BUTLLETÍ Nº 40 – AGOST 2022

xTixMí

 

 

 

EN CLAU FEMENINA

 

 

 

WOMEN TECHEU

 

SEGONA EDICIÓ WOMEN TECHEU PER A DONAR SUPORT A EMPRESES EMERGENTS DIRIGIDES PER DONES

En el marc del programa Horitzó Europa, la Unió Europea posa en marxa la segona edició de Women TechEU amb un pressupost total de 10 milions d'euros. Women TechEU ofereix suport a les empreses emergents dirigides per dones en la fase més primerenca i arriscada del seu creixement. A més d'una subvenció de 75.000 euros, les finalistes reben tutoria i assessorament en matèria de lideratge, internacionalització, elaboració de models de negoci, estratègia d'implantació, entrada en el mercat, recaptació de fons, negociació amb inversors i molt més, a través del Programa de Lideratge Femení del EIC.

Enguany, fins a 130 empreses emergents d'alta tecnologia dirigides per dones podran optar a finançament i serveis d'acceleració empresarial per a convertir-se en les líders tecnològiques. Oberta fins al 4 d'octubre.

|| Accés a la informació ací ||

 

 

 

WOMEN AND GIRLS IN STEM FORUM

 

SEGONA EDICIÓ DEL FÒRUM DE DONES I XIQUETES EN STEM (CIÈNCIA, TECNOLOGIA, ENGINYERIA I MATEMÀTIQUES)

Girls Go Circular, en col·laboració amb la Direcció General d'Educació, Joventut, Esport i Cultura de la Comissió Europea, llança el pròxim 26 d'octubre 2022 la segona edició del Fòrum de Dones i Xiquetes en STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). El tema de la segona edició és "Empoderar a les xiquetes en la ciència i la tecnologia".

L'objectiu de l'esdeveniment és reunir els responsables polítics, investigadors, líders de la indústria i estudiants per a avançar en l'agenda europea sobre la igualtat de gènere en l'educació i les carreres STEM.

|| Tota la info ací ||

 

 

 

INFOMED

 

 

 

MANUAL DE LA COMUNITAT DE TURISME SOSTENIBLE

 

COM UTILITZAR EL FINANÇAMENT DE LA UNIÓ EUROPEA PER Al TURISME SOSTENIBLE

La Comunitat de Turisme Sostenible de Interreg Med ha publicat el manual “Com utilitzar el finançament de la UE per al turisme sostenible”, dirigit a les autoritats públiques locals i regionals mediterrànies que participen en la programació i execució dels programes del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), així com als agents que formen part de l'ecosistema turístic i vulguen invertir en el turisme sostenible.

Aquest manual exposa les oportunitats de finançament de projectes que contribueixen al turisme sostenible utilitzant els instruments de finançament de la UE FEDER i MRR. La guia pretén assessorar sobre la utilització dels fons a nivell regional i local i subratllar els aspectes clau a tindre en compte per a aprofitar al màxim el finançament disponible en els pròxims anys.

|| Tota la info ací ||

 

 

 

CONVOCATÒRIES

 

 

 

CONFIGURACIÓ DEL FUTUR DIGITAL EUROPEU: Fi termini 24 octubre 2022

 

CONVOCATÒRIA "UNA ESFERA PÚBLICA EUROPEA: UNA NOVA OFERTA MEDIÀTICA EN LÍNIA PER A JOVES EUROPEUS”

La Comissió Europea, per tercer any consecutiu, donarà suport a la joventut europea en la producció de continguts d'informació en línia sobre l'actualitat de tota Europa. La convocatòria pretén acostar la UE als joves, animant-los a convertir-se en ciutadans i ciutadanes actius i connectar-los més enllà de les fronteres, contribuint amb això també a l'Any Europeu de la Joventut 2022.

Entre els objectius d'aquesta acció està el compromís amb la joventut europea mitjançant la creació d'espais en línia comissariats i amb continguts que conviden a la reflexió entorn de l'actualitat, i que servisquen de comparació de perspectives i interessos de la joventut d'altres Estats membres amb les iniciatives de la UE, utilitzant formats innovadors en plataformes digitals amb l'objectiu final de contribuir a una societat civil més activa.

|| Tota la informació en el següent enllaç ||

 

 

 

EIC SCALE UP 100 PER A STARTUPS O EMPRESES: Fi termini 5 octubre 2022

 

CONVOCATÒRIA DE FINANÇAMENT DEL CONSELL EUROPEU D'INNOVACIÓ EIC SCALE UP 100 PER A NEGOCIS O EMPRESES EMERGENTS

Europa té molt interés a donar suport a l'esperit empresarial. La UE necessita més emprenedors i innovadors per a convertir les seues millors idees en productes i serveis i crear més llocs de treball. Les startups i les empreses impulsen el creixement, la sostenibilitat i la inclusió d'Europa.

El Consell Europeu d'Innovacióoberta la convocatòria de finançament EIC Scale Up 100 per a negocis o empreses emergents amb la finalitat d'ajudar a identificar una cohort de 100 empreses d'alta tecnologia de la cartera de startups secundades pel EIC, així com de programes similars a nivell de la UE (com el Programa Europa Digital i el EIT) i a nivell dels Estats membres i països associats.

|| Enllaç a la convocatòria ací ||

 

 

 

CONVOCATORIA COSME: Fi termini 30 noviembre 2022

 

SUPORT ECONÒMIC A LES PIMES TURÍSTIQUES PER A LA TRANSFORMACIÓ VERDA I DIGITAL

La convocatòria COSME, amb un pressupost de 20,5 milions d'euros, forma part de l'estratègia global de recuperació de COVID-19 per a un ecosistema turístic sostenible, desenvolupant i compartint les bones pràctiques per a les inversions de recuperació amb efectes a llarg termini per a la transició ecològica i digital.

L'objectiu de la convocatòria és guiar la recuperació de l'ecosistema turístic proporcionant suport per a la transformació digital i ecològica de les empreses turístiques, en particular les PIME, impulsant la innovació, la resiliència, les eines digitals i les dades a través de la millora de la capacitat per a considerar, avaluar i seguir els impactes ambientals i socioeconòmics dels serveis i activitats turístiques mitjançant nous models de negoci turístic basats en la digitalització, les noves tecnologies, la circularitat, les experiències autèntiques i culturals i el compromís de les comunitats locals.

||  Accedeix a la convocatòria en l'enllaç ||

 

 

 

INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA: Fi termini 14 octubre 2022

 

JA S'HA LLANÇAT LA CONVOCATÒRIA D'INNOVACIÓ 2023 DEDICADA Al SECTOR DE L'ALIMENTACIÓ

EIT Food, que compta amb el suport de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (IET), ha llançat la Convocatòria d'Innovació 2023. EIT Food dona suport a projectes d'innovació alimentària que aporten solucions tecnològiques innovadores al mercat en resposta a reptes específics del sector agroalimentari.

La convocatòria d'innovació oberta finançarà projectes col·laboratius d'innovació alimentària que posen en el mercat nous productes i introduïsquen processos i serveis comercials millorats. L'objectiu és crear un canvi positiu en el sistema alimentari, aconseguint: vides més saludables a través de l'alimentació i un sistema alimentari de xarxa zero, transparent, just i resistent. Es podran proporcionar fons de fins al 70% dels costos del projecte.

|| Més informació  ací ||

 

 

BONS VIATGE DISCOVEREU: Fi termini 25 octubre 2022

DESCOBREIX TOTES LES NOVES OPORTUNITATS I BONS DE VIATGE DE DISCOVEREU

En el marc de l'Any Europeu de la Joventut, la Comissió Europea llança una nova candidatura DiscoverEU 2022, iniciativa que ofereix als joves de 18 anys (nascuts entre l'1 de gener de 2004 i el 31 de desembre de 2004) bons de viatge i noves oportunitats per a conéixer el continent europeu, principalment amb tren. Podran fer un viatge per Europa durant un període màxim de 30 dies entre entre l'1 de març de 2023 i el 29 de febrer de 2024.

