BUTLLETÍ Nº 39 – JULIOL 2022

xTixMí

 

 

 

EN CLAU FEMENINA

 

 

 

CONSULTA OBERTA DE L´EIGE

 

AVALUACIÓ EXTERNA DE L'EIGE: EXPRESSA LES TEUES OPINIONS I PROPOSA NOVES IDEES A l'INSTITUT EUROPEU D'IGUALTAT DE GÈNERE (EIGE)

Ja s'ha obert la consulta en línia per a donar suport a la segona avaluació externa independent de l'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere (EIGE). També es convida a la ciutadania al fet que, a través del formulari, expressen les seues opinions sobre el treball de l'EIGE (2015-2020) i proposen noves idees sobre les futures activitats de l'Institut.

Aquesta consulta té com a objectiu involucrar a una àmplia gamma de parts interessades i a la ciutadania en general en l'avaluació del treball d'EIGE amb la finalitat de garantir que el procés siga inclusiu, participatiu, transparent, eficaç i coherent. El document de referència desplega els detalls de l'EIGE i els objectius de la segona avaluació. La consulta estarà oberta fins al pròxim 1 de setembre de 2022.

|| Accedisca a l'enquesta ací ||

 

 

 

UNIÓ EUROPEA – NACIONS UNIDES

 

TREBALLANT JUNTS PER LA IGUALTAT DE GÈNERE. L'ASSOCIACIÓ ENTRE LA UE I ONU DONES

Fa deu anys, la Unió Europea i ONU Dones van establir una associació per a promoure la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones a nivell mundial, regional i nacional. En aquest any 2022, se celebra el desé aniversari de l'Associació Estratègica UE-ONU Dones, i en el seu honor, s'ha publicat l'informe “Working together for gender equality”.

L'informe conté informació sobre el treball conjunt de la UE i l'ONU, les prioritats compartides, la política de diàleg, la promoció conjunta eficaç i la programació per al canvi, entre altres.

|| Clica ací per a descarregar el document ||

 

 

 

CAMPIONAT DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

 

PRIMERA EDICIÓ DEL “CAMPIONAT DE LA IGUALTAT DE GÈNERE”, DOTAT AMB 100.000 EUROS PER CATEGORIA

Iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer l'aplicació de la igualtat de gènere en les organitzacions acadèmiques i d'investigació, amb l'objectiu de fomentar que aquelles que sol·liciten participar en Horitzó Europa, compten amb un Pla d'Igualtat de Gènere (PIG). Oberta fins al 13 d'octubre de 2022.

Existeixen tres categories: Campionat de la igualtat de gènere sostenible, dirigit a organitzacions que puguen demostrar un historial significatiu d'activitat i un alt nivell d'assoliments mitjançant l'aplicació de la seua PIG; Campionat de la igualtat de gènere nouvingudes, dirigit a organitzacions que han començat recentment a aplicar un PIG i poden demostrar el progrés en la seua aplicació; i Campionat de la igualtat de gènere inclusiva, organitzacions que han desenvolupat un PIG que aborda les interseccions amb altres categories socials.  

|| Més info ací ||

 

 

 

INFOMED

 

 

 

NOU INFORME EURO-MED

 

UNA ECONOMIA BLAVA CIRCULAR PER AL MEDITERRANI: PRÀCTIQUES ACTUALS I OPORTUNITATS

En el marc del Programa Interreg Med, s'ha publicat l'informe “Una economia blava circular per al Mediterrani: Pràctiques actuals i oportunitats”. En aquest estudi es descriu l'estat de la qüestió en el desenvolupament de l'economia circular en alguns sectors blaus al Mediterrani, proporcionant també algunes claus per a fomentar el procés de transferència en els territoris de la conca marítima.

Aquest informe s'ha elaborat en el marc de dues iniciatives finançades per la UE, la Interreg MED Blue Growth Community i el programa SwitchMed.

|| Accedisca al document ací ||

 

 

 

CONVOCATÒRIES

 

 

 

PREMI D'ECONOMIA CIRCULAR: Fi termini 31 agost 2022

 

CONCURS DIRIGIT A STARTUPS I PIMES AMB UN SERVEI, TECNOLOGIA O PRODUCTE INNOVADOR ENTORN DE L'ECONOMIA CIRCULAR

La Comunitat d'Economia Circular del IET (Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia) ha llançat una nova competició que té com a objectiu identificar i premiar a les empreses emergents i a les PIMES que presenten noves solucions significatives entorn de l'economia circular. Les àrees temàtiques del concurs són quatre: Nous models de negoci circulars en dues àrees específiques, Metodologies d'avaluació de l'economia circular, Valorització dels residus, inclosa la logística i Passaports Digitals de Productes.

