T'interessa

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere Consulta pública sobre l'avaluació de l'ajuda proporcionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil durant el període de programació 2014-2020. Fins al 9 de gener 2024

Consulta pública sobre l'avaluació de l'ajuda proporcionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil durant el període de programació 2014-2020. Fins al 9 de gener 2024

La Comissió Europea, a través d'una consulta pública que estarà oberta fins al 9 de gener de 2024, avaluarà l'ajuda proporcionada pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil (IEJ) durant el període de programació 2014-2020.

Durant el període de programació 2014-2020, el Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil (IEJ) van treballar per a invertir en les persones i impulsar l'ocupació, les capacitats i la inclusió social. Més enllà del suport directe a les persones, el FSE també ha cofinançat reformes dels sistemes i serveis socials, d'ocupació, educació i formació. Tots dos programes s'han fusionat en el Fons Social Europeu Plus per a l'actual període de programació 2021-2027.

Informació i accés a la consulta pública ací

Twitter