Novetats

Ves enrere Adhesió de la IGS al Club Excel·lència en Gestió

Adhesió de la IGS al Club Excel·lència en Gestió

 

ENS ADHERIM AL CLUB EXCEL·LENCIA EN GESTIÓ

Apostem per la millora de la gestió, la innovació, la sostenibilitat i, en definitiva, per contribuir a tenir una societat millor.


Des de la Inspecció General de Serveis de la Generalitat Valenciana, hem volgut entrar a formar part del Club Excel·lència en Gestió  apostant clarament per identificar-nos amb una gestió excel·lent com a pilar fonamental i eix de les actuacions de la nostra organització.

Ens unim a una comunitat formada per entitats, institucions i corporacions de tots els sectors i mides, diversa i compromesa amb la gestió excel·lent, innovadora i sostenible amb la finalitat de contribuir a crear una societat millor.

Entenem que aprendre i intercanviar coneixements i bones pràctiques amb altres organitzacions ens portarà a obtindre millors resultats i a ser protagonistes d'aqueixa millora de la societat. Quant millor siguem com a organització, millor serà també la societat. I com més ens relacionen amb la gestió excel·lent, innovadora i sostenible com a organització i com a persones que formem part d'ella, més satisfacció obtindrem i millors solucions oferirem.

Per aquest, entre altres motius, iniciem una relació més estreta amb el Club Excel·lència en Gestió, una associació multisectorial, sense ànim de lucre, que connecta a professionals per a generar i compartir coneixement sobre gestió excel·lent, innovadora i sostenible, acompanya a les organitzacions a transformar la seua gestió per a millorar els seus resultats i reconéixer els seus avanços. Sota el lema “Compartint i millorant junts”, els socis donem suport al seu propòsit de crear una societat amb confiança en el futur. Fundat a Espanya en 1991, el Club Excel·lència en Gestió està integrat per més de 230 socis dels més diversos sectors. A més, com a representant oficial únic de la EFQM per a Espanya, promou l'ús del Model EFQM com a eina de transformació formant, assessorant i reconeixent amb el Segell EFQM a les organitzacions excel·lents.