Les guardonades gaudiran d'un premi financer substancial per a impulsar el seu producte, servei o tecnologia i formar part de la xarxa d'economia circular de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT).

|| Més info ací ||

 

 

 

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ LOCALS: Fi termini 19 setembre 2022

 

LA COMISSIÓ EUROPEA LLANÇA NOVA CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES AMB UNA SUBVENCIÓ DE FINS A 1.990.000 EUROS

Amb l'objectiu de donar suport als mitjans de comunicació locals i regionals que ofereixen notícies a les comunitats desateses, la Comissió convida als sol·licitants a proposar un pla de finançament dels mitjans de comunicació amb vista a fomentar la capacitat de transformació i innovació dels mitjans de comunicació en almenys cinc Estats membres de la Unió Europea.

Els mitjans de comunicació locals, regionals i comunitaris fomenten la cohesió social i la democràcia, oferint històries rellevants per a les comunitats locals i garantint la responsabilitat política. Aquesta nova convocatòria de propostes està dissenyada per a donar suport a la innovació i la resistència a llarg termini dels ecosistemes mediàtics i augmentar el coneixement del fenomen dels "deserts mediàtics".

|| Més informació ací ||

 

 

 

LLUITA CONTRA EL DESAPROFITAMENT D'ALIMENTS A LA UE: Fi termini 20 setembre 2022

 

NOVA CONVOCATÒRIA PER A COMPLIR AMB LES LÍNIES D'ACTUACIÓ FONAMENTALS DE L'ESTRATÈGIA DE LA UE “DE LA GRANJA A LA TAULA

La Comissió Europea, en col·laboració amb l'Agència Executiva en els àmbits de la Salut Digital (HaDEA), ha llançat una convocatòria de propostes amb una dotació de 2.250.000 euros de subvenció per a lluitar contra el desaprofitament d'aliments. L'objectiu és aconseguir que els sistemes alimentaris siguen justos, saludables i respectuosos amb el medi ambient.

La convocatòria donarà suport a les parts interessades del sector de l'hostaleria i els serveis alimentaris per a millorar el mesurament del desaprofitament d'aliments i ajudar a aplicar la prevenció de la deixalla d'aliments en les seues operacions i organitzacions. El sector inclou restaurants, hotels i serveis de servei d'àpats (sanitat, educació, menjadors, transport, etc.), tant en l'àmbit públic com en el privat.

||  Accés a la convocatòria ací ||

 

 

 

EU4HEALTH: Fi termini 18 agosto 2022

 

PREPARACIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA DAVANT FUTURES AMENACES SANITÀRIES

Amb la finalitat de donar suport a l'Autoritat Europea de Preparació i Resposta davant Emergències Sanitàries (HERA), la HaDEA ha llançat una nova convocatòria d'ajudes en el marc del programa EU4HEALTH (programa sanitari de la UE que finança a les autoritats nacionals, organitzacions sanitàries i altres organismes mitjançant subvencions i contractes públics).

La subvenció (que compta amb un pressupost total de 25.000.000 euros) té per objecte establir una xarxa pilot de laboratoris i instituts d'investigació amb els coneixements i capacitats necessaris per a donar suport a HERA en la identificació de patògens emergents i garantir la disponibilitat de contramesures mèdiques per a millorar la preparació i la resposta sanitària.

|| Més informació ací ||

 

 

#BEINCLUSIVE 2022: Fi termini 29 septembre 2022

PREMIS ESPORTIUS DE LA UE ERASMUS+: INCLUSIÓ A TRAVÉS DE L'ESPORT

Els premis esportius de la UE Erasmus+ #BeInclusive 2022 tenen com a objectiu premiar i donar visibilitat a projectes que hagen secundat amb èxit la inclusió a través de l'esport, amb propostes d'accions dirigides a grups marginats o desfavorits; a persones amb discapacitat o problemes econòmics, de salut o amb diferències socials i educatives; a immigrants, refugiats, minories ètniques; i també, a la promoció de la igualtat.

