Imagen que contiene mapa
                            Descripción generada automáticamente

BUTLLETÍ Nº 31 – NOVEMBRE 2021

xTuxMi

 

EN CLAU FEMENINA

 

ÍNDEX D'IGUALTAT DE GÈNERE 2021: AVANÇOS FRÀGILS, GRANS PÈRDUES

Imagen que contiene persona, tabla,
                              mujer, hombre
                              Descripción generada automáticamente

LA UE OBTÉ 68 PUNTS SOBRE 100 EN L'ÍNDEX D'IGUALTAT DE GÈNERE, UN AUGMENT DE NOMÉS 0,6 PUNTS DES DE L'ANY PASSAT

L'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere (EIGE) ha publicat l'Índex d'Igualtat de Gènere 2021, centrat enguany en els vincles entre la salut i la igualtat de gènere, una àrea que la COVID-19 ha posat al descobert més que mai, i del resultat del qual es desprén que, encara que Europa ha aconseguit avanços fràgils, estan sorgint grans pèrdues com a resultat de la pandèmia.

Suècia i Dinamarca són de nou els països amb els millors resultats en l'Índex d'enguany, seguits dels Països Baixos. Eslovènia va ser l'únic país que va retrocedir, i hi ha grans variacions en les puntuacions d'igualtat de gènere entre els països: de 83,9 punts a Suècia a 52,6 punts a Grècia.

|| Descobreix l'informe complet en el següent enllaç ||

 

ÍNDEX D'IGUALTAT DE GÈNERE 2021: ESPANYA

Texto
                              Descripción generada automáticamente

LA PUNTUACIÓ D'ESPANYA ÉS 5,7 PUNTS SUPERIOR A LA DE LA UNIÓ EUROPEA

Amb 73,7 punts sobre 100, Espanya ocupa el sisé lloc a la UE en l'Índex d'Igualtat de Gènere de l'EIGE, escalant dos llocs i pujant 1,7 punts respecte als resultats del passat any 2020.

Les puntuacions més altes corresponen a l'àmbit de la salut (90,3) i els ingressos (78,4). A més, Espanya ha obtingut 76,9 punts en l'àmbit del poder, una de les puntuacions més altes de la UE (tercera posició), gràcies al fet que l'adopció de decisions en l'àmbit polític està quasi equilibrada. No obstant això, la desigualtat és més pronunciada en l'àmbit del temps lliure (64), a causa de la persistent desigualtat respecte al temps dedicat a la cura i a les tasques domèstiques.

|| Consulta l'anàlisi en profunditat ací ||

 

EL COST DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A LA UNIÓ EUROPEA

Imagen que contiene persona, tabla,
                              mujer, computer
                              Descripción generada automáticamente

LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE ÉS UN FENOMEN GENERALITZAT A LA UE QUE AFECTA DESPROPORCIONADAMENT LES DONES

Reconeixent la importància de previndre i combatre la violència de gènere a la UE, el present estudi, publicat per l'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere (EIGE) analitza els costos de la violència de gènere amb la finalitat d'estimar la pèrdua de producció econòmica i de la despesa pública en serveis sanitaris, jurídics, socials i especialitzats per a contribuir a comprendre millor l'abast associat a aquest fenomen.

A més, assignar un valor monetari pot ajudar els Estats membres i a la UE a prendre decisions informades sobre l'assignació de recursos entre els diferents àmbits polítics, així com mostrar el cost de la inacció i la falta de prioritats financeres.

|| Accedeix a la descàrrega des d'aquest enllaç ||

 

INFOMED

 

INTERREG MED: BIOECONOMIA BLAVA EN EL MEDITERRANI

Interfaz de usuario gráfica, Sitio
                              web
                              Descripción generada automáticamente

PROJECTE BLUE BIO MED: NOVA CONVOCATÒRIA SOBRE INNOVACIÓ EN BIOECONOMIA BLAVA AL MEDITERRANI

El Projecte Blue Bio Med (Interreg MED), dirigit a la transformació de la bioeconomia blava mediterrània, llança una nova convocatòria per a l'acceleració de la transició cap al desenvolupament sostenible i la bioeconomia blava al Mediterrani, destinada a autoritats públiques, centres d'investigació i innovació, institucions d'educació superior, empreses, i organitzacions pont dels ecosistemes d'innovació mediterranis.

Aquesta convocatòria, alineada amb la Missió d'Horizon Europa "Restaurar els nostres oceans i aigües", reforçarà la innovació en la conca mediterrània en l'àmbit local, interregional i entre les diverses iniciatives existents, per a fer front als reptes urgents de la sostenibilitat del Mediterrani.

|| Descobreix la convocatòria a través del següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIES

 

PROGRAMA DE FORMACIÓ WEF-NEXUS: Fi termini 30 novembre 2021

Texto
                              Descripción generada automáticamente

NOU PROGRAMA DE FORMACIÓ EN LÍNIA DIRIGIT A LES PIMES DELS PAÏSOS SOCIS MEDITERRANIS

El Programa Europeu ENI CBC MED ofereix una nova convocatòria de formació dirigida a PIMES Mediterrànies que operen en el sector de l'energia, aigua o alimentació. La iniciativa, organitzada per NEX-LABS, seleccionarà a 28 PIMES perquè desenvolupen un model de negoci/servei innovador per a fer front als desafiaments de NEXUS.

La formació serà el desembre de 2021 amb 40 hores de duració dividides en 5 mòduls, on les PIMES tindran l'oportunitat d'intercanviar Bones Pràctiques, compartir experiències i llançar solucions innovadores conjuntes amb la finalitat d'expandir-se als mercats internacionals.

|| Més info ací ||

 

CONCURS #MYSOCIALRIGHTS: Fi termini 30 novembre 2021

PARTICIPA EN EL CONCURS EN LÍNIA SOBRE EL PILAR EUROPEU DE DRETS SOCIALS

La Comissió Europea llança el concurs en línia #MySocialRights dirigit a Espanya. El certamen consisteix en un quiz en línia de 24 preguntes sobre la Unió Europea i el pilar europeu de drets socials.

Una vegada inscrit a través de la seua pàgina web, rebràs l'enllaç de participació en el concurs. El temps per a respondre les preguntes és limitat i està prohibit buscar les respostes a través d'Internet. Demostra els teus coneixements sobre la Unió Europea i el pilar de drets socials, i aconsegueix el teu premi.

|| Accedeix al concurs des del següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA COMUNITAT EUROPEA PRÀCTIQUES ASSOCIACIÓ: Fi termini 31 desembre 2021

CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ DE MEMBRES DE LA COMUNITAT EUROPEA DE PRÀCTIQUES D'ASSOCIACIÓ 2021-2027

Aquesta convocatòria, organitzada per la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea, es dirigeix a autoritats regionals, locals i urbanes; interlocutors econòmics i socials; organismes que representen a la societat civil i organitzacions d'investigació i universitats.

El principi d'associació forma part intrínseca dels fons de gestió compartida a tots els nivells de la seua aplicació, per la qual cosa la Comissió Europea continuarà amb el concepte de Comunitat Europea de Pràctiques en matèria d'Associació per al període de programació 2021-2027 i el convertiran en un autèntic fòrum perquè les persones professionals de tots els nivells de l'execució dels fons intercanvien bones pràctiques.

|| Descobreix la convocatòria ací ||

 

CONVOCATÒRIA COS EUROPEU DE SOLIDARITAT: Fi termini 31 desembre 2021

Imagen que contiene texto, firmar,
                              hombre, señal
                              Descripción generada automáticamente

SOL·LICITUDS DEL SEGELL DE QUALITAT PER A ORGANITZACIONS QUE REQUERISQUEN FINANÇAMENT PER A PROJECTES DE VOLUNTARIAT

L'Institut de la Joventut ha publicat la resolució per la qual es convoca la concessió d'ajudes per a la realització d'activitats finançades per la Comissió Europea en el marc del Cos Europeu de Solidaritat per a 2021, programa en el qual el Segell de Qualitat és una condició prèvia per a la participació en les activitats de voluntariat.

El Segell de Qualitat certifica que una organització pot garantir les condicions generals necessàries per a participar en el programa 2021-2027, de conformitat amb els principis i objectius del Cos Europeu de Solidaritat, existint dos tipus de segell, depenent del rol que adopte cada organització: rol d'acolliment i rol de suport.

|| Més info en aquest enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA PARTICIPACIÓ CIUTADANA: Fi termini 10 febrer 2022

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

NOVA CONVOCATÒRIA OBERTA SOBRE EL COMPROMÍS I LA PARTICIPACIÓ DE LA CIUTADANIA

En el marc del Programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors (CERV), s'ha llançat la nova convocatòria sobre compromís i participació dels ciutadans, que té per objecte promoure la participació de la ciutadania i les associacions representatives a la vida democràtica i cívica de la Unió Europea.

Ofereix l'oportunitat de contribuir activament en el procés d'elaboració de polítiques de la UE, l'intercanvi públic d'opinions i el foment dels valors de la UE, i dona suport al Pla d'acció per a la democràcia europea, l'Informe sobre la ciutadania de la UE 2020 i l'Estratègia per a reforçar l'aplicació de la Carta dels Drets Fonamentals a la UE.

|| Accedeix a la convocatòria des d'ací ||

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

XIFRES CLAU SOBRE EUROPA – EDICIÓ INTERACTIVA 2021

Imagen que contiene Diagrama
                              Descripción generada automáticamente

DESCOBREIX DE MANERA INTERACTIVA LES ESTADÍSTIQUES CLAU PER A COMPRENDRE LES DIFERÈNCIES ENTRE ELS ESTATS MEMBRES

Ja està disponible l'edició interactiva de la publicació Xifres clau sobre Europa 2021, publicada per Eurostat, que permet obtindre una visió general ràpida i intuïtiva de la situació actual i l'evolució recent de cada país i comparar-la amb altres països europeus.

Les diferents eines de visualització ofereixen una forma amena d'aprofundir en estadístiques seleccionades centrades en les persones i la societat, l'economia i els negocis, i el medi ambient i els recursos naturals. A més, és la primera edició que mostra dades sobre l'impacte de la crisi COVID-19 durant 2020.

|| Accedeix a la pàgina interactiva des d'aquest enllaç ||

 

DIGITALITZACIÓ A EUROPA 2020-2021

Imagen que contiene Forma
                              Descripción generada automáticamente

PER A LA COMPETITIVITAT EUROPEA ÉS FONAMENTAL PRENDRE LA INICIATIVA COM MÉS PROMPTE MILLOR EN MATÈRIA DE DIGITALITZACIÓ

La digitalització ofereix una oportunitat única per a millorar la competitivitat global de les empreses europees. Per això, el Banc Europeu d'Inversions ha publicat l'informe sobre Digitalització a Europa 2020-2021, que llança llum sobre l'estat de la digitalització als països europeus.

Com a resultat, l'informe conclou que l'adopció de les tecnologies digitals per part de les empreses de la Unió Europea està millorant, però encara no ha satisfet la bretxa amb els Estats Units. Mentre que alguns països de la UE estan a l'avantguarda mundial de la transformació digital, uns altres corren el risc de quedar ressagats. Per a tancar la bretxa digital, Europa necessita augmentar la inversió i crear ecosistemes que donen suport a la innovació.

|| Descarrega la publicació ací ||

 

ACCIÓ CLIMÀTICA EN EL MÓN POST-COVID

Interfaz de usuario gráfica, Sitio
                              web
                              Descripción generada automáticamente

PERSPECTIVES DE PROJECTES HORIZON 2020 FINANÇATS PER LA UNIÓ EUROPEA SOBRE COM AVANÇAR MILLOR

L'informe del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic ressalta la necessitat d'actuar davant la crisi climàtica per a salvar al planeta i a la humanitat. I, encara que la pandèmia ha sigut un recordatori que el benestar depén de la salut del planeta, les estratègies de recuperació ofereixen una oportunitat única en un segle per a un vertader canvi de paradigma cap a una societat que respecte els límits planetaris.

