BUTLLETÍ Nº 41 – SETEMBRE 2022

xTixMí

 

 

 

EN CLAU FEMENINA

 

 

 

EL PRIMER FÒRUM SOBRE LA IGUALTAT DE GÈNERE

 

EIGE LLANÇA EL FÒRUM SOBRE LA IGUALTAT DE GÈNERE A BRUSSEL·LES I EN LÍNIA ELS PRÒXIMS 24 I 25 OCTUBRE DE 2022

El primer Fòrum de la Igualtat de Gènere ofereix una plataforma per a compartir dades i coneixements relacionats amb la igualtat de gènere. El Fòrum reuneix un col·lectiu de responsables polítics, professionals i membres de la societat civil amb una fita clau en la campanya #3StepsForward per a construir un economia inclusiva més forta que funcione per a dones, homes, xiquetes i xiquets en tota la seua diversitat.

L'esdeveniment inclou diverses taules redones, tallers pràctics i sessions d'intercanvi d'experiències, utilitzant els últims resultats de l'Índex d'Igualtat de Gènere de 2022 (EIGE 2022) que mesura els avanços cap a la igualtat de gènere en tota la UE.

|| Registre i accés a la informació en l'enllaç ||

 

 

 

BASE DE DADES D'ESTADÍSTIQUES DE GÈNERE

 

CENTRE DE CONEIXEMENT D'ESTADÍSTIQUES DE GÈNERE I INFORMACIÓ SOBRE DIVERSOS ASPECTES DE LA (DONES)IGUALTAT ENTRE DONES I HOMES

La base de dades d'estadístiques de gènere conté estadístiques de gènere de tota la Unió Europea i fora d'ella, a nivell de la UE, dels Estats membres i d'Europa. El seu objectiu és proporcionar dades estadístiques que puguen utilitzar-se per a secundar i complementar l'estratègia de la Comissió Europea sobre la igualtat de gènere i ajudar els Estats membres a supervisar els seus progressos.

A través de la web pots accedir a estadístiques sobre els següents temes: Polítiques i estratègies de la UE, Plataforma d'Acció de Pequín, Índex d'Igualtat de Gènere, Dones i homes en la presa de decisions, Violència de gènere i Integració de la perspectiva de gènere, entre altres.

|| Accés a la informació ací ||

 

 

 

INFOMED

 

 

 

INTERREG EURO-MED: Fi termini 27 octubre 2022

 

JA S'HA LLANÇAT LA SEGONA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES TEMÀTICS Al MEDITERRANI

El passat 27 de juny de 2022 el programa Interreg Euro-Med va llançar la segona convocatòria de projectes temàtics centrats en les prioritats del Programa "Un Mediterrani més intel·ligent i ecològic" i els seus objectius específics relacionats.

La convocatòria contempla 3 tipus de projectes: d'estudi, de prova i de transferència. Pròximament es duran a terme una sèrie de reunions tècniques amb l'objectiu de fer costat als sol·licitants en l'elaboració de la seua proposta de projecte. Destaquem: Creació de la seua associació i marc lògic (7 de juliol); Elaboració del seu pla de treball i de les activitats obligatòries (8 de setembre) i Elaboració del seu pressupost / Elegibilitat de les despeses (22 de setembre).

|| Tota la info ací ||

 

 

 

CONVOCATÒRIES

 

 

 

*MOBILITYACTION. PREMI A l'ACCIÓ DE MOBILITAT: Fi termini 31 octubre 2022

 

EL PREMI MOBILITYACTION PREMIA AlS PARTICIPANTS QUE DEMOSTREN L'EXCEL·LÈNCIA EN LA *GESTION DE LA MOBILITAT

En el Marc de Mobilitat Urbana de la UE, la gestió de la Mobilitat és un concepte per a promoure el transport sostenible i gestionar l'ús del cotxe canviant les actituds i el comportament dels viatgers, en particular a nivell d'empreses, organitzacions i institucions.

Els plans de Mobilitat inclouen, a més, les mesures i estratègies amb un impacte notable en la mobilitat sostenible, com: donar suport a l'ús del transport compartit/públic, canvi cap a transports més sostenibles, millorar els factors mediambientals reduint les emissions, crear campanyes educatives, augmentar la seguretat, l'accessibilitat i la comoditat dels usuaris, o recuperar l'espai verd/públic, entre altres.

|| Tota la informació en el següent enllaç ||

 

 

 

BONES PRÀCTIQUES EN EL MARC DEL PACTE VERD EUROPEU

 

NOVA CONVOCATÒRIA DE BONES PRÀCTIQUES I COMPROMISOS CLIMÀTICS DEL COMITÉ EUROPEU DE LES REGIONS

El Comité Europeu de les Regions (CDR) ha llançat una nova convocatòria dirigida als seus membres, als joves polítics electes i als membres de la xarxa de consellers locals i regionals del *CDR, amb l'objectiu que recullen i promoguen projectes sostenibles. Es convida a compartir les millors pràctiques de la seua ciutat o regió, que s'incorporaran a la labor del grup de treball "Green Deal Going Local" del CDR, es publicaran en el mapa interactiu del CDR i es promouran davant les institucions de la UE, les parts interessades i la premsa.

La Bones Pràctiques dels ens locals i regionals de la UE poden tractar els següents temes: Adaptació al clima, mitigació del canvi climàtic, economia circular, eficiència energètica, energies renovables, mobilitat neta, contaminació zero, reforestació urbà o pressupostos verds, entre altres.

|| Enllaç a la convocatòria ací ||

 

 

 

UNIVERSITATS EUROPEES: Fi termini 31 enero 2023

 

INICIATIVA UNIVERSITATS EUROPEES: SUPORT A LES "ASSOCIACIONS PER A l'EXCEL·LÈNCIA" EN EL MARC DEL NOU PROGRAMA ERASMUS+

Aquesta iniciativa té com a objectiu la cooperació entre institucions d'ensenyament superior a través d'aliances d'universitats en tota Europa, que permeten als estudiants combinar estudis en diversos països. De conformitat amb l'Espai Europeu d'Educació per a 2025, aquestes universitats europees es proposen promoure els valors i la identitat europea, així com augmentar la qualitat, el rendiment i la competitivitat de les institucions europees d'ensenyament superior

La convocatòria, composta de dues temàtiques: ERASMUS-EDU-2023-EUR-UNIV-1 i ERASMUS-EDU-2023-EUR-UNIV-2, pretén proporcionar suport a les aliances institucionals de cooperació transnacional amb l'objectiu d'aprofitar la cooperació institucional aconseguida fins al moment i continuar aprofundint i ampliant la seua eficàcia per a avançar en el procés de transformació de l'educació superior de la Universitats Europees.

||  Accedeix a la convocatòria en l'enllaç ||

 

 

 

BEQUES SCHUMAN: Fi termini 31 octubre 2022

 

JA S'HA OBERT EL TERMINI PER A SOL·LICITAR FER PRÀCTIQUES REMUNERADES EN EL PARLAMENT EUROPEU

Dues vegades a l'any, el Parlament Europeu ofereix pràctiques remunerades de cinc mesos en les Direccions Generals o Serveis del Parlament. En aquesta convocatòria, els mesos de pràctiques van compresos entre març i juliol de 2023.

Els llocs de pràctiques oferits cobreixen una gran varietat d'àmbits professionals: Comunicació, Traducció/Interpretació, Administració, Relacions Internacionals, Dret, Política interior de la UE o TIC, entre uns altres. Els llocs de pràctiques s'ofereixen a Brussel·les, Luxemburg i en altres nombroses ciutats d'Europa.

|| Més informació  ací ||

 

 

 

INFORMES Y ESTADÍSTIQUES

 

 

 

INSTRUMENTS FINANCERS PER A l'EDUCACIÓ I L'APRENENTATGE

 

L'EDUCACIÓ, LA FORMACIÓ I LA CAPACITACIÓ PROFESSIONAL EXERCEIXEN UN PAPER FONAMENTAL PER A PROPORCIONAR COMPETÈNCIES

En el context dels reptes actuals del mercat laboral, el suport a l'educació i la formació és fonamental per a abordar el desajustament de les qualificacions. Encara que tothom hauria de tindre l'oportunitat d'aprofitar al màxim el seu potencial i millorar les seues competències en l'economia moderna dades mostren que només 4 de cada 10 adults de la UE participen en l'aprenentatge permanent.

