Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

Detalle jornada

Ves enrere Economia Taronja (Indústries Culturals i Creatives)

Economia Taronja (Indústries Culturals i Creatives)

 

En l'àmbit del desenvolupament econòmic han anat adquirint cada vegada més importància les activitats intensives en creativitat. Les Indústries Culturals i Creatives (ICC), comprenen els sectors en que el valor dels seus bens i serveis es fonamenta en el talent i la propietat intel·lectual, com són: l'arquitectura, les arts plàstiques, visuals i escèniques, cine, disseny, editorial, moda, música, publicitat o videojocs.

Aquestes activitats basades en la creativitat i la innovació, tenen per si mateixes una elevada capacitat de generació d'ocupació i constitueixen un estimable valor dins del Producte Interior Brut (PIB). Però la influència del sector en el desenvolupament va més enllà, estudis recents analitzen com el creuament amb altres sector productius genera valor afegit i és factor d'impuls per a la productivitat i la competitivitat empresarial.

Identificar aquestes activitats i la seua rellevància en l'economia valenciana és bàsic per a posteriorment arbitrar les accions oportunes en el marc del Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià.

NOVETATS:

CONVOCATORIA d'AJUDES València Activa per a la promoció i consolidació d'activitats en els sectors culturals i creatius en el terme municipal de València:

Consulta la convocatòria

 

ESTUDIS:

JORNADES:

COMUNICACIONS:

QUÈ ÉS L'ECONOMIA TARONJA - PAU RAUSELL

 

SEL·LECCIÓ FOTOGRÀFICA (VEURE)

 

VIDEO:

¿Qué es la Economía Naranja?

© Conselleria de Hacienda y Modelo Económico, 2019

 

 

ALTRES ESTUDIS: