BUTLLETÍ Nº 35 – ABRIL 2022

xTixMí

 

EN CLAU FEMENINA

 

PREMI PER A DONES INNOVADORES

RECONEIXEMENT EUROPEU A les DONES EMPRENEDORES EN L'ÀREA DE LA INNOVACIÓ

El Premi de la UE a les Dones Innovadores ret homenatge a les emprenedores que estan darrere de les grans innovacions. Amb això, la UE pretén conscienciar sobre la necessitat que hi haja més dones innovadores i crear models de conducta per a les dones i xiquetes de tot el món.

El Premi s'atorga a les dones que hagen creat un impacte en l'ecosistema d'innovació de la UE, transformant idees en productes i serveis avançats. Hi ha dues categories de premis. En la primera categoria, Dones Innovadores, es concedeixen tres premis de 100.000 euros a les tres candidatures més ben classificades. En la segona categoria, Innovadors Emergents, es concedeixen tres premis de 50.000 euros a les tres candidatures més ben classificades de dones emprenedores menors de 35 anys. Sol·licitud oberta fins al 18 d'agost de 2022.

|| Descobreix el concurs ací ||

 

PORTAL DE SEGUIMENT IGUALTAT DE GÈNERE

CREACIÓ D'UNA PLATAFORMA EN LÍNIA PER A MONITORAR LA IGUALTAT DE GÈNERE A LA UNIÓ EUROPEA

El Centre Comú d'Investigació de la Comissió Europea ha llançat un portal de seguiment en línia a fi de monitorar la igualtat de gènere a la Unió Europea i recolzar la implementació de l'Estratègia d'Igualtat de Gènere 2020-2025.

Aquesta eina té com a fi última secundar i implementar el desenvolupament d'iniciatives polítiques que aborden la desigualtat de gènere a Europa. Així mateix, facilita la consulta de dades a les i els responsables polítics i a la ciutadania en general. Amb tot això, la posada en marxa d'aquest portal millora l'escrutini públic sobre els avanços realitzats en la implementació de l'Estratègia d'Igualtat de Gènere 2020-2025, i dona suport al progrés dels seus objectius clau: lliure de violència i estereotips, prosperitat d'una economia amb igualtat de gènere i lideratge per igual en tota la societat.

|| Accedeix des d'aquest enllaç ||

 

RESULTATS 2021 MONITOR REGIONAL D'IGUALTAT DE GÈNERE

REGIONS EUROPEES ON LES DONES PROSPEREN I ON ES VEUEN  FRENADES

El monitor regional d'igualtat de gènere de la Unió Europea presenta les regions europees on les dones obtenen els millors resultats i aquelles que s'enfronten al major desavantatge. Per a dur a terme aquesta anàlisi, es basa en dos indicadors: l'Índex d'Assoliments Femenins i l'Índex de Desavantatges Femenins.

Els resultats de l'edició 2021 mostren que el nivell més alt de rendiment femení s'observa a les regions nòrdiques i en la majoria de les regions austríaques. En l'extrem oposat, les regions del sud-est dels Estats membres obtenen resultats molt més baixos. Les dones dels països nòrdics, França i Espanya són les que tenen el menor desavantatge, mentre que les de Grècia i Romania són les que tenen el major desavantatge. Les quatre regions amb menor desavantatge són Alvèrnia, a França, seguida de les regions espanyoles de La Rioja i Galícia i la regió capital de Finlàndia (Hèlsinki-Uusimaa).

||  Tota la info ací ||

 

INFOMED

 

WEBGIS

LLANÇAMENT D'UNA NOVA PLATAFORMA GEOGRÀFICA DE ÀREES RURALS I INSULARS EN EL MEDITERRANI

La nova plataforma geogràfica WebGIS, desenvolupada per la Comunitat d'Energies Renovables de Interreg MED, recull i mapea dades estadístiques relacionades amb la transició energètica i els recursos energètics renovables d'àrees rurals i insulars al Mediterrani.

L'objectiu principal és actuar com a full de ruta per a municipis i zones rurals, proporcionant informació útil als actors implicats en la transició energètica i difonent els resultats de la comunitat de projectes d'energies renovables de Interreg MED.

|| Més info en la Pàgina Web Oficial ||

 

CONVOCATÒRIES

 

BEQUES DE L'ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT : Fi termini 11 maig 2022

RECONEIXEMENT DEL COMPROMÍS DELS JOVES EN LA DEMOCRÀCIA EUROPEA

El Parlament Europeu llança les Beques de l'Any Europeu de la Joventut. L'objectiu principal de la convocatòria és fomentar i facilitar el compromís actiu dels joves ciutadans europeus en la construcció d'una Europa democràtica, tenint en compte la seua participació en les Eleccions Europees 2024.

El Parlament Europeu busca cofinançar projectes que articulen un programa de treball al voltant de dos tipus d'accions:

-              Creació de xarxes paneuropees de defensors de la participació democràtica, mitjançant la selecció de joves per a la seua formació.

-              Disseny i implementació de capacitats a través de la formació.

|| Més info ací ||

 

PREMI EUROPEU Al REPTE DE LA INNOVACIÓ SOCIAL: Fi termini 17 maig 2022

PRESENTACIÓ D'IDEES SOBRE EL FUTUR DE L'HABITATGE I LA INNOVACIÓ PER ALS BARRIS

En el marc de la Iniciativa Bauhaus de la Unió Europea, el Concurs Europeu d'Innovació Social se centra en el futur de l'habitatge i la innovació per als barris assequibles i sostenibles. El concurs buscarà projectes que impulsen la innovació en els districtes d'habitatges i, en conseqüència, tinguen un impacte en la prosperitat i la sostenibilitat locals.

La innovació social pot ser un motor per a fer dels barris d'habitatges no sols espais per a viure, sinó també més habitables, sostenibles, inclusius i pròxims a les necessitats dels residents. En aquest context, es guardonaran les propostes que presenten idees innovadores que generen beneficis econòmics i socials (impactes positius en l'ocupació, socials, mediambientals, científics, grups vulnerables, etc.).

|| Accedisca a la convocatòria des del següent enllaç ||

 

1º CONVOCATÒRIA INTERREG EUROPE 21-27 : Fi termini 31 maig 2022

OBERTA LA PRIMERA CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES “UNA MILLOR GOVERNANÇA DE LA COOPERACIÓ” AMB 130 MILIONS D'EUROS

El programa està estructurat entorn d'una única prioritat transversal: una millor governança de la cooperació. Els beneficiaris poden cooperar en qualsevol tema de rellevància compartida en funció de les seues necessitats regionals, sempre que entren en l'àmbit de la política de cohesió.

Es tracta d'una convocatòria de propostes per a projectes de cooperació interregional. Aquests projectes reuneixen organitzacions de diferents països d'Europa que treballen junts en un tema de desenvolupament regional comú. Els tres primers anys dels projectes (fase central) es dediquen a l'intercanvi i la transferència d'experiències entre els socis participants per a millorar els instruments polítics que aborda el projecte. En el quart i últim any (fase de seguiment), les regions se centren en el seguiment dels resultats i l'impacte de la cooperació. Fins al 40% del pressupost global del FEDER (aproximadament 130 milions d'euros) del programa Interreg Europe està disponible per a la primera convocatòria de propostes.

|| Descobreix la convocatòria ací ||

 

TRES CONVOCATÒRIES NOVA BAUHAUS EUROPEA: Fi termini 29 maig 2022

SUPORT A LES CIUTATS I POBLES EUROPEUS PER A INICIATIVES       LOCALS

La Comissió ha anunciat tres noves convocatòries per a fer costat específicament als ciutadans, els pobles i les ciutats, buscant una profunda integració del projecte de la Nova Bauhaus Europea en les comunitats.

Presentades per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) les dues primeres convocatòries se centren en activitats destinades a promoure la participació ciutadana i la creació conjunta d'espais públics amb els ciutadans. La tercera convocatòria, Suport a les iniciatives locals de la Nova Bauhaus Europea, proporciona assistència tècnica d'un grup d'experts als municipis petits i mitjans que manquen de la capacitat o dels complexos coneixements especialitzats que necessiten per a fer realitat els seus projectes.

|| Pots trobar més info ací i ací ||

 

AMULET: Fi termini 30 juny 2022

CONVOCATÒRIA PER ALS SECTORS D'AUTOMOCIÓ, AEROESPACIAL, AERONÀUTIC, ENERGIA I CONSTRUCCIÓ

AMULET és un projecte d'innovació finançat per Horitzó 2020 entorn de noves cadenes de valor industrial. El seu objectiu principal és contribuir a la reducció de les emissions de CO₂ i a l'eficiència dels recursos a la UE impulsant el paper de les PIME.

Actualment està buscant microconsorcis d'un mínim de 2 i un màxim de 3 PIME que desenvolupen materials lleugers per als sectors d'automoció, aeroespacial i aeronàutic, energia i construcció. Poden rebre fins a 120.000 euros. Es durà a terme el suport al finançament de fins a 26 projectes en la fase d'estudi de viabilitat, suport financer a un màxim de 7 projectes en la fase de demostració i seguiment i suport continu en temes tècnics i empresarials a través de materials educatius.

|| Accedeix a la convocatòria des d'ací ||

 

HORITZÓ EUROPA I L'ÍNDEX DE GÈNERE: Fi termini 8 setembre 2022

CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D'UN ÍNDEX PILOT EUROPEU DE GÈNERE I DIVERSITAT D'INNOVACIÓ

El Consell Europeu d'Innovació ha llançat una convocatòria per a desenvolupar un índex de gènere i diversitat en la innovació que proporcione informació i dades coherents sobre gènere i diversitat per a les empreses innovadores de nova creació i les empreses a escala, així com per a inversors, organismes de finançament, agents del mercat i responsables polítics de tota Europa. Aquest informe haurà d'abastar i ser comparable almenys en tots els Estats membres i països associats.

Els impactes esperats que es deriven del desenvolupament d'aquest índex són: permetre que s'identifiquen les bretxes de gènere i diversitat, que es dissenyen les mesures pertinents i que s'avaluen els avanços, permetre que es prenguen decisions d'inversió més ben informades i fomentar la diversitat en tots els nivells de l'ecosistema de la innovació, entre altres.

|| Descobreix les oportunitats a través d'aquest enllaç ||

 

INFORMES Y ESTADÍSTIQUES

 

EUROBARÓMETRO STANDARD 96 HIVERN 2021-2022

DESCOBREIX TOTES LES CONCLUSIONS SOBRE L'INFORME DE L'ENQUESTA SOBRE LA UE REALITZADA A LA CIUTADANIA ESPANYOLA

Els resultats de l'Eurobaròmetre mostren l'estat de l'opinió pública espanyola en comparació amb l'europea en el seu conjunt en diversos assumptes. La Comissió Europea ja ha publicat l'informe d'hivern 2021-2022 que recull les conclusions de l'enquesta realitzada a la ciutadania espanyola al gener i al febrer de 2022.

Entre les més significatives, cal destacar que el 81% de la població espanyola se sent ciutadana de la UE i el 83% està a favor d'una política energètica comuna. Les tres grans preocupacions actuals de la ciutadania espanyola són, en primer lloc la sanitat i la Seguretat Social (així ho considera quasi la meitat de la població espanyola -42%-), seguidament la desocupació (35%) i en tercer lloc, la pujada de preus, la inflació i el cost de vida (41%).

|| Descarregue-ho des d'aquest enllaç ||

 

ESTRATÈGIA DE LA UE SOBRE ELS PRODUCTES TÈXTILS SOSTENIBLES I CIRCULARS

NOVA PROPOSTA NORMATIVA EN PRODUCTES SOSTENIBLES PER AL SECTOR TÈXTIL

En el marc del Pacte Verd Europeu, la Comissió ha presentat un paquet de propostes per a regular els productes sostenibles i fomentar els models de negoci circulars. Destaca l'Estratègia de la UE sobre els Productes Tèxtils Sostenibles i Circulars, la qual fixa mesures concretes d'ací a 2030 amb l'objectiu que els productes tèxtils comercialitzats a la UE siguen reciclables i de llarga duració i estiguen fabricats amb fibres reciclades i sota el respecte dels drets socials i mediambientals.

Algunes de les mesures proposades són: disseny ecològic de productes tèxtils, passaport digital de productes i un règim obligatori de responsabilitat dels productors.

|| Accedeix a l'informe a través del següent enllaç ||

 

GUIA RÀPIDA HORITZÓ EUROPA

GUIA ELABORADA PER CDTI, E.P.E, EN COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ ESPANYOLA PER A LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA (FECYT) I EL MINISTERI DE CIÈNCIA I INNOVACIÓ (MCIN)

Ja ha sigut publicada i difosa la “guia ràpida” d'Horitzó Europa. En un total de 7 pàgines expliquen eficaçment el nou programa marc de la investigació i la innovació de la Unió Europea.

En ella desenvolupen el programa en si, els projectes finançables, qui pot participar i assessorar sobre les convocatòries, amb quina mena de finançament compten els projectes, quins temes es poden presentar en una proposta i com es prepara i avalua la mateixa.

|| Descobreix l'informe ací ||


EUROSTATISTICS 04/2022

CONEIX LES DADES PER A L'ANÀLISI ECONÒMICA A CURT TERMINI

Des d'Eurostat ja està disponible l'edició de abri de 2022 sobre les dades per a l'anàlisi econòmica a curt termini, un informe que permet comprovar l'evolució de l'activitat econòmica a la Unió Europea, la zona de l'euro i els Estats membres.

|| Més info i descàrrega en aquest enllaç ||

 

CERCADOR DE PROJECTES

 

INTERREG EUROPE 2021-2027

EXPLORA IDEES DE POSSIBLES PROJECTES PER A AQUEST NOU PERÍODE 2021-2027

La base de dades de projectes del programa Interreg Europe 2021-2027 de la Comissió Europea conté descripcions d'idees de projectes amb la finalitat de debatre entorn d'elles, trobar gent que compartisca els teus interessos i buscar possibles socis per a crear una proposta real de futur.

Aquesta eina que ha posat en marxa el nou programa de Interreg Europe permet a les parts interessades (stakeholders) realitzar una primera comprovació de la rellevància de la seua idea, presentar-la a Interreg Europe i obtindre orientació abans de sol·licitar la convocatòria.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

NOTÍCIES

 

YOURH4REGIONS

PROGRAMA DE FORMACIÓ DEL PROJECTE EUROPEU SOBRE   PERIODISME

La Comissió Europea ha obert el termini de sol·licitud per a la 6a edició del programa Youth4Regions per a estudiants de periodisme i joves periodistes.

Els 38 guanyadors del concurs es reuniran a Brussel·les del 8 al 14 d'octubre de 2022 per a rebre cursos de formació juntament amb periodistes experimentats, i visitar les institucions de la UE i les organitzacions de mitjans de comunicació, entre altres. Els guanyadors també participaran en la competició pel premi Megalizzi - Niedzielski.

|| Tota la info ací ||

 

LA CIUTADANIA CONSTRUEIX EL FUTUR D'EUROPA

DICTAMEN DEL COMITÉ ECONÒMIC I SOCIAL EUROPEU SOBRE EL VOLUNTARIAT

Segons el Dictamen emés pel Comité Econòmic i Social Europeu (CESSAMENT), el futur d'Europa no sols el configuraran els polítics i les institucions, sinó també milers de voluntaris que dediquen el seu temps i energia a actuar de manera solidària pel bé comú dins i fora de les organitzacions de la societat civil.

