DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere CONCURS DE MICRORELATS 2022. DIA D´EUROPA. CONSTRUINT ELS VALORS D'EUROPA.

CONCURS DE MICRORELATS 2022. DIA D´EUROPA. CONSTRUINT ELS VALORS D'EUROPA.

En el marc del dia d'Europa, la Generalitat Valenciana convida a tots els col·legis de la Comunitat Valenciana públics i concertats a participar en el concurs de microrelats 2022. El tema és “Construint els valors d'Europa”. 

El concurs compta amb dues categories de participants. Una primera categoria de microrelats per a l'alumnat de l'ESO i una segona categoria dirigida als grups de batxillerat i FP.

Es podrà presentar abans del pròxim 13 d'abril de 2022. Els col·legis guanyadors del concurs seran convidats a l'esdeveniment presencial que se celebrarà el 9 de maig per a commemorar el dia d'Europa.

Ja s'han publicat les bases del concurs 2022.

Tota la informació ací.

Twitter