Imagen que contiene mapa
                          Descripción generada automáticamente

BUTLLETÍ Nº 29 – SETEMBRE 2021

xTuxMi

 

EN CLAU FEMENINA

 

WOMEN'S LEGACY: OUR CULTURAL HERITAGE FOR EQUITY

INCLUSIÓ DEL LLEGAT DE LES DONES PROTAGONISTES DE LA HISTÒRIA I LA CULTURA EN ELS CONTINGUTS EDUCATIUS

Women’s Legacy: Our Cultural Heritage for Equity és un projecte europeu Erasmus+ liderat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu contribuir a la inclusió de dones protagonistes de la història i la cultura i el seu llegat en els continguts educatius per a donar resposta a una necessitat comuna europea de corregir la visió androcèntrica de la cultura transmesa en l'educació.

El projecte desenvoluparà cinc recursos digitals d'accés lliure i gratuït: un banc de recursos amb referents femenins, les seues obres i activitats, classificades per matèries i nivells educatius; tres catàlegs d'obres i fragments d'autoria femenina sobre art, música i literatura i un curs de formació contínua sobre «Les dones que ens falten en STEM».

|| Coneix el projecte en el següent enllaç ||

 

GENDERACTION: IGUALTAT DE GÈNERE EN LA INVESTIGACIÓ I INNOVACIÓ

Imagen que contiene persona, mujer,
                            hombre, sostener
                            Descripción generada automáticamente

DESCOBREIX EN ELS MAPES INTERACTIUS TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA PRESÈNCIA DE LES DONES EN I+I

El projecte europeu Genderaction d'Horizon 2020 aposta per una comunitat política innovadora que treballe conjuntament per a avançar en l'aplicació de les polítiques d'igualtat de gènere en la I+I europea, i l'Espai Europeu d'Investigació (EEI), dirigit al camp de la ciència, investigació i tecnologia, treballa per la integració de la perspectiva de gènere en la investigació i innovació. Aquesta política s'implementa en els Estats membres gràcies als Plans d'Acció Nacionals (PAN).

Genderaction ha publicat els quadres de comandament actualitzats sobre dades d'igualtat de gènere en la ciència i l'educació superior, analitzant individualment la situació d'estudiants, graduades, investigadores i treballadores.

|| Accedeix a la base de dades des d'ací ||

 

BASE DE DADES SOBRE ESTADÍSTIQUES DE GÈNERE

Gráfico
                            Descripción generada automáticamente con
                            confianza media

SEGUIMENT DELS EFECTES DE LES POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE I SUPERVISIÓ I AVALUACIÓ SÒLIDES DE LA SEUA EFICÀCIA

La Base de dades d'Estadístiques sobre Gènere de l'Institut Europeu de la Igualtat (EIGE) és un ampli centre de coneixements que inclou més de 2000 indicadors sobre temes clau, conformant estadístiques que reflecteixen adequadament les diferències i desigualtats de la situació de les dones i els homes en totes les esferes de la vida.

Té com a objectiu construir una visió general de les estadístiques de gènere, destacant les diferències i desigualtats entre tots dos sexes, donar suport al mesurament de la consecució de la igualtat entre els gèneres i en quina mesura, i actuar com a recurs de confiança en la formulació i supervisió de polítiques que beneficien tant a les dones com als homes i faciliten l'adopció de decisions per a promoure la igualtat entre els gèneres.

|| Consulta la base de dades en aquest enllaç ||

 

INFOMED

 

PROJECTES INTERREG MED TURISME SOSTENIBLE

Sitio web
                            Descripción generada automáticamente con
                            confianza baja

CONSULTA EL CERCADOR I DESCOBREIX TOTS ELS PROJECTES INTERREG MED SOBRE TURISME SOSTENIBLE

El programa transnacional de cooperació europea per a l'àrea mediterrània Interreg MED treballa amb la plataforma de cooperació Comunitat MED de Turisme Sostenible i, en el marc d'aquest programa, es troben projectes de turisme sostenible de diversa índole, sobre diversificació de l'oferta turística o reducció dels impactes negatius de l'activitat, entre altres.

