Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

Càtedra de Transformació del Model Económic - UMH

Càtedra de Transformació del Model Económic - UMH

 

 

CÀTEDRA DE TRANSFORMACIÓ DEL MODEL ECONÒMIC VALENCIÀ – UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ – ELCHE (UMHE)

 

Director: Jose Antonio Belso Martínez. Catedràtic del Departament d'Estudis Econòmics i financers i Vicerector Adjunt d'Emprenedoria, Empresa i Entorn de la Universitat Miguel Hernández.

 

Càtedra d'Innovació social i inclusiva.

Aquesta Càtedra desenvoluparà les seues activitats en els àmbits de la innovació social i inclusiva. Concretament en aspectes relacionats amb el canvi tecnològic, la relació de l'activitat de les empreses amb l'entorn ambiental i l'impacte del mateix en determinats col·lectius. 
 

L'aposta de la Càtedra presenta un marcat caràcter transversal, aportant un impuls addicional a la modernització de l'estructura productiva, el foment de l'ocupació i l'economia sostenible mitjançant l'estímul de la responsabilitat socioambiental i la major integració en el territori, i a la promoció de la igualtat i inclusió social. Les seues activitats se centren en els àmbits de la innovació social i inclusiva amb atenció especial als sectors industrials més rellevants de l'entorn de la UMH. Més concretament, en aspectes relacionats amb el canvi tecnològic, la relació de l'activitat de les empreses amb l'entorn ambiental i l'impacte de la mateixa en determinats col·lectius.  [Vore mes sobre Innovació social i inclusiva]

Resum d'activitat

 

Mes información en: