc d'Investigació i Innovació de la Unió Europea per al període del marc financer pluriennal 2021-2027, i que estableix els objectius del programa, el seu pressupost, les formes de finançament i les normes per a proporcionar-la.

L'objectiu general del programa és generar un impacte científic, tecnològic, econòmic i social a partir de la inversió de la UE en I+i a fi d'enfortir les bases científiques i tecnològiques de la UE i fomentar la seua competitivitat en tots els Estats membres, per a fer front als desafiaments mundials, inclosos els ODS conforme als principis de l'Agenda 2030.

|| Coneix el Reglament en aquest enlaç ||

 

 

 

PORTAL ESPANYOL HORITZÓ EUROPA 2021-2027

 

JA ESTÀ DISPONIBLE EL NOU PORTAL ESPAÑOL DEL PROGRAMA HORITZÓ EUROPA 2021-2027

El Ministeri de Ciència i Innovació, l'Oficina Europea de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) han posat en marxa el nou portal espanyol del programa Horitzó Europa, l'objectiu del qual és informar els participants espanyols de totes les oportunitats de finançament i les novetats de les convocatòries del programa.

El portal ofereix informació rellevant i actualitzada sobre les diferents parts del programa, complementades amb les seccions de Notícies, Esdeveniments, Documents d'interés i Enllaços d'interés per a cadascuna d'elles, on es podrà explorar les diferents seccions i contactar amb els Punts Nacionals de Contacte per a saber més sobre les diferents convocatòries.

|| Accedeix al portal des d’ací ||

 

 

 

REGLAMENT LIFE 2021-2027

 

Diagrama
                              Descripción generada automáticamente

PUBLICAT EL NOU REGLAMENT DE LA UE PEL QUAL ES CREGA EL PROGRAMA LIFE 2021-2027

El passat 17 de maig es va publicar en el Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) el Reglament (UE) 2021/783 del Parlament Europeu i del Consell pel qual es crea el programa LIFE, el nou Programa de Medi Ambient i Acció pel Clima de la Unió Europea per al període del marc financer pluriennal 2021-2027, i que estableix els objectius del programa, el seu pressupost, les formes de finançament i les normes per a proporcionar-la.

L'objectiu general del programa és contribuir al canvi cap a una economia sostenible, circular, energèticament eficient, basada en energies renovables, climàticament neutra i resilient enfront del canvi climàtic, amb la finalitat de protegir, restaurar i millorar la qualitat del medi ambient, frenar la pèrdua de biodiversitat i fer front a la degradació dels ecosistemes.

|| Coneix el Reglament en aquest enllaç ||

 

 

 

PRESSUPOST DE LA UE PER A 2022

 

EL PRESSUPOST DE LA UE PER A UNA RECUPERACIÓ SOSTENIBLE I UN FUTUR ECOLÒGIC, DIGITAL I RESILIENT

La Comissió Europea ha presentat el projecte de pressupost de la UE per a 2022 per valor de 167.800 milions d'euros, que comprén despeses amb càrrec a NextGenerationEU, principalment a través del Mecanisme de Recuperació i Resiliència, l'instrument de concessió de subvencions i préstecs en suport de les reformes i inversions en els Estats membres per a mitigar l'impacte econòmic i social de la pandèmia de COVID-19.

Aquest pressupost té l'objectiu de mobilitzar inversions considerables per a la reconstrucció i modernització de la UE, millorant la sostenibilitat, impulsant la recuperació econòmica i les transicions ecològica i digital, creant ocupació i reforçant el paper d'Europa en el món.

|| Llig la notícia completa ací ||

 

 

 

CONNECT UNIVERSITY SUMMER SCHOOL 2021: DIGITAL FOR OUR PLANET

 

Imagen que contiene cd
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX Al CONTINGUT DE LES SESSIONS I DESCOBREIX COM LES TECNOLOGIES DIGITALS PODEN COMBATRE EL CANVI CLIMÀTIC

Connect University, la iniciativa d'intercanvi de coneixements de la Direcció General de Xarxes, Continguts i Tecnologies de la Comunicació (DG Connect) de la Comissió Europea, ha organitzat la sisena edició de Summer School, dirigida a compartir coneixements i informació sobre la manera en què el canvi climàtic està interconnectat amb la transformació digital, amb la finalitat d'empoderar a les persones per a un futur digital sostenible, pròsper i centrat en l'ésser humà.

Persones expertes de les institucions de la UE, la indústria i el món acadèmic presentaran innovacions d'avantguarda que aborden la manera d'aprofitar les tecnologies digitals per a fer front al canvi climàtic.

|| Consulta les sessions en aquest enllaç ||

 

 

 

STORIES FROM THE REGIONS: FUNDACIÓ FISABIO CV

 

Interfaz de usuario gráfica
                              Descripción generada automáticamente

#EUINMYREGION: DESCOBREIX EL VÍDEO SOBRE LA FUNDACIÓ FISABIO I LA SEQÜENCIACIÓ DELS PRIMERS GENOMES DE COVID-19

La iniciativa Smart Regions, en col·laboració amb Euronews, recorre Europa visitant ciutats i llocs on els projectes de la política de cohesió estan reduint les disparitats regionals i aportant beneficis reals i tangibles a les comunitats de tota la UE.

Aquest episodi de la sèrie Stories from the Regions està dedicat a la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica (FISABIO) de la Comunitat Valenciana, els equips d'investigació de la qual van aconseguir obtindre els primers genomes complets del virus SARS-CoV2 a Espanya, mitjançant un seqüenciador que forma part de la infraestructura cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2021-2020.

|| Accedeix al vídeo des d’ací ||

 

 

 

 

S'APROVA EL PAQUET LEGISLATIU DE POLÍTICA DE COHESIÓ

 

 

S'APROVA EL PAQUET LEGISLATIU DE POLÍTICA DE COHESIÓ PER VALOR DE 373 000 MILIONS EUR 2021-2027

La Comissió Europea acull amb satisfacció l'adopció per part del Parlament Europeu dels acords polítics sobre el paquet legislatiu de la política de cohesió 2021-2027 de 373.000 milions d'euros.

El paquet legislatiu aprovat comprén els següents reglaments: Reglament de Disposicions Comunes (CPR) per als fons de gestió compartida; Reglament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i del Fons de Cohesió (FC); Reglament del Fons Social Europeu Plus (FSE +) i Reglament Interreg pel qual s'estableixen disposicions específiques per a l'objectiu de cooperació territorial europea recolzat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i els instruments de finançament exterior.

El Reglament sobre disposicions comunes s’ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea el 30 de juny de 2021. Tots els Reglaments entraran en vigor l'1 de juliol de 2021.

|| Més informació en aquest enllaç ||

 

 

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

 

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

 

Interfaz de usuario gráfica
                              Descripción generada automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El butlletí mensual de Eurodesk España ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

 

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

 

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

 

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

 

Imagen que contiene Escala de tiempo
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descàrrega la guia ací ||

 

 

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

 

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

 

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN INSTITUCIONS DE LA UE

 

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta l'aplicació web ací ||

 

 

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

 

Imagen que contiene exterior, cerca,
                              forrado, colorido
                              Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

 

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

 

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

 

PROGRAMA OPERATIU FSE COMUNITAT VALENCIANA

 

   Texto, Logotipo, nombre de la empresa
                    Descripción generada automáticamente
Forma
                    Descripción generada automáticamente

23 JOVES EUROPEUS FARAN PRÀCTIQUES EN ENTITATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA GRÀCIES Al PROGRAMA EURODISEA

Eurodisea és un programa d'intercanvi de l'Assemblea de les Regions d'Europa que ofereix pràctiques de tres a set mesos en entitats europees a les persones joves d'entre 18 a 30 anys, amb l'objectiu de millorar el seu nivell d'idiomes, la seua formació professional i la seua experiència laboral.

Per a aquest exercici 2021, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic destina 316.000 euros a les entitats que oferisquen pràctiques professionals a joves europeus, quantitat que pot estar cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Recentment, s'han rebut ja a 23 dels 45 participants procedents d'altres països europeus que faran pràctiques laborals en entitats de la Comunitat Valenciana gràcies a aquest programa.

Les persones joves valencianes també poden sol·licitar participar en aquest programa en qualsevol moment de l'any, de manera que les seues sol·licituds s'integren en una bossa de candidats que la Direcció General de Fons Europeus proposa a les diferents regions europees participants (actualment un total de 20 regions, d'11 països) en funció de les seues ofertes de pràctiques i tenint en compte la qualificació del sol·licitant.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

 

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

 

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

 

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es