Descobreix projectes europeus d'Interreg MED sobre ecoturisme com HERIT-DATA: solucions innovadores per a gestionar millor l'impacte dels fluxos turístics en els llocs del patrimoni cultural i natural a través de tecnologies i big data; INCIRCLE: conjunt d'indicadors de turisme circular, o SUSTOWNS METHODOLOGY: metodologia per a aplicar l'enfocament TQM en la gestió i governança del turisme sostenible.

|| Accedeix al cercador a través del següent enllaç ||

 

CONVOCATÒRIES

 

HORIZON-CL6-CIRCBIO: Fi termini 6 octubre 2021

Imagen que contiene Interfaz de usuario
                            gráfica
                            Descripción generada automáticamente

HORIZON EUROPE - CLÚSTER 6 - OBJECTIU 3: SECTORS D'ECONOMIA CIRCULAR I BIOECONOMIA

Aquest objectiu i els seus temes apunten a transicions circulars i bioeconòmiques climàticament neutres, cobrint solucions circulars integrades segures en l'àmbit territorial i sectorial.

Les convocatòries obertes són: Solucions innovadores per al sobreenvasat i els plàstics d'un sol ús, i la contaminació microplàstica relacionada; Integració de solucions biològiques inclusives a petita escala en les zones rurals europees; Matèries primeres de biomassa no vegetal noves per a aplicacions industrials; Alliberar el potencial de les algues per a una bioeconomia blava europea pròspera; Solucions sistèmiques circulars de la Iniciativa de Ciutats i Regions Circulars, i Assistència per al desenvolupament de projectes de la Iniciativa Circular Ciutats i Regions.

|| Més info de la convocatòria ací ||

 

HORIZON-CL6-ZEROPOLLUTION: Fi termini 6 octubre 2021

Imagen que contiene Interfaz de usuario
                            gráfica
                            Descripción generada automáticamente

HORIZON EUROPE - CLÚSTER 6 - OBJECTIU 4: MEDI AMBIENT NET I CONTAMINACIÓ ZERO

La contaminació antropogènica soscava la integritat dels ecosistemes de la Terra i afecta greument els recursos naturals essencials per a la vida humana.

Aquest objectiu busca frenar i previndre la contaminació enfocant el programa de treball 2021-2022 en aigües dolces i marines, sòls, aire, incloent-hi les emissions de nitrogen i fòsfor, així com en l'acompliment ambiental i la sostenibilitat dels processos en el sistema de base biològica. Les propostes de temes sota aquest objectiu han d'establir una ruta creïble per a contribuir a l'objectiu abans esmentat d'aconseguir un medi ambient net i zero contaminació.

|| Accedeix a la convocatòria des del següent enllaç ||

 

PREMIS JEAN MONET 2021: Fi termini 9 octubre 2021

Diagrama
                            Descripción generada automáticamente

UN PREMI DE 1.500 € COM RECOMPENSA A LA PROMOCIÓ DE LA INTEGRACIÓ EUROPEA

Europeanconstitution.eu, una associació europea dedicada a promoure l'adopció d'una constitució europea, el federalisme europeu com a principi organitzador de les institucions i la integració europea en general, ha organitzat el Premi Jean Monnet d'Integració Europea amb el patrocini del Parlament Europeu.

Té com a objectiu honrar la memòria i els assoliments de la vida de Jean Monnet, recompensant a persones o grups amb talent que hagen contribuït a secundar o enfortir la integració europea a través de projectes dissenyats i implementats, ja executats o en execució.

|| Troba tota la info del premi ací ||

 

CONCURS JUVENES TRANSLATORES 2021: Fi termini 20 octubre 2021

Texto, Carta
                                      Descripción generada
                                      automáticamente

LA COMISSIÓ EUROPEA PREMIA ALS MILLORS TRADUCTORS I TRADUCTORES JOVES DE LA UNIÓ EUROPEA

Els estudis realitzats mostren que Europa té una necessitat cada vegada major de traducció i traductors. Així mateix, la capacitat de parlar idiomes estrangers és un actiu important per als joves que ingressen al mercat laboral. En una economia cada vegada més connectada i global, els ocupadors busquen activament candidats multilingües capaços d'adaptar-se i prosperar en un context internacional.

Per això, la Comissió Europea ha anunciat la nova edició de Juvenes Translatores, un concurs de traducció anual dirigit a l'alumnat d'ensenyament secundari centrat a promoure, reconéixer i recompensar l'aprenentatge d'idiomes i inspirar a les persones joves lingüistes.

|| Info i bases del concurs en aquest enllaç ||

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

INFORME DE PROSPECTIVA ESTRATÈGICA 2021

Imagen que contiene Sitio web
                            Descripción generada automáticamente

CONSULTA L'INFORME PER A CONÉIXER LES PRINCIPALS TENDÈNCIES MUNDIALS QUE AFECTARAN LA UE EN LES PRÒXIMES DÈCADES

L'Informe de Prospectiva Estratègica 2021 de la Comissió Europea pretén establir les bases d'unes polítiques i compromisos ben dissenyats i preparats per al futur, amb la finalitat de situar a la UE en la millor posició per a aconseguir els seus objectius polítics a llarg termini i exercir un paper estratègic en un ordre mundial multipolar i disputat.

L'informe presenta una perspectiva multidisciplinària i prospectiva sobre les tendències importants que afectaran la capacitat i la llibertat d'acció de la UE en les pròximes dècades, entre les quals s'inclouen: el canvi climàtic i altres desafiaments mediambientals, hiperconectividad digital i acceleració i transformacions tecnològiques, pressió sobre la democràcia i els valors, així com canvis en l'ordre global i la demografia.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

EUROBARÒMETRE ESTÀNDARD 95 – PRIMAVERA 2021

Diagrama
                            Descripción generada automáticamente

LA CONFIANÇA EN LA UE I L'OPTIMISME SOBRE EL SEU FUTUR, EN ELS SEUS NIVELLS MÉS ALTS DES DE 2008

Segons l'enquesta de l'Eurobaròmetre realitzada al juny-juliol de 2021 per la Comissió Europea, les actituds cap a la UE continuen sent positives i estables. La ciutadania europea considera que la situació econòmica és la seua principal preocupació en l'àmbit de la UE, seguida del medi ambient i el canvi climàtic i de la immigració. La salut continua sent el principal problema en l'àmbit nacional, seguida de la situació econòmica del país.

La majoria de la ciutadania europea està satisfeta amb les mesures adoptades per la UE i els governs nacionals contra la pandèmia del coronavirus i creuen que el pla de recuperació NextGenerationEU serà eficaç per a respondre als seus efectes econòmics, i quasi dos terços confien que la UE prendrà les decisions correctes en el futur per a respondre a la pandèmia.

|| Consulta l'Eurobaròmetre ací ||

 

XIFRES CLAU SOBRE EUROPA – EDICIÓ 2021

Imagen que contiene Sitio web
                            Descripción generada automáticamente

DESCOBREIX LA SELECCIÓ D'ESTADÍSTIQUES CLAU PER A COMPRENDRE LES DIFERÈNCIES ENTRE ELS ESTATS MEMBRES

Des d'Eurostat s'ha publicat l'edició de 2021 de Xifres clau sobre Europa, la publicació que ofereix una visió general de la situació actual i de l'evolució recent en tota la UE, amb informació sobre les persones i la societat, l'economia i els negocis, i el medi ambient i els recursos naturals, a través de visualitzacions intuïtives, presentacions innovadores de dades i textos concisos.

Aquesta és la primera edició que mostra dades sobre l'impacte de la crisi COVID-19 durant 2020, i alguns dels indicadors d'aquesta publicació que reflecteixen els efectes de la pandèmia inclouen l'ocupació, el consum de les llars i el transport aeri.

|| Descarrega la publicació a través del següent enllaç ||


ANUARI REGIONAL D'EUROSTAT – EDICIÓ 2021

Lago rodeado de montañas
                            Descripción generada automáticamente con
                            confianza media

INFORMACIÓ ESTADÍSTICA PER A COMPRENDRE I QUANTIFICAR L'IMPACTE DE LES DECISIONS POLÍTIQUES A LES REGIONS

L'Anuari Regional d'Eurostat 2021 ofereix una visió detallada d'una àmplia gamma de temes estadístics a les regions dels Estats membres de la UE, així com a les regions de l'AELC i els països candidats.

Cada capítol presenta informació estadística en forma de mapes, gràfics i infografies, acompanyades d'una anàlisi descriptiva en la qual es destaquen les principals troballes. Es presenten indicadors regionals per a 13 temes diferents: població, salut, educació, mercat de treball, condicions de vida, societat digital, economia, empresa, recerca i desenvolupament, turisme, transport, medi ambient i agricultura.

|| Accedeix a l'anuari des d'ací ||


EUROSTATISTICS 08/2021

Interfaz de usuario gráfica
                            Descripción generada automáticamente

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició d'agost de 2021 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

CERCADOR DE PROJECTES

 

HORIZON 2020

Logotipo
                            Descripción generada automáticamente

TROBA MILERS DE PROJECTES A TRAVÉS DEL CERCADOR D'HORIZON 2020

Horizon 2020 és el programa marc de la Unió Europea per al finançament de la investigació i la innovació, l'objectiu del qual és contribuir a aconseguir un creixement econòmic intel·ligent, sostenible i integrador i garantir que Europa produïsca ciència i tecnologia de categoria mundial, elimine les barreres a la innovació i facilite la col·laboració entre els sectors públic i privat per a aportar solucions als grans reptes de la societat.