Aquest informe, elaborat per la Comissió Europea, presenta algunes de les últimes conclusions dels projectes finançats per la UE en el marc del programa Horizon 2020 sobre com accelerar l'acció climàtica en la fase postpandèmica i per què la inacció no és una opció.

|| Accedeix a l'informe a través del següent enllaç ||


POLÍTICA DE LA UE PER A TRANSFORMACIONS DE SOSTENIBILITAT

Diagrama
                              Descripción generada automáticamente

ESPECIALITZACIÓ INTEL·LIGENT, OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I BÉNS COMUNS MEDIAMBIENTALS

Aquest informe, publicat per la Comissió Europea, contribueix a una nova narrativa transformadora que alinea l'Especialització Intel·ligent amb l'Agenda 2030 i el Pacte Verd Europeu, oferint una direccionalitat cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible i combinant diferents nivells de polítiques per a aconseguir les transformacions de sostenibilitat necessàries.

Destaca el paper de la coherència i la coordinació de les polítiques per a la transformació, aprofitant les sinergies, utilitza una sèrie de casos per a il·lustrar el debat conceptual i conclou amb un debat sobre com orientar els actuals enfocaments d'especialització intel·ligent cap als reptes de la sostenibilitat i la consecució dels ODS.

|| Descobreix l'informe ací ||


EUROSTATISTICS 10/2021

Interfaz de usuario gráfica
                              Descripción generada automáticamente

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició d'octubre de 2021 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

CERCADOR DE PROJECTES

 

EUROPA CREATIVA

CONSULTA LES PLATAFORMES DE DIFUSIÓ DE PROJECTES D'EUROPA CREATIVA I TROBA PROJECTES I SOCIS EUROPEUS

La base de dades de projectes del programa Europa Creativa de la Comissió Europea conté descripcions dels projectes finançats en el marc dels subprogrames Cultura i Media, inclosa la informació de contacte de les organitzacions participants. En la plataforma, a més, es destaquen els casos d'èxit que han tingut resultats excepcionals quant a pertinència normativa, potencial de comunicació, impacte o disseny.

A través d'aquesta plataforma podràs explorar projectes finançats, millorar la visibilitat d'un projecte, compartir els resultats amb altres persones interessades en els mateixos temes i buscar inspiració o socis potencials per a projectes futurs.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

VISITA DE LA COMISSÀRIA DE LA COMISSIÓ EUROPEA

Una persona sonriendo
                              Descripción generada automáticamente

ELISA FERREIRA, LA COMISSÀRIA DE COHESIÓ I REFORMES, VIATJA A LA COMUNITAT VALENCIANA

Els dies 25 i 26 d'octubre la Comunitat Valenciana va rebre a la Comissària Europea de Cohesió i Reformes, Elisa Ferreira. Durant la seua estada a la ciutat de València, juntament amb autoritats regionals i locals, la Comissària va visitar projectes capdavanters finançats pel FEDER, com la Línia 10 de Metrovalencia, el projecte UFCHARGER de l'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE) i l'equipament tecnològic de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO).

En nom de la Comissió Europea, va rebre el Premi de l'Any del Diari Levante-El Mercantil, i es va reunir amb els joves valencians a la Ciutat de les Arts i les Ciències per a parlar sobre la Conferència del Futur d'Europa.

|| Llig la notícia completa ací ||

 

APROVACIÓ REACT-UE PO FSE CV 2014-2020

 

Texto
                            Descripción generada automáticamente

 

 

Imagen que contiene Forma
                            Descripción generada automáticamente

APROVATS ELS RECURSOS REACT-UE PER AL PROGRAMA OPERATIU DEL FSE DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

La Comissió Europea ha aprovat aquesta setmana la proposta de la Generalitat de destinar 463,4 milions d'euros, dels 1.254 que té assignats del programa React-UE, a millorar l'accés al mercat de treball fomentant l'ocupació juvenil, el suport als treballadors per compte propi, a emprenedors i a persones en situació de vulnerabilitat, i la inversió en formació professional, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S'inclouen els eixos prioritaris “Fomentar la reparació de la crisi en el context de la pandèmia COVID-19 i les seues conseqüències socials i preparar una recuperació ecològica, digital i resistent de l'economia” i “Assistència Tècnica REACT-UE”.

