Imagen que contiene mapa
                        Descripción generada automáticamente

BUTLLETÍ Nº 21 – GENER 2021

xTuxMi

 

EN CLAU FEMENINA

 

EU GENDER ACTION PLAN III 2021-2025

Imagen que contiene Diagrama
                          Descripción generada automáticamente

UN AMBICIÓS PLA PER A FOMENTAR LA IGUALTAT DE GÈNERE EN L'ACCIÓ EXTERIOR DE LA UE 2021-2025

El Pla d'Acció en matèria de Gènere 2021-2025 (GAP III) de la Comissió Europea estableix el full de ruta polític de la UE cap a un món amb igualtat de gènere, l'objectiu del qual és abordar les causes estructurals de la desigualtat de gènere i la discriminació adoptant un plantejament transformador i intersectorial que integra la perspectiva de gènere en totes les polítiques i actuacions.

Persegueix contribuir a apoderar a les dones, les xiquetes i les persones joves perquè facen ple ús dels seus drets i augmenten la seua participació en la vida política, econòmica, social i cultural així com fomentar el seu lideratge mitjançant programes de governança i reformes de l'administració pública.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

LGBTIQ EQUALITY STRATEGY 2020-2025

Interfaz de usuario gráfica
                          Descripción generada automáticamente

UNIÓ DE LA IGUALTAT: LA COMISSIÓ PRESENTA LA SEUA PRIMERA ESTRATÈGIA PER A LA IGUALTAT DE LES PERSONES LGBTIQ A LA UE

La Comissió Europea ha presentat la primera estratègia per a la igualtat de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, no binàries, intersexuals i queer (LGBTIQ) de la UE, la qual aborda les desigualtats i els reptes que afronta aquest col·lectiu amb l'objectiu de garantir que les seues preocupacions es reflectisquen correctament en l'elaboració de les polítiques de la UE i gaudisquen d'igualtat d'oportunitats per a participar plenament en la societat.

Defineix una sèrie d'accions específiques i mesures legals agrupades entorn de quatre pilars: combatre la discriminació, garantir la seguretat, construir societats inclusives i liderar la crida a favor de la igualtat LGBTIQ a tot el món.

|| Descobreix l'estratègia ací ||

 

IGUALTAT DE GÈNERE I INFRAESTRUCTURA PÚBLICA

BENEFICIS DE LA IGUALTAT DE GÈNERE MITJANÇANT LA PROVISIÓ D'INFRAESTRUCTURA: UNA ENQUESTA EN TOTA LA UE

En 2015-2016, l'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere (EIGE) va dur a terme una enquesta en els 28 Estats membres de la UE sobre els beneficis d'una infraestructura que tinguera en compte les qüestions de gènere, amb la finalitat de reunir informació sobre la importància dels serveis d'infraestructura existents per a les activitats quotidianes i el nivell de benestar que proporciona la infraestructura pública.

Aquest estudi té per objecte satisfer la llacuna de la investigació i oferir una eina a les persones investigadores i les encarregades de la formulació de polítiques per a comprendre millor les necessitats de les persones i planificar una assignació més eficient i equilibrada dels recursos públics.

|| Descarrega la publicació a través del següent enllaç ||

 

INFOMED

 

INTERREG MED

CONSULTA ELS NOUS APARTATS WEB I DESCOBREIX EINES ÚTILS I LES HISTÒRIES DARRERE DELS PROJECTES D'INTERREG MED

A través dels nous apartats de la pàgina web d'Interreg MED, el programa de cooperació territorial europea de la zona del Mediterrani per a promoure el creixement sostenible, podràs consultar eines útils i descobrir el que els projectes Interreg MED poden fer en àrees com el creixement urbà, el turisme sostenible, la protecció de la biodiversitat o la renovació de l'energia, entre altres.