A través d'aquest cercador podràs accedir i descobrir, de manera intuïtiva i filtrant per diferents categories, tots els projectes pertanyents a aquest programa, a més de trobar una gran quantitat de mapes, gràfics i estadístiques, així com l'oportunitat d'exportar tota la informació en diferents formats.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

#EUREGIONSWEEK 2021: 11 a 14 octubre 2021

Imagen que contiene Diagrama
                            Descripción generada automáticamente

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A ASSISTIR A LA 9A EDICIÓ DE #EUREGIONSWEEK: JUNTS PER LA RECUPERACIÓ

La Setmana Europea de les Regions i Ciutats és el major esdeveniment anual a Brussel·les dedicat a la política de cohesió, una plataforma única de comunicació i creació de xarxes que reuneix regions i ciutats de tota Europa i ofereix l'oportunitat de debatre i intercanviar bones pràctiques i idees sobre quatre temes: Cohesió (de l'emergència a la resiliència), Transició verda (cap a una recuperació sostenible i ecològica), Transició digital per a les persones i Compromís ciutadà per a una recuperació inclusiva, participativa i justa.

El programa d'enguany se centra en la capacitat de la UE i dels governs nacionals i regionals per a fer costat a la ciutadania europea i a les seues comunitats locals amb mesures pràctiques i polítiques públiques destinades a invertir en un futur de recuperació més just, ecològic i digital.

|| Info i registre en aquest enllaç ||

 

POLÍTICA DE COHESIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA: 21 octubre 2021

ESDEVENIMENT DIGITAL SOBRE POLÍTICA DE COHESIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA: SETMANA EUROPEA DE LES REGIONS I CIUTATS

En el marc de la 19a Setmana de les Regions i Ciutats 2021, el pròxim 21 d'octubre la Direcció General de Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic organitza l'esdeveniment 2014-2020 Cohesion Policy in the Valencian Community.

Durant la sessió s'explicarà com la política de cohesió contribueix al desenvolupament de la Comunitat Valenciana a través dels Programes Operatius del FEDER, FSE i d'Ocupació Juvenil. A més d'una detallada exposició sobre la política de cohesió a la Unió Europea, una breu descripció dels Programes Operatius i una anàlisi de bones pràctiques, es dedicarà un temps a la sessió de preguntes i respostes amb la finalitat de garantir la plena participació de l'audiència.

|| Accedeix al registre des d'ací ||

 

DISCURS SOBRE L'ESTAT DE LA UNIÓ 2021

UN NOU PERÍODE AMBICIÓS I PLE DE REPTES, ON NEXTGENERATIONEU INVERTIRÀ EN LA PROSPERITAT DE LA UE

Anualment el president/a de la Comissió Europea, actualment Ursula von der Leyen, pronuncia el discurs sobre l'Estat de la Unió, on s'analitzen els èxits i avanços ja aconseguits, així com les prioritats i objectius a aconseguir en el pròxim període.

Aquest any 2021 el discurs va tindre lloc el 15 de setembre davant el Parlament Europeu. La presidenta Von der Leyen va reforçar el concepte d'una Europa unida i amb ànima davant l'adversitat i recuperació, una Europa responsable amb el medi ambient i la transformació digital, i una Europa compromesa amb els valors europeus i la joventut.

|| Llig el discurs en aquest enllaç ||

 

REACT-EU

LA COMISSIÓ APROVA 690 MILIONS D'EUROS DE FONS ADDICIONALS PER A LA RECUPERACIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA

L'instrument d'Ajuda a la Recuperació per a la Cohesió i els Territoris d'Europa REACT-EU, que forma part de NextGenerationEU, proporcionarà 50.600 milions d'euros per a finançar els programes de la política de cohesió durant 2021 i 2022.