El voluntariat requereix un suport sistemàtic i reflexiu, tant a nivell de la UE com dels Estats membres, perquè el seu impacte en el desenvolupament social és molt major que el seu cost potencial. En molts àmbits socials els voluntaris són necessaris per a garantir les necessitats bàsiques de la ciutadania i la seguretat. Entre les seues propostes, el CESSAMENT demana a la Comissió Europea que prenga mesures per a declarar 2025 com l'Any Europeu del Voluntariat.

|| Descarregue-ho ací ||

 

FESTIVAL DE LA NOVA BAUHAUS EUROPEA 2022

INFORMACIÓ SOBRE EL GRAN ESDEVENIMENT ESTIUENC ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ EUROPEA

Del 9 al 12 de juny tindrà lloc el Festival de la Nova Bauhaus Europea a la ciutat de Brussel·les (també es retransmetrà en línia). Aquest festival, organitzat per la Comissió Europea, reunirà persones de tots els àmbits per a debatre al voltant de tres temes principals: la sostenibilitat, inclusió i bellesa. S'oferiran altres activitats com a actuacions artístiques, exposicions i oportunitats per a establir contactes.

En el marc del Pacte Verd Europeu, l'objectiu d'aquest gran esdeveniment és forjar connexions en els àmbits de la investigació, ciència, tecnologia, educació, art, cultura i arquitectura.

|| Accedisca a tota la informació a través d'aquest enllaç ||

 

CURS EN LÍNIA DE INTERREG

NOU CURS EN LÍNIA (MOOC) SOBRE COOPERACIÓ TERRITORIAL  EUROPEA

La Comissió Europea, juntament amb un consorci liderat per la Universitat d'Estrasburg, han llançat un Curs En línia (MOOC) sobre Cooperació Territorial Europea. El curs té com a objectiu presentar una visió general de la cooperació territorial a Europa.

Està dividit en quatre seccions: marc general de Interreg, polítiques europees existents en l'àmbit de la cooperació territorial, aplicació de les polítiques i fonaments en la gestió de projectes. Aquesta eina de cooperació representa un marc europeu clau per a la cooperació mútua entre els Estats membres de la UE com amb tercers països. Enguany s'obrirà també un segon curs.

|| Accedeix a més informació ací ||

 

 

SEGELL DE QUALITAT DEL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT

 

TOT SOBRE EL CERTIFICAT EUROPEU QUE ACREDITA L'AJUDA HUMANITÀRIA D'UNA ORGANITZACIÓ

El Cos Europeu de Solidaritat ofereix el voluntariat en ajuda humanitària europea. Perquè una organització puga participar en les operacions i activitats d'ajuda humanitària (tant amb el paper de suport, com amb el rol d'amfitrió), és necessari que compte amb el Segell de Qualitat.

Aquest segell certifica que una organització és capaç de dur a terme activitats solidàries d'alta qualitat, de conformitat amb els principis, objectius i requisits de l'acció. Les sol·licituds d'aquest segell de verificació es poden enviar de forma continuada durant el període de programació a l'Agència Executiva, que així mateix supervisarà el seu compliment i realitzarà revaloracions periòdiques.

|| Tota la info ací ||

 

 

 

 

PARTICIPACIÓ DELS CIUTADANS PER A UNA BONA GOVERNANÇA

 

INVOLUCRACIÓ DE LA CIUTADANIA EN L'ELABORACIÓ DE LA POLÍTICA DE COHESIÓ

Entre les principals prioritats de la DG Regi de la Comissió Europea es troba la de millorar la participació ciutadana. Aquest mes han publicat un article sobre els projectes que impliquen la ciutadania en el disseny, el seguiment i l'avaluació de les despeses dels fons de cohesió de la UE a la seua regió.