Els premis es divideixen en tres categories, amb una dotació cadascuna de 15.000 euros: Promoció de la igualtat de gènere en l'esport "Be Equal", premiarà projectes que promoguen l'apoderament i la participació de les dones i les xiquetes en esport; Esport per a la Pau dirigit a propostes que utilitzen l'esport com a vehicle per a promoure la pau i els valors europeus; i, Trencar barreres en l'esport, que premiarà aquells projectes esportius que promoguen la inclusió, el diàleg i la tolerància.

|| Més informació ací ||

 

 

 

INFORMES I ESTADÍSTIQUES

 

 

 

BARÒMETRE EUROPEU DEL GREEN DEAL 2021

 

ELS PRIMERS RESULTATS S'HAN PRESENTAT DURANT LA CONFERÈNCIA BIANUAL THINK2030 A PARÍS ELS DIES 29 I 30 DE JUNY

Cada any, l'Institut per a la Política Mediambiental Europea (IEEP) demana als experts en sostenibilitat la seua opinió sobre les possibles vies per a complir els objectius del Pacte Verd Europeu. El nou Baròmetre analitza els progressos realitzats i identifica les llacunes i oportunitats, servint de "baròmetre de confiança" sobre l'aplicació del Green Deal.

Entre els principals resultats destaca que el 33% dels enquestats sospesa que la falta de compromís per part dels Estats membres és el major obstacle per a l'aplicació del Green Deal, el 38% considera que la promoció de les cadenes de subministrament circulars i amb baixes emissions de carboni en els principals sectors emissors és l'oportunitat més positiva que ofereix el Green Deal i el 37% dels enquestats considera que el major progrés s'ha produït en l'augment de l'ambició climàtica de la UE per a 2030 i 2050.

|| Informe ací ||

 

 

 

SOCIAL EXPERIMENTATION

 

GUIA PRÀCTICA PROMOTORS DE PROJECTES DEL FONS SOCIAL EUROPEU PLUS (FSE+)

Aquesta guia metodològica pràctica té com a objectiu donar suport als professionals, principalment als futurs promotors de projectes del Programa Europeu d'Ocupació i Innovació Social (EaSI) que preparen una proposta d'experimentació social en el període de programació 2021-2027, així com a aquelles parts que responen a les convocatòries nacionals i regionals del FSE+ sobre innovació social en règim de gestió compartida.

Així mateix, pot servir per a sensibilitzar als responsables polítics i a les organitzacions de finançament, en particular a les Autoritats de Gestió del FSE+, sobre el valor de l'experimentació social a través de la utilització dels resultats obtinguts d'aquestes experimentacions ja provades amb èxit, o dissenyar i llançar noves convocatòries específiques per a provar solucions innovadores per a la millora en el disseny de les polítiques, els programes i les convocatòries, així com els mecanismes de finançament per a donar suport a les innovacions i les experimentacions socials.

|| Accedeix a l'informe a través del següent enllaç ||

 

 

 

INFORME ANUAL D'ACTIVITATS REGI PER A 2021

 

JA S'HA PUBLICAT L'INFORME ANUAL D'ACTIVITATS (IAA) 2021 DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA REGIONAL I URBANA DE LA COMISSIÓ

L'informe respon a les següents qüestions: com s'ha adaptat la política de cohesió per a donar suport als Estats membres i a les regions en la lluita contra el COVID-19, la crisi econòmica i el canvi climàtic; i com els fons de la UE han reduït les disparitats i contribuït a la cohesió econòmica, social i territorial.

El IAA també ofereix una imatge completa del funcionament dels sistemes de gestió i control dels programes de la política de cohesió. Per a 2021, es van formular reserves en relació amb 54 programes, en els quals és necessari adoptar mesures correctores per a garantir la correcta execució del pressupost de la UE. Malgrat això, l'anàlisi suggereix una tendència constant a la disminució de les deficiències i els errors relacionats amb la despesa de la política de cohesió.

|| Accedeix ací ||

 


 

CERCADOR DE PROJECTES

 

 

 

COSME

 

CONSULTA LES PLATAFORMES DE DIFUSIÓ DE PROJECTES DEL PROGRAMA PER Al MERCAT ÚNIC (COSME)

El Programa per al Mercat Únic (COSME) reforça la governança del mercat interior de la Unió Europea, impulsa la competitivitat de les empreses —en particular, de les Pimes—, promou la salut humana, animal i vegetal, i estableix el marc per al finançament de les estadístiques europees.

