Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

Càtedra de Transformació del Model Económic - Universitat Jaume I

Càtedra de Transformació del Model Económic - Universitat Jaume I

 

CÁTEDRA DE TRANSFORMACIÓ DEL MODEL ECONÒMIC - UNIVERSITAT JAUME I DE CASTELLÓ (UJI)

 

 

Director: F. Xavier Molina Morales, Catedrátic del Departament d'Administració d'Empreses i Marketing de la Universitat Jaume I de Castelló. 

 

Càtedra d'energía sostenible

Aquesta Càtedra es va constituir en 2018 i des de llavors centra el seu treball en l'àmbit de l'energia, els recursos energètics i el canvi climàtic, a partir de la línia estratègica d'afavorir l'equilibri mediambiental i territorial del Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià.
 
En el context actual de preocupació per l'augment del consum energètic, des de la càtedra s'ha fet una labor de recopilació de dades i investigació sobre l'ús de l'energia en el sector industrial valencià.
 

 

La sostenibilitat és un dels eixos transversals d'acció de la Càtedra en els diferents àmbits d'actuació, que es materialitzen en tres tipus d'activitats: investigació, formació i, finalment, generació de documentació tant a nivell científic com divulgatiu, com a resultat dels processos generats en els dos primers.   [Vore mes sobre Energia sostenible]

 

Resum d'activitat

 

Mes información en: