Novetats

« Ves enrere

Del 25 al 29 d'octubre se celebra la Setmana de l'Energia Sostenible de la UE 2021

Del 25 al 29 d'octubre se celebra la Setmana de l'Energia Sostenible de la UE 2021

La Setmana de l'Energia Sostenible de la UE 2021 se celebrarà del 25 al 29 d'octubre. Una vegada més, la Conferència de Política s'organitzarà en format digital, sota el tema "Cap a 2030: remodelació del sistema energètic europeu".

Les sessions organitzades per la Comissió Europea i les parts interessades en l'energia se centraran en qüestions d'energia sostenible, debatran sobre nous desenvolupaments de polítiques, millors pràctiques i idees d'energia sostenible. Al mateix temps de la conferència, les oportunitats d'establir contactes reuniran la comunitat EUSEW en línia per a forjar aliances, mentre que els premis EUSEW celebren a persones, projectes i idees destacats.

Durant la conferència, el segon Dia Europeu de l'Energia Juvenil reunirà joves d'entre 18 i 30 anys per a compartir les seues idees sobre com transformar Europa en el primer continent climàticament neutre.

A més, es durà a terme un programa ampliat d'esdeveniments paral·lels abans de la Setmana de l'Energia Sostenible de la UE de l'11 al 21 d'octubre.

Ja pots inscriure't!