La Comissió Europea ha concedit 2.000 milions d'euros a Espanya, Itàlia, Luxemburg i Romania. A Espanya, la Comunitat Valenciana rebrà recursos addicionals per valor de 690 milions d'euros per a proporcionar, entre altres coses, capital circulant a les petites i mitjanes empreses més afectades, i per a reforçar la sanitat, els serveis socials i les inversions en infraestructures bàsiques per a la ciutadania, especialment en els sectors sanitari i educatiu.

|| Llig la notícia ací ||

 

GUIA DEL PROGRAMA HORIZON EUROPE 2021

Diagrama
                            Descripción generada automáticamente

DESCARREGA LA GUIA I APRÉN TOTS ELS DETALLS PER A PRESENTAR LA TEUA PROPOSTA A HORIZON EUROPE

La Guia del Programa Horizon Europe conté orientacions sobre l'estructura, el pressupost i les prioritats polítiques d'Horizon Europe, amb l'objectiu d'ajudar les persones usuàries a comprendre el programa i les seues convocatòries i a preparar les seues propostes, evitant el vocabulari tècnic i les referències jurídiques i oferint respostes a les preguntes pràctiques que puguen plantejar-se sobre parts concretes de la proposta.

Els Annexos descriuen les condicions d'admissibilitat i elegibilitat, així com els criteris de capacitat financera, operativa i d'adjudicació, els documents obligatoris i procediment d'avaluació o la configuració jurídica i financera dels convenis de subvenció, entre altres.

|| Accedeix a la guia des d'ací ||

 

PACTE VERD EUROPEU: AQÜICULTURA DE LA UE

Texto
                            Descripción generada automáticamente

LA COMISSIÓ ADOPTA DIRECTRIUS ESTRATÈGIQUES PER A UNA AQÜICULTURA MÉS SOSTENIBLE I COMPETITIVA

La Comissió Europea ha adoptat noves directrius per a ajudar el sector aqüícola de la UE a ser més sostenible, competitiu i resilient, i a potenciar el seu rendiment en els plans mediambiental i climàtic, oferint una visió comuna perquè el desenvolupament del sector contribuïsca directament al Pacte Verd Europeu, a l'Estratègia «De la Granja a la Mesa» i a la recuperació econòmica després de la pandèmia COVID-19.

En elles s'han fixat quatre objectius per al desenvolupament de l'aqüicultura a la UE: reforçar la resiliència i la competitivitat del sector, potenciar el coneixement i la innovació, garantir la seua participació en la transició ecològica i fomentar l'acceptació social i millorar la informació dels consumidors sobre les activitats i productes de l'aqüicultura de la UE.

|| Llig la notícia completa en el següent enllaç ||

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

BUTLLETÍ EURODESK – FORMACIÓ I JOVENTUT

Interfaz de usuario gráfica
                            Descripción generada automáticamente

CONEIX EL BUTLLETÍ EURODESK AMB PROGRAMES I INICIATIVES PER A LA MOBILITAT EUROPEA DE LES PERSONES JOVES

Eurodesk és una xarxa europea plural i oberta que ofereix un servei integral d'informació i orientació a les persones joves, difon oportunitats sobre mobilitat europea per a l'aprenentatge i promociona continguts informatius d'interés juvenil.

El butlletí mensual de Eurodesk España ofereix informació per a la mobilitat europea i destaca les oportunitats de formació i la possibilitat de realitzar pràctiques en alguns organismes de la Unió Europea.

|| Descobreix el butlletí ací ||

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Imagen que contiene Escala de tiempo
                            Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descàrrega la guia ací ||

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                            Aplicación
                            Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ, PRÀCTIQUES I VACANTS EN INSTITUCIONS DE LA UE

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta el butlletí i el resum ||

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

Imagen que contiene exterior, cerca,
                            forrado, colorido
                            Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FEDER COMUNITAT VALENCIANA

Imagen que contiene Forma
                    Descripción generada automáticamente

UFCHARGER, RECÀRREGA ULTRARÀPIDA PER AL COTXE ELÈCTRIC

Aquesta actuació ha sigut impulsada per l'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE) amb el suport de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i està cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L'actuació té com a objectiu principal el desenvolupament d'una estació de recàrrega ultraràpida de 100 kW en corrent continu de cotxes elèctrics. Així mateix, contempla el desenvolupament d'un simulador de vehicle elèctric capaç de testar les comunicacions en cadascun dels estàndards.

A més, el projecte inclou un estudi de viabilitat tecnicoeconòmica d'un sistema de recàrrega mòbil amb l'objectiu de poder proporcionar una càrrega ràpida que no requerisca estar connectat directament a la xarxa elèctrica, la qual cosa pot ser especialment útil per a assistència en carretera de vehicles elèctrics.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es