T'interessa

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere Interreg Slam 2024: convocatòria de relats

Interreg Slam 2024: convocatòria de relats

Interreg Slam és un concurs de relats de projectes i programes Interreg que servix per a celebrar la cooperació europea i donar visibilitat als assoliments dels projectes. Enguany se centra en els valors europeus: Dignitat humana, Llibertat, Democràcia, Igualtat, Estat de Dret i Drets Humans.

En concret, es busquen històries de projectes que proporcionen igualtat d'accés a l'educació, la sanitat i el treball. També busquen projectes que aborden l'apreciació de la diversitat a través d'associacions i la creació de relacions comunitàries integradores. Seguint l'esperit d'Interreg, tots ells han de tindre un fort impacte transfronterer.

Sol·licituds per correu electrònic: stoyan.kanatov@interact.eu

Termini: Fins a l'1 de juliol de 2024

Més informació

Twitter