T'interessa

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere Campanya en defensa de la seguretat i la salut en l'era digital

Campanya en defensa de la seguretat i la salut en l'era digital

L'Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball (EU-OSHA) llança una campanya sobre “Treball segur i saludable en l'era digital”.

Esta campanya forma part de la Setmana Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball i va dirigida a conscienciar que la seguretat i la salut en el treball, juntament amb els avanços tecnològics, han de continuar sent una prioritat absoluta. El treball segur i saludable en l'era digital es basa en la investigació realitzada per l'EU-OSHA i tindrà una duració de dos anys. Explorarà cinc àrees prioritàries: Treball en plataformes digitals; Automatització de tasques; Treball remot i híbrid; Gestió de treballadors a través de la intel·ligència artificial (IA); i, Sistemes digitals intel·ligents.

Accés a la notícia ací

Twitter