El present document avalua els avantatges i els reptes que suposa per a les autoritats de gestió l'adopció d'instruments financers com una de les eines per a abordar la bretxa educativa. Els instruments financers cofinançats pel *FSE són cada vegada més utilitzats per les autoritats de gestió i poden adoptar la forma de préstecs, garanties i inversions de capital i serveixen de complement al finançament tradicional de subvencions.

|| Més informació en el següent enllaç ||

 

 

 

INFORME SOBRE LA LLUITA CONTRA EL FRAU DE LA COMISSIÓ EUROPEA

 

 

SEGON INFORME SOBRE LA LLUITA CONTRA EL FRAU QUE AFECTA ELS INTERESSOS FINANCERS DE LA UNIÓ A TRAVÉS DEL DRET PENAL

La Comissió Europea ha publicat el segon informe sobre la lluita contra el frau que afecta els interessos financers de la Unió a través del Dret penal. Els principis entorn dels quals gira l'actuació de la Unió Europea en matèria de control pressupostari són el control pressupostari en si, la protecció dels interessos financers de la Unió i la lluita contra el frau.

Aquesta protecció és un dels elements principals del programa polític que té per objectiu augmentar i consolidar la confiança ciutadana i garantir la utilització correcta dels diners. Així mateix, també suposa la supervisió i control de l'activitat de l'Oficina Europea de Lluita contra el Frau (OLAF) i el suport a la lluita contra les irregularitats i els fraus en l'execució del pressupost de la Unió.

|| Descàrrega l'informe a través del següent enllaç ||

 

 

 

MILLORAR EL MESURAMENT DE LA POBRESA I L'EXCLUSIÓ SOCIAL A EUROPA

 

EUROSTAT HA PUBLICAT EL LLIBRE “MILLORAR EL MESURAMENT DE LA POBRESA I L'EXCLUSIÓ SOCIAL A EUROPA: REDUIR ELS ERRORS ALIENS Al MOSTREIG”

L'objectiu d'aquesta publicació passa per determinar la influència de tots els tipus possibles d'error alié al mostreig en les dades de les Estadístiques de la Unió Europea sobre la Renda i les Condicions de Vida (EU-SILC), i d'identificar maneres per a reduir l'error.

Les conclusions pràctiques inclouen suggeriments per a millorar la documentació dels procediments, millorar les orientacions sobre els procediments de les enquestes, crear capacitat en els mètodes per a tractar les fonts d'error i realitzar estudis metodològics, especialment estudis transnacionals.

|| Accedisca al document en aquest enllaç ||

 


 

CERCADOR DE PROJECTES

 

 

 

PORTAL EUROPEU DE PROJECTES D'INVERSIÓ

 

TROBA PROJECTES I INVERSORS A través DEL PORTAL EUROPEU DE PROJECTES D'INVERSIÓ  

El Portal Europeu de Projectes d'Inversió, creat per la Comissió Europea amb la finalitat de garantir una major transparència sobre les oportunitats d'inversió de la UE, forma part del Pla d'Inversions per a Europa i té per objectiu recolzar la inversió en l'economia real.

El portal ofereix als promotors de projectes privats i públics amb seu a la UE un mitjà adequat per a impulsar la visibilitat dels seus projectes d'inversió a tota una xarxa d'inversors internacionals. De la mateixa manera, ofereix als inversors oportunitats d'inversió en àmbits com l'eficiència energètica, el transport, la salut, l'energia renovable, la infraestructura de banda ampla o el finançament de pimes.

|| Per a accedir al cercador prem ací ||

 

 

 

NOTICIES

 

 

 

PLA D'ACCIÓ PER A LA JOVENTUT

 

PLA D'ACCIÓ PER A la JOVENTUT EN L'ACCIÓ EXTERIOR DE LA UNIÓ EUROPEA PER A 2022-2027

L'any Europeu de la Joventut, la Comissió Europea i l'Alt Representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat han adoptat el Pla d'Acció per a la Joventut en l'acció exterior de la Unió Europea per a 2022-2027, primer marc polític per a una associació estratègica amb els joves de tot el món, amb la finalitat de construir un futur més resilient, inclusiu i sostenible.

El Pla d'Acció ajudarà a complir els compromisos internacionals, com l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i l'Acord Climàtic de París, millorant la participació i l'apoderament significatius dels joves en les polítiques d'acció exterior de la UE.

|| Més informació ací ||

 

 

 

PLAZA EUROPA. ESDEVENIMENT COMMEMORATIU DE L'ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT

 

 

 

MÉS DE 2000 JOVES VALENCIANS ACUDEIXEN A PLAZA EUROPA PER A INFORMAR-SE SOBRE ELS PROGRAMES FORMATIUS I LABORALS A LA UE

La Direcció General de Fons Europeus de la Generalitat Valenciana va organitzar el passat 1 d'octubre ‘Plaza Europa’, un espai de trobada dirigida a joves 16 a 29 anys per a conéixer de primera mà les oportunitats que la Unió Europea els ofereix en matèria de formació i ocupació.

L'esdeveniment, emmarcat dins de l'Any Europeu de la Joventut, va congregar a més de 2.000 persones i va comptar amb la participació dels organismes públics Labora, Ivace, IVAJ, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Eurodisea, Xarxa EURES i València Activa, que durant tota la jornada van oferir informació sobre programes finançats per la Unió Europea en els estands habilitats per a això. A més, persones expertes i joves van debatre sobre experiències d'estudis, ocupació i voluntariat, alhora que sobre la situació actual i futura per a la joventut valenciana i europea.

|| Accés a la informació ací ||

 

 

 

20a SETMANA EUROPEA DE LES REGIONS I CIUTATS: 20 octubre 2022

 

ELS PROGRAMES OPERATIUS FSE, FEDER I REACT-EU 2014-2020 EN LA COMUNITAT VALENCIANA DES D'UNA PERSPECTIVA MEDITERRÀNIA

En el marc de la Setmana Europea de les Regions i Ciutats, la Direcció General de Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha organitzat l'esdeveniment “Els programes operatius Fons Social Europeu, Fons Europeu de Desenvolupament Regional i REACT-EU 2014-2020 en la Comunitat Valenciana des d'una perspectiva mediterrània”. Tindrà lloc de manera presencial i telemàtica el pròxim 20 d'octubre d'11.00 a 13:00h a Casa Mediterrani, Plaza de l'Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant. La ubicació exacta en el següent enllaç.

L'esdeveniment està dissenyat per a mostrar com la política de cohesió i l'instrument REACT-UE han contribuït al desenvolupament en la Comunitat Valenciana a través del FEDER, el FSE i el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil en el període de finançament 2014-2020. L'esdeveniment inclou una explicació de la política de cohesió a la Unió Europea, una breu descripció del Programa Operatiu, i la posada en comú de bones pràctiques. Per a garantir la plena participació del públic, es durà a terme també la sessió de preguntes i respostes.

|| Tota la informació ací ||  || Pot registrar-se en aquest enllaç ||

 

 

 

EYE (ESDEVENIMENT EUROPEU DE LA JOVENTUT) 2023

 

ELS DIES 9 I 10 DE JUNY 2023 SE CELEBRA LA CINQUENA EDICIÓ DEL EYE, I COMPTARÀ AMB ACTIVITATS PRESENCIALS I HÍBRIDES A ESTRASBURG

El EYE reuneix en el Parlament Europeu d'Estrasburg, en localitats de tota la UE o en línia a milers de joves d'entre 16 i 30 anys dels 27 Estats Membre i d'altres llocs del món, amb l'objectiu que proposen i desenvolupen les seues idees sobre el futur d'Europa. És un esdeveniment de la UE cocreant amb els joves, en el qual participen i organitzen diferents activitats amb institucions, organitzacions internacionals, de la societat civil i juvenils.

La cinquena edició del EYE se centrarà en el paper de la democràcia i el compromís de la joventut, atés que en el 2024 se celebren les pròximes eleccions al Parlament Europeu.

|| Accés a la web en el següent enllaç ||

 

 

 

OPORTUNITATS D'OCUPACIÓ

 

 

 

EURODESK OPPORTUNITY FINDER

 

TROBA OPORTUNITATS D'APRENENTATGE, VOLUNTARIAT, PRÀCTIQUES, CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS A EUROPA

Eurodesk Opportunity Finder és la base de dades exclusiva de Eurodesk que reuneix una gran quantitat d'oportunitats disponibles actualment en tota Europa entorn de cinc categories: aprenentatge, voluntariat, pràctiques, convocatòries i subvencions.

A través d'aquest cercador podràs trobar programes i beques per a estudiar i aprendre a l'estranger o per a realitzar un projecte de voluntariat, així com pràctiques remunerades en institucions internacionals i de la UE, convocatòries obertes per a participar en consultes, premis i concursos, o subvencions de programes i fundacions que ofereixen finançament per a donar suport a projectes juvenils.

|| Consulta el cercador a través del següent enllaç ||

 

 

 

EUROPA – OPORTUNITATS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

 

Imagen que contiene Escala de tiempo
                              Descripción generada automáticamente

ACCEDEIX A MULTITUD DE RECURSOS ÚTILS PER A LA FORMACIÓ I L'OCUPACIÓ A EUROPA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana s'ha presentat la nova guia d'Oportunitats de formació i ocupació, dividida en dues seccions amb gran informació útil sobre la formació i l'ocupació a Europa.

La secció de formació recopila instruments i portals útils per a la formació, beques i programes de mobilitat, oportunitats d'investigació, estudis de màsters i aprenentatge d'idiomes, entre altres. La d'ocupació reuneix informació sobre pràctiques, portals europeus de mobilitat professional, programes per a invertir en la joventut, carrera professional en les institucions de la UE i informació pràctica per a la teua mobilitat.

|| Descarrega la guia ací ||

 

 

 

EURES: EL PORTAL EUROPEU DE LA MOBILITAT PROFESSIONAL

 

Interfaz de usuario gráfica, Texto,
                              Aplicación
                              Descripción generada automáticamente

ELS DIVENDRES D'11.00 A 13.00 HORES XATEJA AMB UN CONSELLER EURES SOBRE EL MERCAT DE TREBALL A EUROPA

EURES és una xarxa de cooperació creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors dins dels Estats membres de la UE, Suïssa, Islàndia, Liechtenstein i Noruega, que ajuda els sol·licitants d'ocupació a trobar ocupació i als ocupadors a contractar personal procedent de tota Europa.

Ofereix els seus serveis a través del seu portal i de multitud de consellers que estan en contacte permanent amb sol·licitants d'ocupació i ocupadors de tota Europa, amb els quals pots comunicar-te mitjançant un xat en línia els divendres d'11.00 a 13.00 hores amb la finalitat d'aconseguir una comunicació més directa i immediata.

|| Accedeix al xat des del següent enllaç ||

 

 

 

BUTLLETÍ UDA – OCUPACIÓ, PRÀCTIQUES I VACANTS EN INSTITUCIONS DE LA UE

 

DESCOBREIX LES ÚLTIMES CONVOCATÒRIES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES EN LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA

La Unitat de Suport per al foment de la presència d'espanyols en les Institucions de la UE del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació ha posat en marxa l'aplicació web Professionals UE, en la qual, previ registre, es pot consultar un motor de cerca d'ofertes d'ocupació i pràctiques en les Institucions UE amb termini d'inscripció obert.

A més, després del registre es podrà rebre a través de correu electrònic i amb periodicitat setmanal, un resum de totes les vacants recentment incorporades al sistema i un Butlletí d'ofertes d'ocupació i pràctiques en Institucions de la UE, així com alertes personalitzades d'ofertes d'ocupació i pràctiques que s'adapten a les seues preferències.

|| Consulta el butlletí y el resum ||

 

 

 

OFERTES D'OCUPACIÓ EN ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

 

Imagen que contiene exterior, cerca,
                              forrado, colorido
                              Descripción generada automáticamente

CONSULTA LES VACANTS CONVOCADES PER LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació desenvolupa una funció d'informació i assessorament sobre les organitzacions internacionals (OO.II.) i les possibilitats de treball que ofereixen, els seus procediments de selecció de personal i les vacants que convoquen.

