Novetats

« Ves enrere

11/10/2021 EURegionsWeek: Diàleg amb la Ciutadania

11/10/2021 EURegionsWeek: Diàleg amb la Ciutadania

El dilluns 11 d'octubre a les 19.00 hores se celebrarà el Diàleg amb la Ciutadania.

Durant aquesta sessió, la comissària Ferreira debatrà amb joves periodistes i l'audiència en línia, destacant, amb els seus informes, exemples de recuperació a les regions europees.

La comissària Ferreira també obrirà als participants d'EURegionsWeek una enquesta en línia per a recopilar els seus comentaris sobre cadascun dels següents 4 temes:

  • Cohesió - de l'emergència a la resiliència - Fes-ho segur
  • La transició verda d'Europa, per a una recuperació verda i sostenible - Fes-ho verda
  • Transició digital per a persones: Fes-ho digital
  • Compromís dels ciutadans per a una recuperació inclusiva, participativa i justa: fes-ho per a tots

La comissària Ferreira i el Sr. Tzitzikostas llegiran les respostes i reaccionaran a aquests missatges que són la Veu de la Setmana durant la sessió de clausura del 14 d'octubre.

Els resultats de l'enquesta, La Veu de la Setmana, es carregaran també en la plataforma de la Conferència sobre el Futur d'Europa com a resultats de l'EURegionsWeek.

El dimarts 12 d'octubre a les 18.00 hores tindrà lloc el lliurament del Premi Megalizzi-Niedzielski.

El premi Megalizzi – Niedzielski ret homenatge a la memòria d'Antonio Megalizzi i Bartek Pedro Orent-Niedzielski, joves periodistes europeus amb una forta inclinació a la UE i els seus valors, que van morir després d'un atemptat terrorista a Estrasburg a la fi de 2018.

El premi guardona i anima als periodistes prometedors que comparteixen l'entusiasme d'Antonio i Barto pel projecte europeu i la política de cohesió de la UE en particular, basant-se en el seu compromís d'informar sobre la UE, la qualitat del seu treball anterior i la seua participació en el concurs Youth4Regions.

Durant la cerimònia de lliurament de premis, dos destacats joves periodistes del programa Youth4Regions rebran el premi co-atorgat per Elisa Ferreira, comissària europea de Cohesió i Reformes, i l'eurodiputada Omarjee, presidenta del Comité EP REGI.