La base de dades de projectes del programa COSME de la Comissió Europea conté descripcions dels projectes finançats, inclosa la informació de contacte de les organitzacions participants. A través del mapamundis interactiu de la plataforma, podràs explorar projectes finançats, millorar la visibilitat d'un projecte, compartir els resultats amb altres persones interessades en els mateixos temes i buscar inspiració o socis potencials per a projectes futurs.

|| Per a accedir al cercador prema ací ||

 

 

 

NOTICIES

 

 

 

EURONA

 

REVISTA D'EUROSTAT SOBRE COMPTES NACIONALS I INDICADORS MACROECONÒMICS 2022

EURONA és una revista acadèmica d'accés obert dedicada als Comptes Nacionals i als Indicadors Macroeconòmics l'objectiu dels quals és el de ser una plataforma d'intercanvi de resultats d'investigacions. Els articles analitzen i investiguen una gran varietat de temes, incloent qüestions pràctiques de mesurament, comparacions entre països, metodologies i tècniques estadístiques innovadores.

L'últim número publicat recull cinc articles: el primer fa una important aportació al debat sobre la comptabilitat dels serveis digitals gratuïts; el segon analitza la contribució que les organitzacions esportives internacionals fan al PIB suís; en el tercer es calcula la petjada del CO₂ a les Seychelles; el quart analitza la coherència dels comptes financers i no financeres per sector institucional; i l'últim aborda els reptes que planteja la recopilació de dades sobre els beneficiaris de les prestacions socials en el context del sistema europeu d'estadístiques integrades de protecció social.

|| Més informació ací ||

 

 

 

FAST-CARE

 

PAQUET D'ASSISTÈNCIA FLEXIBLE PER ALS TERRITORIS

En el marc dels fons estructurals, la Comissió Europea ha proposat el paquet d'Assistència flexible per als territoris o FAST-CARE, que té per objectiu donar suport als Estats membres, les autoritats regionals i locals i els socis a fer front a les conseqüències de la guerra a Ucraïna. FAST-CARE facilitarà el finançament del primer acolliment i el socors immediat de les persones que fugen de la guerra a Ucraïna, donarà suport a les mesures d'acolliment i orientació i oferirà accés a l'assistència sanitària, l'atenció psicològica i el mercat laboral, entre altres.

El paquet proposa tres canvis en la legislació sobre política de cohesió 2014-2020 i 2021-2027. Els punts clau del nou paquet són:

  1. Més suport per als quals acullen a persones desplaçades: Estats membres, autoritats locals i organitzacions de la societat civil
  2. Garantir que les inversions van on es necessiten
  3. Suport pràctic per a resoldre el problema del retard en l'execució de projectes

|| Més info ací ||

 

 

 

CULTURA I CREATIVITAT

 

CREACIÓ DE LA NOVA COMUNITAT DE CONEIXEMENT I INNOVACIÓ (CCI) DE LA UNIÓ EUROPEA

L'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) ha llançat la comunitat de coneixement i innovació (CCI), una nova associació paneuropea sobre cultura i creativitat.

Aquesta associació reunirà agents clau en els àmbits de l'educació, la investigació i les empreses, i proporcionarà a la Unió Europea professionals i empresaris que transformaran els resultats de la investigació d'avantguarda en innovació.

Per a facilitar la creació de la CCI, el EIT dotarà l'associació guanyadora amb una subvenció d'arrancada de fins a 6 milions d'euros. Quan treballe a plena capacitat, la subvenció anual s'incrementarà i podrà arribar a 70 milions d'euros a l'any en el marc de l'actual programa Horitzó Europa.

|| Accedir a la informació ||

 

 

 

DEMOCRACY EVENT 2022

 

CONCURS PER A GUANYAR UN VIATGE Al DEMOCRACY EVENT A BRUSSEL·LES, BÈLGICA

El Fòrum Europeu de la Joventut, en col·laboració amb la Comissió Europea i el Parlament Europeu, organitza l'esdeveniment “Democracy Event” a Brussel·les el mes vinent d'octubre.