|| Més info ací ||

 

DICTAMEN DEL COMITÉ EUROPEU DE LES REGIONS 2505/2021

Gráfico, Gráfico de proyección solar
                              Descripción generada automáticamente

ESCASSA PARTICIPACIÓ DE LES REGIONS EN ELS NOUS PROGRAMES DE POLÍTICA DE COHESIÓ PER A 2021-2027

El dictamen sobre Participació efectiva dels ens locals i regionals en la preparació dels acords d'associació i els programes operatius per al període 2021-2027, elaborat pel Comité Europeu de les Regions, té per objecte avaluar i formular observacions i recomanacions per a reforçar la participació d'aquests ens en el període de programació 2021-2027.

En ell, el CDR adverteix de l'escassa participació de les regions en els nous programes de política de cohesió i demana que es respecte plenament el principi d'associació i la seua aplicació en el marc dels instruments finançats per la UE de nova generació, com el Fons de Transició Justa i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

|| Consulta el dictamen ací ||

 

ENQUESTA ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT 2022

Interfaz de usuario gráfica,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

PARTICIPA AMB LES TEUES EXPECTATIVES, INTERESSOS I IDEES I AJUDA A DONAR FORMA A L'ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT

Aquesta enquesta està dirigida a què les persones joves participen en l'organització de l'Any Europeu de la Joventut 2022, una iniciativa de la Comissió Europea per a impulsar els esforços de la UE, els Estats membres i les autoritats regionals i locals per reconéixer els sacrificis que han realitzat les persones joves durant la pandèmia.

Té l'objectiu d'animar-los a convertir-se en una ciutadania activa i compromesa, i promoure les diverses oportunitats de les quals poden gaudir en tota la UE, contribuint així al seu desenvolupament personal, social i professional en una Unió Europea més ecològica, digital i inclusiva.

|| Accedeix a l'enquesta des d'aquest enllaç ||

 

GUIA DEL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT 2022

Interfaz de usuario gráfica,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

CONEIX TOTS ELS DETALLS PER A ORGANITZAR O PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS SOLIDÀRIES DEL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT

La present guia és una eina per a les organitzacions que desitgen organitzar activitats en el marc del Cos Europeu de Solidaritat i per a les persones joves que vulguen participar en activitats solidàries que reben suport del Cos, el programa que busca incrementar la participació de les persones joves i les organitzacions en activitats solidàries com a eina per a reforçar la cohesió, la solidaritat, la democràcia, la identitat europea i la ciutadania activa a la Unió Europea i fora d'ella.

La guia detalla l'àmbit d'aplicació, estructura, objectius, prioritats i característiques del programa, països admissibles, pressupost general disponible, procediments de sol·licitud de subvencions, entre altres.

|| Més info i descàrrega de la guia ací ||

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

 

Interfaz de usuario gráfica
                              Descripción generada automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El butlletí mensual de Eurodesk España ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

 

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

 

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

 

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

 

Imagen que contiene Escala de tiempo
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

 

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

 

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

 

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ, PRÀCTIQUES I VACANTS EN INSTITUCIONS DE LA UE

 

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta el butlletí i el resum ||

 

 

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

 

Imagen que contiene exterior, cerca,
                              forrado, colorido
                              Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FEDER COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

Imagen que contiene Forma
                            Descripción generada automáticamente

LÍNIA 10 DE METROVALENCIA. TRAM SUD: ESTACIÓ DE C/ ALACANT A NATZARET

Aquesta actuació ha sigut impulsada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i està cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L'actuació té com a objectiu acabar les obres del tram entre el carrer Alacant i Amado Granell en túnel de via doble i eixida en via doble tramviària fins a una parada a l'altura dels jutjats (antiga Germans Maristes), i una altra en el Boulevard Sud (junt CAC) per a seguir fins a la parada Natzaret.

Amb aquest projecte, el que es pretén és fomentar les estratègies de reducció del carboni per a les zones urbanes, inclòs el foment de la mobilitat urbana multimodal sostenible i les mesures d'adaptació de mitigació.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es