Es convida que els joves al fet que sol·liciten un dels bons. Com a novetat, a partir de 2022 els participants seleccionats rebran una targeta de descompte DiscoverEU amb descomptes en visites culturals, activitats d'aprenentatge, esports, transport local, allotjament, menjar, etc.

|| Més informació  ací ||

 

 

 

INFORMES Y ESTADÍSTIQUES

 

 

 

ESTUDI ANUAL DE LA CÀRREGA ADMINISTRATIVA 2021

 

L'ESTUDI ANUAL DE LA CÀRREGA ADMINISTRATIVA DE 2021 EXPOSA LA LABOR DE LA UE PER A SIMPLIFICAR LA LEGISLACIÓ

L'estudi, publicat per la Comissió Europea, presenta exemples concrets de simplificació de normes de la Unió en àrees com l'agricultura i el desenvolupament rural, les comunicacions, la salut, el transport o el mercat únic.

L'estudi es basa en el principi de «una més, una menys», un dels objectius de les prioritats polítiques de la Comissió Von der Leyn que comporta que les noves càrregues amb possibles efectes sobre les empreses i els ciutadans que puguen derivar-se de les propostes legislatives de la Comissió es compensen amb la reducció de càrregues ja existents en el mateix ordre d'actuació, així com de les lliçons extretes de la Plataforma «Preparats per al Futur» formada per un grup d'experts d'alt nivell de la Comissió encarregats de simplificar i modernitzar les normes de la UE.

|| Més informació en el següent enllaç ||

 

 

 

ESTUDI SOBRE L'EVOLUCIÓ SOCIAL I DE L'OCUPACIÓ A EUROPA 2022

 

EDICIÓ ANUAL DE 2022 “JOVES EUROPEUS: REPTES SOCIALS I D'OCUPACIÓ EN EL FUTUR”

L'edició anual de 2022 de l'estudi sobre l'ocupació i l'evolució social a Europa (ESDE), titulada “Joves europeus: reptes socials i d'ocupació en el futur”, publicat per la Comissió Europea, ofereix dades sobre la situació de la joventut durant la crisi econòmica provocada per la pandèmia de COVID-19.

L'anàlisi mostra que, en comparació amb la població general, la situació social i del mercat laboral de la joventut s'ha vist més afectada i la seua recuperació ha sigut més lenta, a causa de la seua posició més vulnerable i precària en el mercat laboral, que es veu agreujada per les circumstàncies individuals com un entorn socioeconòmic desfavorit. L'informe destaca la importància de l'educació i les competències, juntament amb intervencions actives addicionals en el mercat laboral i la política social per a donar suport a la integració de la joventut al mercat laboral i la inclusió social.

|| Accés al document ací ||

 

 

 

SOTEU 2022

 

DISCURS SOBRE L'ESTAT DE LA UNIÓ 2022 DE LA PRESIDENTA DE LA COMISSIÓ EUROPEA URSULA VON DE LEYEN

Anualment el president/a de la Comissió Europea, actualment Ursula von der Leyen, pronuncia el discurs sobre l'Estat de la Unió, on s'analitzen els èxits ja aconseguits, els desafiaments als quals ens enfrontem, així com les prioritats i objectius a aconseguir en el pròxim període.

Aquest any 2022 el discurs va tindre lloc el 14 de setembre. La presidenta ha reforçat el compromís europeu amb Ucraïna. Així mateix, en nom la Comissió ha proposat una sèrie de mesures urgents enfront de pujada de preus i consum i el compromís per un futur sostenible i estable, subratllant el compromís de duplicar els mitjans existents en serveis de protecció civil per a l'extinció d'incendis. D'altra banda, un dels anuncis més rellevants ha sigut que el pròxim 2023 serà l'Any Europeu de la Formació i de la Formació Contínua. El cinqué i últim punt clau tractat en el discurs és l'enfortiment de les democràcies i independència judicial.

|| Llig el discurs complet ací ||

 


 

CERCADOR DE PROJECTES

 

 

 

RIS3

 

TROBA PROJECTES EN EL MARC DE LES ESTRATÈGIES D'ESPECIALITZACIÓ INTEL·LIGENTS

La Plataforma S3 ajuda als països i regions de la UE a desenvolupar, aplicar i revisar les seues Estratègies d'Investigació i Innovació per a l'Especialització Intel·ligent (RIS3). Estableixen prioritats (Innovació i investigació, Agenda digital, Suport a les pimes i Economia baixa en carboni) per a adequar la investigació i la innovació a les necessitats empresarials amb la finalitat d'abordar les oportunitats emergents i els desenvolupaments del mercat.

L'eina Digital Innovation Hubs és un catàleg en línia que conté informació sobre els centres d'innovació digital a Europa i permet ajudar les empreses a accedir a les competències necessàries per a digitalitzar els seus productes i serveis.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

 

 

NOTICIES

 

 

 

ESDEVENIMENT ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT – MUVIM VALÈNCIA. 1 OCTUBRE 2022

 

CONEIX LES OPORTUNITATS FORMATIVES I LABORALS QUE OFEREIX LA UNIÓ EUROPEA

Amb motiu de l'Any Europeu de la Joventut, la Direcció General de Fons Europeus ha organitzat l'esdeveniment ‘Plaza Europa’, una jornada lúdic-formativa que tindrà lloc dissabte que ve 1 d'octubre en la zona del MUVIM, València.

Un espai de trobada on els joves podran conéixer bona part de les oportunitats que la Unió Europea els brinda en matèria de formació i ocupació. A més, durant tot el dia podran gaudir d'actuacions musicals, tallers de dansa i pintura, que complementaran els estands informatius on organismes públics acostaran a joves de 16 a 29 anys informació d'especial interés, com a beques formatives, oportunitats de treball i programes com Eurodisea o la xarxa EURES. Així mateix, al llarg de l'esdeveniment es realitzaran taules redones, dinàmiques i tallers on experts i joves parlaran i debatran sobre experiències d'estudis i ocupació. L'accés és lliure i no necessita d'inscripció prèvia.

|| Més informació ací ||

 

 

 

LA CV COORDINARÀ LES OFICINES AUTONÒMIQUES ESPANYOLES A BRUSSEL·LES

 

LA COMUNITAT VALENCIANA COORDINARÀ LES OFICINES AUTONÒMIQUES ESPANYOLES A BRUSSEL·LES EL SEGON SEMESTRE DE 2022

L'Oficina de la Comunitat Valenciana a Brussel·les ha assumit durant el segon semestre de 2022 la Coordinació de les Oficines Regionals Espanyoles a Brussel·les (CORE). Aquesta coordinació es desenvoluparà en un període amb reptes molt importants que coincideix amb la presidència txeca del Consell Europeu, el lema del qual és 'Europa com a tasca'.

La coordinació entre les representacions autonòmiques en la capital comunitària té l'objectiu d'estrényer la relació entre les comunitats autònomes per a ser més eficients i reforçar la seua interlocució amb les institucions europees i amb la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea.

|| Accés a la informació ací ||

 

 

 

“ROAM LIKE AT HOME”

 

NOVES NORMES D'ITINERÀNCIA PER A VIATGERS DE LA UE: COM A casa FINS A 2032

L'1 de juliol va entrar en vigor el nou Reglament (UE) 2022/612 de 6 d'abril de 2022 relatiu a la itinerància en les xarxes públiques de comunicacions mòbils en la Unió, que prorroga fins a 2032 el mecanisme que permet als viatgers de la Unió Europea i de l'Espai Econòmic Europeu cridar, enviar missatges i navegar a l'estranger sense costos addicionals.

