Novetats

« Ves enrere

Sèrie de seminaris web 2021: Com donen suport a les iniciatives i accions urbanes les ciutats verdes, justes i productives a la UE?

Sèrie de seminaris web 2021: Com donen suport a les iniciatives i accions urbanes les ciutats verdes, justes i productives a la UE?

Amb la forma actual de l'Agenda Urbana per a la UE arribant a la seua fi, és essencial que capitalitzem els seus assoliments, explorem vincles i sinergies amb altres iniciatives rellevants i contribuïm al seu procés de renovació. En aquest context, s'organitzarà una sèrie de tres seminaris web en línia amb les dimensions de ciutat verda, justa i productiva, segons el que s'estableix en la Nova Carta de Leipzig. Amb el títol ``Com donen suport a les iniciatives i accions urbanes les ciutats verdes, justes i productives a la UE?'', els seminaris web mostraran exemples i iniciatives de ciutats sobre com desenvolupar la resiliència i promoure la implementació d'aquestes dimensions a nivell local, i espai per a la discussió d'assoliments, temes pendents i oportunitats futures per a ajudar les ciutats a enfrontar els seus desafiaments de manera estratègica i contribuir així al desenvolupament urbà sostenible.

Els webinars es duran a terme en les següents dates, entre les 14.00 i les 16.00 hores:

  • La ciutat productiva: 20 de setembre de 2021
  • La ciutat verda: 27 de setembre de 2021
  • La ciutat justa: 4 d'octubre de 2021

Està convidat a registrar-se en un, dos o els tres. Pot registrar-se i trobar més informació ací.