Novetats

« Ves enrere

DigiCirc cerca consorcis de Blue Economy

DigiCirc cerca consorcis de Blue Economy

DigiCirc està buscant pimes / start-ups europees que puguen utilitzar eines digitals i aplicar solucions d'avantguarda en l'economia circular abordant desafiaments específics en l'àmbit de l'economia blava.

Amb la segona convocatòria oberta, DigiCirc seleccionarà un mínim de 15 consorcis, compostos per almenys 2 Pimes / Startups, que desenvoluparan solucions innovadores enfocades en tecnologies digitals abordant els desafiaments de l'Economia Blava que es presenten a continuació. Les pimes tindran l'oportunitat d'utilitzar la plataforma d'aparellament de DigiCirc per a buscar altres pimes en cas que necessiten un soci per a crear un consorci.

Els consorcis seleccionats obtindran un finançament directe de fins a 20.000 € i l'oportunitat d'integrar un programa de suport a la innovació altament intensiu i innovador de 12 setmanes de duració, dividit en dues fases, on podran desenvolupar els seus plans de negoci i adaptar les seues solucions. per a l'àrea objectiu (Fase 1); i demostrar les seues solucions en l'entorn rellevant, així com donar forma a la seua estratègia comercial (Fase 2).

Al final del programa d'acceleració, se seleccionaran els 5 consorcis més ben classificats per a rebre un finançament addicional de 100.000 €. Disposaran de fins a 6 mesos per a desenvolupar el seu prototip i realitzar proves en un entorn operatiu amb vista a un llançament comercial.

El termini per a participar finalitza el 3 d'agost de 2021.