En l'apartat web de la biblioteca del programa podràs accedir als principals outputs obtinguts pels projectes, com ara metodologies, estudis, directrius, eines en línia, estratègies o materials de formació, mentre que en l'apartat d'històries podràs conéixer les activitats, assoliments, resultats i dificultats dels projectes.

|| Accedeix a la pàgina web ací ||

 

CONVOCATÒRIES

 

CONVOCATÒRIA MECANISMES DE TRANSFERÈNCIA UIA: Fi termini 1 febrer 2021

Imagen que contiene Diagrama
                          Descripción generada automáticamente

EL MÈTODE URBACT PER A COMPRENDRE, ADAPTAR I PREPARAR LA REUTILITZACIÓ D'UNA SOLUCIÓ INNOVADORA UIA

URBACT és un programa europeu d'intercanvi i aprenentatge que promou el desenvolupament urbà sostenible i integrat i engloba a 550 ciutats, 29 països i 7000 agents locals actius. D'altra banda, Accions Innovadores Urbanes (UIA) és la iniciativa de la Unió Europea que proporciona a les zones urbanes de tota Europa recursos per a provar solucions noves i no provades per a fer front als desafiaments urbans.

Basant-se en l'èxit de la Xarxa de Transferència URBACT, han desenvolupat un mecanisme pilot de transferència per als projectes d'UIA finalitzats, que finançarà quatre xarxes l'objectiu de les quals serà adaptar les innovacions de l'UIA i elaborar un pla d'inversió per a finançar la seua aplicació.

|| Descobreix la convocatòria en el següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA FONS D'ASIL, MIGRACIÓ I INTEGRACIÓ 2020: Fi termini 16 febrer 2021

Texto
                          Descripción generada automáticamente

CONVOCATÒRIA AMIF 2020: ACCIONS TRANSNACIONALS EN MATÈRIA D'ASIL, MIGRACIÓ I INTEGRACIÓ

El Fons d'Asil, Migració i Integració (AMIF) de la Comissió Europea té com a objectiu donar suport a les mesures que contribuïsquen a la gestió eficaç dels fluxos migratoris i a l'aplicació, reforç i desenvolupament d'un enfocament comú de la UE en matèria d'asil, protecció subsidiària i temporal.

La convocatòria es divideix en sis topics: Desenvolupament i implementació d'estratègies d'integració local a través d'aliances entre interessats; Reducció d'obstacles i promoció de l'accés a serveis bàsics; Promoció de la participació dels migrants en el disseny i aplicació de polítiques d'integració; Promoció de vies complementàries per a les persones que necessiten protecció; Assistència, suport i integració de víctimes del tràfic d'éssers humans i Transició dels xiquets migrants a l'edat adulta.

|| Troba tota la info ací ||

 

PREMI EIC HORIZON ALERTA PRIMERENCA D'EPIDÈMIES: Fi termini 16 febrer 2021

Diagrama
                          Descripción generada automáticamente

5 MILIONS D'EUROS PER A UN SISTEMA D'ALERTA PRIMERENCA PER A PREVINDRE ELS BROTS DE MALALTIES I REDUIR EL SEU IMPACTE

Els premis Horizon del Consell Europeu d'Innovació (EIC) tenen per objecte estimular el coneixement, la innovació i la competitivitat per a trobar solucions a desafiaments importants que enfronta la societat, oferint un premi en efectiu a qui puga afrontar-los amb major eficàcia.

En aquest cas, el repte consisteix a desenvolupar i demostrar un prototip de sistema d'alerta primerenca escalable, fiable i rendible, utilitzant dades d'observació de la Terra per a pronosticar i vigilar les malalties transmeses per vectors, així com contribuir a la prevenció dels brots mitigant el seu impacte a escala local, regional i mundial i donar suport als esforços d'eliminació existents.

|| Info i bases del premi a través del següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIA FONS DE SEGURETAT INTERNA 2020: Fi termini 25 febrer 2021

CONVOCATÒRIA ISF 2020: DELINQÜÈNCIA CIBERNÈTICA, ABÚS SEXUAL INFANTIL I INVESTIGACIONS DIGITALS

El Fons de Seguretat Interna (ISF) de la Comissió Europea contribueix a garantir un alt nivell de seguretat a la UE i se centra en la lluita contra la delinqüència, gestionar eficaçment els riscos i les crisis de seguretat i protegir a les persones i infraestructures contra els atacs terroristes.

