DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere La Comissió Europea finança 31 nous projectes LIFE de medi ambient i clima a Espanya

La Comissió Europea finança 31 nous projectes LIFE de medi ambient i clima a Espanya

La Comissió Europea ha aprovat 171 nous projectes en tota Europa en el marc del Programa LIFE de medi ambient i acció pel clima, per un import de més de 396 milions d'euros. Espanya, amb 31 projectes, es beneficiarà del suport de la UE en el marc dels següents subprogrames: naturalesa i biodiversitat; economia circular i qualitat de vida; mitigació del canvi climàtic i adaptació a este; i transició cap a una energia neta.

La Comunitat Valenciana, amb 7 projectes seleccionats, té com a coordinadors de projectes, entre altres, a Aigües de València, el centre tecnològic d'AINIA o la fundació de l'Institut Valencià d'Edificació.

Estes iniciatives contribuiran a la consecució dels objectius del Pacte Verd Europeu en matèria de clima, energia i medi ambient, donant suport a la biodiversitat i la restauració de la naturalesa, i treballant per a aconseguir l'objectiu de la UE d'aconseguir la neutralitat climàtica d'ací a 2050.

Llista completa de projectes espanyols

Twitter