Els 18 projectes d'aquesta sèrie es van crear en el marc de "Participació dels ciutadans en la política de cohesió per a una bona governança", iniciativa de la Unió Europea i l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Cada projecte va rebre una subvenció de fins a 25 000 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a desenvolupar les seues activitats.

|| Accedeix a la web ací ||

 

 

 

 

JOVENTUT EUROPEA EN HORITZÓ EUROPA

 

JOVES ESTUDIANTS COM A OBSERVADORS D'AVALUACIONS EN HORITZÓ EUROPA

La Comissió Europea ha llançat una nova convocatòria d'oportunitats per a fomentar les competències i el desenvolupament professional dels joves estudiants a Europa. La iniciativa Horitzó Europa convida als estudiants de màster a participar com a joves observadors en les avaluacions de les propostes en el marc d'Horitzó Europa, el programa d'investigació i innovació de la Unió Europea.

Poden presentar-se els estudiants que estiguen actualment matriculats en un programa de màster, en qualsevol disciplina, en una universitat d'un Estat membre de la UE.

|| Accedeix a la web ací ||

 

 

 

 









OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Imagen que contiene Escala
                                        de tiempo
                                        Descripción generada
                                        automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

Interfaz de usuario
                                        gráfica, Texto, Aplicación
                                        Descripción generada
                                        automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ, PRÀCTIQUES I VACANTS EN INSTITUCIONS DE LA UE

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta el butlletí i el resum ||

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

Imagen que contiene
                                        exterior, cerca, forrado,
                                        colorido
                                        Descripción generada
                                        automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

 

BOLETÍN EURES AND YOU

CONOCE EL BOLETÍN EURES AND YOU CON PROGRAMAS E INICIATIVAS PARA LA MOVILIDAD EUROPEA DE LAS PERSONAS JÓVENES

EURES ofrece una red europea plural y abierta con un servicio integral de información y orientación a las personas jóvenes, difunde oportunidades sobre movilidad europea para el aprendizaje y promociona contenidos informativos de interés juvenil.

El boletín mensual Eures and You contiene información sobre movilidad laboral, tendencias actuales y próximos actos EURES. El boletín puede leerse en línea o enviarse por correo electrónico.

|| Pots inscriure't ací ||

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

PROGRAMA OPERATIU FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

INVERSIONS EN EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A l'ADQUISICIÓ DE CAPACITATS I APRENENTATGE PERMANENT

El Fons Social Europeu és un dels fons de la Política de Cohesió i el principal instrument amb el qual Europa dona suport a la creació d'ocupació, ajuda a les persones a aconseguir millors llocs de treball i garanteix oportunitats laborals més justes per a la ciutadania de la Unió Europea.

El Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana en el període 2014-2020, a través de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, ha invertit un total de 138.819.808,99 € en l'àmbit de la Formació Professional amb l'objectiu de reduir la taxa d'abandó escolar prematur i millorar les oportunitats que ofereix la formació professional i l'ensenyament superior, millorant l'educació i la formació i garantint que els joves completen el seu cicle formatiu i obtinguen habilitats que els facen ser més competitius en el mercat laboral.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

GEOFONDOS GVA


PROGRAMA OPERATIU FEDER - FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

CONEIX EL MAPA DE PROJECTES COFINANÇATS PER LA UE A través DELS FONS FEDER I FSE EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Com a iniciativa per a disminuir la bretxa de comunicació existent entre la UE i la ciutadania i en ocasió de la celebració del Dia d'Europa, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, amb la col·laboració de l'Institut Cartogràfic Valencià, ha posat en marxa un portal web de geolocalització de projectes cofinançats per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i del Fons Social Europeu (FSE), desenvolupats durant el període de programació 2014-2020 en la Comunitat Valenciana.

El portal web permet visualitzar la ubicació de projectes certificats, juntament amb la seua descripció i la informació relativa a l'entitat beneficiària, el fons cofinançador, la data d'inici i de finalització, la inversió programada, el percentatge de cofinançament europeu i el departament de la Generalitat Valenciana que gestiona el fons, entre altres dades.

|| Més info açí  ||

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es