Les propostes hauran de desenvolupar la capacitat i coneixements de les autoritats policials i judicials i donar suport a la cooperació transfronterera; contribuir a l'aplicació de la legislació de la UE, relativa a les directives sobre la lluita contra els abusos sexuals i l'explotació sexual dels xiquets i als atacs dels sistemes d'informació, la lluita contra el frau i la falsificació o fomentar la cooperació transfronterera entre les autoritats policials i judicials i les entitats privades.

|| Coneix la convocatòria ací ||

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

INFORME SOBRE LA CIUTADANIA DE LA UE 2020

Imagen que contiene Interfaz de usuario
                          gráfica
                          Descripción generada automáticamente

APODERAMENT DE LA CIUTADANIA EN NOM D'UNA UE MÉS FORTA I RESILIENT EN EL CONTEXT DE LA PANDÈMIA DE COVID-19

La Comissió Europea ha publicat l'Informe sobre la Ciutadania de la UE de 2020, una publicació triennal que informa sobre l'aplicació de les disposicions relatives a la ciutadania, proposa noves prioritats i fa balanç dels progressos realitzats en la matèria respecte a l'informe anterior.

Aquest informe complementa el Pla d'Acció Europeu per a la Democràcia que estableix el marc d'accions per a apoderar a la ciutadania i construir democràcies més resilients i inclou una sèrie d'accions concretes destinades a millorar la participació democràtica, l'apoderament i la inclusió; facilitar la lliure circulació i simplificar la vida quotidiana; promoure la ciutadania de la UE i protegir-la tant a Europa com a l'estranger, especialment en temps de crisi.

|| Accedeix a l'informe des del següent enllaç ||

 

POLÍTICA DE COHESIÓ DE LA UE EN LES ZONES NO URBANES

Interfaz de usuario gráfica, Aplicación
                          Descripción generada automáticamente

DESAFIAMENTS SOCIALS, ESTRUCTURALS I GEOGRÀFICS PERÒ VALUOSOS I INHERENTS ACTIUS CULTURALS, SOCIALS I AMBIENTALS

El Parlament Europeu ha publicat un estudi en el qual s'examina el paper de la Política de Cohesió de la UE en les zones no urbanes (rurals), s'analitzen els desafiaments d'aquestes esferes i s'examina l'abast i l'orientació temàtica del finançament de la Política de Cohesió rural.

El document presenta la relació entre la Política de Cohesió i la Política Agrícola Comuna de la UE, ofereix una visió general del paper de la Política de Cohesió per a l'assistència sanitària, reflexiona sobre les conseqüències de les propostes de la Política de Cohesió per a després de 2020 en les zones rurals i aporta conclusions i recomanacions finals per a una visió de política a llarg termini.

|| Descarrega la publicació ací ||

 

PUBLICACIÓ INTERACTIVA EUROSTAT: REGIONS D'EUROPA

Interfaz de usuario gráfica, Sitio web
                          Descripción generada automáticamente

DESCOBREIX LA NOVA EINA D'EUROSTAT PER A VISUALITZAR I COMPARAR ESTADÍSTIQUES ENTRE LES REGIONS D'EUROPA

Des d'Eurostat s'ha presentat Regions d'Europa: les estadístiques visualitzades, una publicació digital interactiva que presenta dades estadístiques de 240 regions de la UE, del Regne Unit i dels països de l'AELC, i ofereix una gamma de visualitzacions interactives acompanyades de textos breus que permeten comprendre millor la situació de les regions europees i comparar-les entre si per a posar en relleu les disparitats entre regions.

Les dades estadístiques aborden multitud d'indicadors sobre 11 temes, organitzats en tres seccions principals: persones i societat (població, salut, educació, mercat laboral i societat digital) activitats econòmiques (economia, recerca i desenvolupament i turisme) i medi ambient i recursos naturals (transport, medi ambient i agricultura).

|| Prova la plataforma en aquest enllaç ||

 

EUROSTATISTICS 12/2020

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició de desembre de 2020 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega ací ||

 

CERCADOR DE SOCIS

 

MEDITERRANEAN BLUE ECONOMY STAKEHOLDER PLATFORM

TROBA PROJECTES A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA DE PARTS INTERESSADES EN L'ECONOMIA BLAVA DEL MEDITERRANI

La Plataforma de parts interessades en l'Economia Blava del Mediterrani (MedBESP), finançada per la Unió Europea i gestionada per la Unió per al Mediterrani, és una plataforma web centraNlitzada d'informació marina i marítima creada per a millorar les sinergies entre les diferents iniciatives i projectes i facilitar la cooperació a la regió del Mediterrani.

El portal web permet consolidar i intercanviar informació general, tècnica i sectorial relacionada amb l'Economia Blava al Mediterrani, recopila els projectes, programes, iniciatives i recursos de coneixements marítims i marins més rellevants, facilita el contacte entre les xarxes d'educació existents, permet l'intercanvi d'informació, incloses les eines pedagògiques, i serveix d'interfície per als programes de mobilitat.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

WEBINARI UIA ASSOLIMENTS I PERSPECTIVES: 3, 10 i 17 febrer 2021

Diagrama
                          Descripción generada automáticamente

ELS ASSOLIMENTS DE L'UIA, LA VINCULACIÓ AMB LA POLÍTICA DE COHESIÓ I LA CONTRIBUCIÓ Al DESENVOLUPAMENT URBÀ SOSTENIBLE

Accions Innovadores Urbanes (UIA) és el Laboratori Urbà d'Europa, una iniciativa que proporciona a les autoritats urbanes recursos del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a assajar solucions noves i no provades per a fer front als desafiaments urbans d'interés per a la UE.

Juntament amb la Xarxa de Desenvolupament Urbà (UDN), formada per més de 500 ciutats i zones urbanes de tota la UE encarregades d'aplicar mesures basades en estratègies de desenvolupament urbà sostenible finançades així mateix pel FEDER, ha organitzat una sèrie de 3 seminaris web amb l'objectiu de compartir els assoliments actuals de l'UIA (Sessió 1: 3 de febrer), explorar els vincles amb la Política de Cohesió més àmplia (Sessió 2: 10 de febrer) i traçar perspectives de futur per a la renovació de l'UIA com a part de la Iniciativa Urbana Europea per al període de programació 2021-2027 (Sessió 3: 17 de febrer).

|| Més info i registre en el següent enllaç ||

 

MARC FINANCER PLURIENNAL 2021-2027

Diagrama
                          Descripción generada automáticamente

EL PARLAMENT EUROPEU I EL CONSELL DE LA UE HAN APROVAT EL NOU MARC FINANCER PLURIENNAL PER AL PERÍODE 2021-2027

El Reglament pel qual s'estableix el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 preveu un pressupost a llarg termini d'1,074 bilions d'euros que abastarà set àmbits de despesa i proporcionarà el marc per al finançament de quasi quaranta programes de despesa de la UE en els pròxims set anys.

Juntament amb l'instrument de recuperació Next Generation EU, de 750.000 milions d'euros, el pressupost permetrà a la UE aportar un finançament sense precedents per a sustentar la recuperació econòmica de la pandèmia de COVID-19 i donar suport a la ciutadania, les empreses i les regions més afectades. La política de cohesió i la política agrícola comuna continuaran rebent un finançament significatiu i s'actualitzaran per a garantir que contribueixen de la millor manera possible a reconstruir una Europa més verda, més digital, més resilient i més ben adaptada als reptes actuals i futurs.

|| Llig la notícia completa ací ||

 

REGLAMENT DISPOSICIONS COMUNES FONS DE GESTIÓ COMPARTIDA

Texto
                          Descripción generada automáticamente

LA COMISSIÓ ACULL L'ACORD POLÍTIC DEL REGLAMENT SOBRE DISPOSICIONS COMUNES PER ALS FONS DE GESTIÓ COMPARTIDA

Amb l'objectiu de continuar promovent la convergència i fent costat a les regions menys desenvolupades de la UE, el nou Reglament estableix un marc jurídic conjunt per a huit fons de gestió compartida, entre els quals es troben fons del període anterior (Fons de Cohesió, FEDER, FSE+ i FEMP), així com de nova incorporació (Fons de Transició Justa, Fons d'Asil, Migració i Integració, Instrument de Gestió de les Fronteres i Visats i Fons de Seguretat Interior), alhora que ja no cobreix el FEADER.

Com a principals novetats destaquen els percentatges de cofinançament de la UE, fixats en 85% per a les regions menys desenvolupades, el 60% per a les regions en transició i el 40% per a les més desenvolupades, així com l'objectiu de canalitzar les inversions públiques en l'àmbit nacional, regional i local cap a una Europa més intel·ligent, més ecològica i més social i aconseguir una cooperació estreta entre els nivells europeu, nacional, regional i local.

|| Coneix tots els detalls en el següent enllaç ||

 

CONCLUSIONS DEL CONSELL EUROPEU

Imagen que contiene interior, colorido,
                          tabla, edificio
                          Descripción generada automáticamente

CONEIX LES CONCLUSIONS DE LA REUNIÓ DE DESEMBRE DEL CONSELL EUROPEU

En la reunió dels dies 10 i 11 de desembre de 2020, el Consell Europeu va adoptar unes Conclusions sobre diversos temes, com el marc financer pluriennal i Next Generation EU, així com de la COVID-19, el canvi climàtic, la seguretat i les relacions exteriors.

