Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

Xarxa de càtedres de transformació del model econòmic

 

L'objectiu de la creació d'una Xarxa de Càtedres valencianes que integre a totes les universitats públiques valencianes sota una marca única, és constituir una plataforma acadèmica per a la transferència d'investigacions en matèria de transformació del Model Econòmic destinades a col·laborar amb l'administració en el disseny de polítiques públiques i també contribuir a la disseminació d'aquests avanços entre el teixit productiu.

 

Protocol d'Actuació

Un Protocol General d'Actuació signat el 20 de maig de 2020 pel Conseller d'Hisenda i els rectors de les cinc universitats, regula el funcionament de la Xarxa sota els principis de coordinació i cooperació. 

Els programes d'investigació, formació i difusió de les universitats es duen a terme a través de la subscripció de convenis singulars anuals: Càtedra UV, Càtedra UPV, Càtedra UA, Càtedra UJI, Càtedra UMHE.

Per les circumstàncies especials generades davant la crisi sanitària, les investigacions específiques complementen els seus objectius d'investigació amb l'impacte del Covid-19 en les seues temàtiques.  

 

Vídeo de l'acte de cloenda 2023

Signatura del Protocol d'Actuació

 

Notìcies

La Xarxa de Càtedres de Transformació del Model Econòmic presenta els seus resultats de 2023

 

Difusió 

La Xarxa de Càtedres, com a marca que integra i difon l'activitat de les universitats de manera coordinada, compta amb un espai web comú i un perfil en les principals xarxes socials on cadascuna de les Càtedres publica les activitats pròpies  realitzades, independentment de la comunicació específica que es realitza en cada universitat: