T'interessa

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere L'Eurobaròmetre revela la preocupació de la ciutadania europea sobre el medi ambient

L'Eurobaròmetre revela la preocupació de la ciutadania europea sobre el medi ambient

Entre març-abril es van dur a terme les enquestes a més de 25.000 persones en els 27 Estats membres per a un nou Eurobaròmetre sobre les actituds de la ciutadania europea cap al medi ambient. Aquest nou Eurobaròmetre establix que la població europea continua sentint-se directament afectada per les qüestions i les polítiques mediambientals. Concretament, un 78% afirma que aquests assumptes tenen un efecte directe en les seues vides diàries i en la seua pròpia salut i un 84% sosté que és necessària una legislació mediambiental de la Unió Europea per a protegir el medi ambient al seu país.

A més, l’Eurobaròmetre mostra un alt nivell de preocupació de la ciutadania europea sobre temes com la contaminació, l'escassetat de l'aigua, l'economia circular o la restauració de la naturalesa. La població europea defén un comportament més sostenible de les i els consumidors i una reducció de la quantitat de residus. Així mateix, un 84% de les persones enquestades sostenen que estan preocupades per l'impacte de les substàncies químiques nocives presents en els seus productes quotidians. L'Eurobaròmetre es va publicar durant la conferència anual de la Setmana Verda de la UE.

Pots consultar totes les dades de l'Eurobaròmetre sobre el medi ambient ací.

Twitter