Es va prioritzar sobre la protecció del pressupost de la Unió i l'Instrument de Recuperació, la seua bona gestió financera i els interessos financers de la UE; el desenvolupament de vacunes eficaces contra la COVID-19 com un bé públic mundial i la celebració d'acords d'adquisició anticipada; l'objectiu d'una UE climàticament neutra d'ací a 2050 impulsant el creixement econòmic sostenible i la innovació en tecnologies ecològiques, i la unió contra la radicalització, el terrorisme i l'extremisme violent.

|| Accedeix a la notícia des d'ací ||

 

PRIORITATS POLÍTIQUES I LEGISLATIVES 2020-2024

Imagen que contiene edificio, hombre,
                          cama, mujer
                          Descripción generada automáticamente

LES INSTITUCIONS DE LA UE ACORDEN UN PROGRAMA COMÚ PER A LA RECUPERACIÓ I UNA VITALITAT RENOVADA

La Comissió Europea, el Parlament Europeu i el Consell de la UE han acordat les conclusions conjuntes sobre els objectius polítics i les prioritats per a 2020-2024, en les quals es presenta un ambiciós programa polític i legislatiu per a impulsar la recuperació de la UE de la pandèmia de COVID-19, aprofitant al mateix temps les oportunitats que ofereixen la transició climàtica i digital.

Les prioritats persegueixen aplicar el Pacte Verd Europeu, configurar la Dècada Digital d'Europa, aconseguir una economia que aprofundisca en el mercat únic i reforce les indústries, fomentar una Europa més forta, lliure i segura, i protegir i reforçar la democràcia i defensar els valors europeus comuns.

|| Més info a través del següent enllaç ||

 

OPORTUNITATS D’OCUPACIÓ

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

Interfaz de usuario gráfica
                                    Descripción generada
                                    automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El seu butlletí mensual ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS EN EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva d'Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Imagen que contiene Escala de
                                    tiempo
                                    Descripción generada
                                    automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des d'Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

Interfaz de usuario gráfica,
                                    Texto, Aplicación
                                    Descripción generada
                                    automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels 28 Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN INSTITUCIONS DE LA UE

Texto
                                    Descripción generada
                                    automáticamente

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Representació Permanent d'Espanya davant la UE, des de la Unitat de Suport per a la presència d'espanyols en les Institucions de la UE (UDA), proporciona informació sobre oportunitats d'ocupació i de pràctiques professionals en l'administració de la UE, ofereix formació per a la preparació dels processos selectius i gestiona els programes dirigits als empleats públics espanyols interessats a tindre una experiència professional a Europa.

En aquest context, la UDA elabora i publica un butlletí mensual que ofereix informació detallada sobre múltiples ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions de la Unió Europea.

|| Consulta el butlletí ací ||

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

Imagen que contiene exterior,
                                    cerca, forrado, colorido
                                    Descripción generada
                                    automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FEDER COMUNITAT VALENCIANA

 

Texto, Logotipo, nombre de la empresa
                        Descripción generada automáticamente

 

Forma
                    Descripción generada automáticamente

IMPRESSORES DE TARGETES SANITÀRIES SIP

Aquesta actuació ha sigut impulsada per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, per un import de 20.836,20 €, cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

A través d'aquesta actuació es realitza el subministrament de 14 impressores per a la impressió de la targeta sanitària SIP en els centres d'atenció primària. D'aquesta manera, es procedeix a la dotació, ampliació i millora de les infraestructures tecnològiques necessàries per a utilitzar i albergar amb garanties d'eficiència i seguretat els sistemes d'informació que proveeixen serveis de gestió integral de la salut i de gestió del sistema sanitari públic, incloent-hi tant els elements de hardware com el software necessari per al seu correcte funcionament, en l'àmbit de la sanitat pública valenciana.

Aquestes impressores són una eina fonamental perquè tota la població de la Comunitat Valenciana puga tindre físicament la seua targeta sanitària SIP.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es