Les noves normes també aportaran importants beneficis a les empreses i els ciutadans de la UE, que gaudiran d'una experiència d'itinerància millor, amb la mateixa qualitat de servei mòbil a l'estranger que al seu país. Milloren així mateix l'accés a les comunicacions d'emergència en tota la UE i garanteixen una informació clara sobre els serveis que poden estar subjectes a recàrrecs addicionals.

|| Tota la  informació ací ||

 

 

 

EPSO

 

NOVA PÀGINA WEB DE L'OFICINA EUROPEA DE SELECCIÓ DE PERSONAL (EPSO)

La nova pàgina web de l'Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO) està dissenyada per a ser una eina de comunicació, tenint en compte les necessitats dels usuaris, millorant la navegació de manera més intuïtiva i amb opcions de menú que permeten un accés més ràpid a la informació sobre les activitats, al mateix temps que ofereix presentació més atractiva.

El nou lloc web forma part del procés de transformació i d'augment de presència de la EPSO que s'està duent a terme per a respondre a la necessitat d'una major innovació i eficàcia.

|| Accés a la web en el següent enllaç ||

 

 

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

 

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

 

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

 

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

 

Imagen que contiene Escala de tiempo
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

 

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

 

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

 

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ, PRÀCTIQUES I VACANTS EN INSTITUCIONS DE LA UE

 

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta el butlletí y el resum ||

 

 

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

 

Imagen que contiene exterior, cerca,
                              forrado, colorido
                              Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ ESTATAL (SEPE)

RECOPILACIÓ DEL SEPE D´OFERTES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES CURRICULARS INTERNACIONALS

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) posa a la disposició de la ciutadania dues pàgines web amb tota la informació sobre ofertes d'ocupació, processos de selecció dels diferents països europeus i informació del Portal europeu de la mobilitat laboral de EURES.

Descobreix la pàgina web Ofertes d'ocupació destacades i informació per països, on pots conéixer les ofertes i convocatòries vigents, seleccionant el país que desitges en la llista adjunta. L'altra pàgina és Pràctiques i Aprenentatge internacionals, que desplega les diferents ofertes per a treballar en l'Administració de la Unió Europea i per a fer Pràctiques Internacionals.

 

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

 

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

 

PROGRAMA OPERATIU FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

 

LA GENERALITAT DESTINA 350.750 EUROS Al PROGRAMA EURODISEA PER A EMPRESES VALENCIANES QUE OFERISQUEN PRÀCTIQUES LABORALS A JOVES EUROPEUS

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha llançat les ajudes del Programa Eurodisea 2022 perquè les empreses i entitats de la Comunitat Valenciana oferisquen pràctiques remunerades a joves europeus d'entre 18 i 30 anys en situació de desocupació. Aquestes ajudes estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Comunitat Valenciana 2014-2020.

En concret, per a aquest exercici s'ha ampliat el pressupost fins als 350.750 euros amb l'objectiu que el teixit productiu valencià oferisca pràctiques professionals a un total de 47 joves europeus, contribuint al fet que les empreses de la Comunitat Valenciana aposten per la seua internacionalització i per la incorporació de talent europeu als seus processos. L'objectiu de la Generalitat és proporcionar als participants europeus un període de pràctiques professionals remunerat i, al seu torn, que el major nombre possible de valencians puguen beneficiar-se del mateix programa amb pràctiques en tota Europa.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

 

GEOFONS GVA


PROGRAMA OPERATIU FEDER - FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

CONEIX EL MAPA DE PROJECTES COFINANÇATS PER LA UE A través DELS FONS FEDER I FSE EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Com a iniciativa per a disminuir la bretxa de comunicació existent entre la UE i la ciutadania i en ocasió de la celebració del Dia d'Europa, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, amb la col·laboració de l'Institut Cartogràfic Valencià, ha posat en marxa un portal web de geolocalització de projectes cofinançats per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i del Fons Social Europeu (FSE), desenvolupats durant el període de programació 2014-2020 en la Comunitat Valenciana.

El portal web permet visualitzar la ubicació de projectes certificats, juntament amb la seua descripció i la informació relativa a l'entitat beneficiària, el fons cofinançador, la data d'inici i de finalització, la inversió programada, el percentatge de cofinançament europeu i el departament de la Generalitat Valenciana que gestiona el fons, entre altres dades.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

 

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

 

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es