Els joves nacionals o residents de la UE que tinguen de 18 a 30 anys poden guanyar un viatge per a assistir al Democracy Event a Brussel·les. El requisit principal és estar inscrit en todosjuntos.ue i animar als teus contactes a inscriure's a aquesta iniciativa. Els 3 participants que registren el major nombre de nous contactes guanyaran.

La data límit per a participar és el 4 de setembre a les 23.59.

|| Llija tots els requisits ací ||

 

 

 

OPOSICIONS UE

 

GUIA INFORMATIVA D'OPOSICIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

Aquesta guia, publicada pel Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, serveix d'orientació per a aquelles persones que vulguen accedir a les places d'ocupació pública convocades per l'Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO) de la Unió Europea oferint informació sobre els sistemes, proves i característiques del procés selectiu, així com direccions de contacte a les quals dirigir-se per a qualsevol consulta.

|| Descarregar la guia ací ||

 

 

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

 

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

 

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

 

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

 

Imagen que contiene Escala de tiempo
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

 

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

 

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

 

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ, PRÀCTIQUES I VACANTS EN INSTITUCIONS DE LA UE

 

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta el butlletí y el resum ||

 

 

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

 

Imagen que contiene exterior, cerca,
                              forrado, colorido
                              Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ ESTATAL (SEPE)

RECOPILACIÓ DEL SEPE D´OFERTES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES CURRICULARS INTERNACIONALS

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) posa a la disposició de la ciutadania dues pàgines web amb tota la informació sobre ofertes d'ocupació, processos de selecció dels diferents països europeus i informació del Portal europeu de la mobilitat laboral de EURES.

Descobreix la pàgina web Ofertes d'ocupació destacades i informació per països, on pots conéixer les ofertes i convocatòries vigents, seleccionant el país que desitges en la llista adjunta. L'altra pàgina és Pràctiques i Aprenentatge internacionals, que desplega les diferents ofertes per a treballar en l'Administració de la Unió Europea i per a fer Pràctiques Internacionals.

 

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

 

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

 

PROGRAMA OPERATIU FEDER COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

 

OBRES D'AMPLIACIÓ I MODERNITZACIÓ DE L'ESTACIÓ DEPURADORA D'AIGÜES RESIDUALS (EDAR) DE VILLENA- EPSAR

L'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) ha conclòs les obres d'ampliació i modernització de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Villena (Alacant), cofinançada amb 3.540.000 EUR de Fons Europeus FEDER del Programa Operatiu 2014-2020, l'actuació principal del qual és la de perseguir la millora l'estat de les aigües i la gestió dels recursos hídrics europeus.

El principal objectiu de l'actuació ha consistit en la millora de la qualitat de l'aigua tractada que permet l'abocament de l'aigua a la Séquia del Rei, que és una zona sensible, així com la reutilització de l'aigua per a reg. A més, s'han aconseguit altres objectius com: incrementar en 2.000 metres cúbics diaris el cabal, fins als 9.931 metres cúbics diaris totals, donant servei a un equivalent de 57.931 habitants; reduir la petjada de carboni de l'estació gràcies a l'autoproveïment energètic; aprofundir en l'economia circular de la planta, reaprofitant els llots resultants del procés de depuració en l'agricultura.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

 

GEOFONDOS GVA


PROGRAMA OPERATIU FEDER - FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

CONEIX EL MAPA DE PROJECTES COFINANÇATS PER LA UE A través DELS FONS FEDER I FSE EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Com a iniciativa per a disminuir la bretxa de comunicació existent entre la UE i la ciutadania i en ocasió de la celebració del Dia d'Europa, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, amb la col·laboració de l'Institut Cartogràfic Valencià, ha posat en marxa un portal web de geolocalització de projectes cofinançats per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i del Fons Social Europeu (FSE), desenvolupats durant el període de programació 2014-2020 en la Comunitat Valenciana.

El portal web permet visualitzar la ubicació de projectes certificats, juntament amb la seua descripció i la informació relativa a l'entitat beneficiària, el fons cofinançador, la data d'inici i de finalització, la inversió programada, el percentatge de cofinançament europeu i el departament de la Generalitat Valenciana que gestiona el fons, entre altres dades.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

 

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

 

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es