T'interessa

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

DIRECCIÓ GENERAL DE FONS EUROPEUS I SECTOR PÚBLIC

La Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic té competències en matèria de coordinació de finançament europeu, control i coordinació d'ajudes europees a la Generalitat, promoció del desenvolupament regional en el marc de polítiques regionals de la Unió Europea, fons europeus, així com la seua verificació i control, i coneixement, seguiment i control de la participació de la Generalitat i el seu Sector Públic Instrumental en projectes europeus.

Novetats

Ves enrere La Generalitat Valenciana celebrarà el pròxim dia 21 de setembre el Dia de la Cooperació Europea

La Generalitat Valenciana celebrarà el pròxim dia 21 de setembre el Dia de la Cooperació Europea

Amb motiu del  Dia de la Cooperació Europea, el dia 21 de setembre s'organitzaran en nombroses regions de tota Europa diferents actes per a commemorar els beneficis de la cooperació territorial.

Sovint, la complexitat dels programes europeus fa difícil traslladar a la societat quins són els resultats collits per les iniciatives empreses conjuntament per diferents regions.

En aquest escenari, l'oficina Interact València juga un paper essencial coordinant la campanya europea del Dia de la Cooperació amb l'objectiu d'acostar Europa a la societat civil. Es busca que els ciutadans del carrer, normalment poc coneixedors de les polítiques de la Unió Europea, es familiaritzen amb la cooperació entre països i regions.

Per aquest motiu, la Generalitat Valenciana ha organitzat de la mà de la companyia teatral 'Faltan7' un espectacle que combina humor amb disciplines circenses. Aquest circ teatralitzat, de nom EXPRESS, s'emmarca a més l'any Europeu de les Capacitats i Habilitats.

Hora inicie: 20.15 hores

Lloc: Plaza Carles Pau (Jardí Botànic)

Formulari d'inscripció

Cartell

Twitter