T'interessa

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere INSTAGRAM. CONCURS DE FOTOGRAFIA 2022 - DIA D'EUROPA. EUROPA A través DELS TEUS ULLS.

INSTAGRAM. CONCURS DE FOTOGRAFIA 2022 - DIA D'EUROPA. EUROPA A través DELS TEUS ULLS.

En el marc del dia d'Europa, la Generalitat Valenciana convida a tots els joves entre 18 i 29 anys residents de la Comunitat Valenciana a participar en el concurs de fotografia 2022. El tema és “Europa a través dels teus ulls”. 

L'objectiu del concurs és la presentació de fotografies en format digital sobre la Unió Europea acompanyada d'un títol representatiu. El tema general és mostrar com influeixen les idees i valors que promou la UE en la nostra vida i en la Comunitat Valenciana.

Es podrà presentar la fotografia abans del pròxim 29 d'abril de 2022. Les persones guanyadores seran convidades a l'esdeveniment presencial que se celebrarà el 9 de maig per a commemorar el dia d'Europa.

Ja s'han publicat les bases del concurs 2022.

Tota la informació ací.

Twitter