A través de la seua pàgina web podràs consultar vacants convocades per OO.II. filtrant per diferents criteris, inscriure't per a rebre avisos de vacants ajustades al teu perfil o accedir al butlletí setmanal amb les últimes vacants convocades, així com trobar les oportunitats de pràctiques per a estudiants que ofereixen les diferents OO.II.

|| Pots accedir des del següent enllaç ||

 

SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ ESTATAL (SEPE)

RECOPILACIÓ DEL SEPE D´OFERTES D'OCUPACIÓ I PRÀCTIQUES CURRICULARS INTERNACIONALS

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) posa a la disposició de la ciutadania dues pàgines web amb tota la informació sobre ofertes d'ocupació, processos de selecció dels diferents països europeus i informació del Portal europeu de la mobilitat laboral de EURES.

Descobreix la pàgina web Ofertes d'ocupació destacades i informació per països, on pots conéixer les ofertes i convocatòries vigents, seleccionant el país que desitges en la llista adjunta. L'altra pàgina és Pràctiques i Aprenentatge internacionals, que desplega les diferents ofertes per a treballar en l'Administració de la Unió Europea i per a fer Pràctiques Internacionals.

 

 

ACTUACIÓ COFINANÇADA DEL MES

 

OFERTAS DE EMPLEO EN ORGANIZACIONES INTERNACIONALES

 

PROGRAMA OPERATIU FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

 

INSTITUT VALENCIÀ DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL (IVACE) - POÈTICA 2.0

VERSO és un projecte de l'empresa valenciana Poètica 2.0, S.L., finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) del Programa Operatiu 2014-2020, a través de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE).

VERS és una nova plataforma de streaming, en constant actualització, que permet accedir a centenars de vídeos en els quals grans intèrprets, actors i actrius, reciten els clàssics de la poesia espanyola i poetes contemporanis lligen els seus propis versos. Les col·leccions de poesia de VERS són un complet recorregut per la història literària espanyola, incloent antologies en valencià. És una gran eina per a introduir la poesia a les aules d'una manera visual i atractiva, podent ser de gran ajuda en les classes de llengua i literatura.

|| Enllaç al vídeo||

 

 

GEOFONS GVA


PROGRAMA OPERATIU FEDER - FSE COMUNITAT VALENCIANA 2014-2020

CONEIX EL MAPA DE PROJECTES COFINANÇATS PER LA UE A través DELS FONS FEDER I FSE EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Com a iniciativa per a disminuir la bretxa de comunicació existent entre la UE i la ciutadania i en ocasió de la celebració del Dia d'Europa, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, amb la col·laboració de l'Institut Cartogràfic Valencià, ha posat en marxa un portal web de geolocalització de projectes cofinançats per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i del Fons Social Europeu (FSE), desenvolupats durant el període de programació 2014-2020 en la Comunitat Valenciana.

El portal web permet visualitzar la ubicació de projectes certificats, juntament amb la seua descripció i la informació relativa a l'entitat beneficiària, el fons cofinançador, la data d'inici i de finalització, la inversió programada, el percentatge de cofinançament europeu i el departament de la Generalitat Valenciana que gestiona el fons, entre altres dades.

|| Més info en el següent enllaç ||

 

 

La nostra intenció és millorar cada butlletí informatiu amb els suggeriments que podeu enviar-nos a apotecdgfondos@gva.es

 

Aquest butlletí informatiu és una eina de treball i desenvolupament professional a la disposició de totes aquelles persones

interessades en la difusió de temes i iniciatives impulsades per la Unió Europea

 

Per a rebre el nostre butlletí pots donar-te d'ALTA en el següent enllaç

Si no desitges continuar rebent-lo, per favor envia un correu amb l'assumpte BAIXA a l'adreça apotecdgfondos@gva.es