Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

Cursos, tallers i conferències

Cursos, tallers i conferències

eFormació

 

 • "Curs online d'Economia Blava" de la Direcció General de Model Econòmic, Finançament Autonòmic i Política Financera, en col·laboració amb la plataforma SAPS de la GVA. Aquesta plataforma de *eFormación de la Generalitat Valenciana és gratuïta i està oberta a tot el públic.
   
  L'objectiu del curs és afavorir la capacitació dels ciutadans enfront dels nous escenaris de transformació econòmica i, en aquest cas, introduir als alumnes en el coneixement de les noves possibilitats econòmiques desenvolupades en l'entorn marí o que utilitzen els seus recursos.
   

  El curs té un caràcter d'introductori amb una duració de 10 hores i, des de la seua posada en marxa al març de 2019, ja s'han realitzat nombroses edicions amb gran èxit d'assistència.

 
 • "Curs online d'Innovacions Monetàries i financeres" de la Direcció General de Model Econòmic, Finançament Autonòmic i Política Financera, en col·laboració amb la plataforma SAPS de la GVA
   
  Aquesta plataforma de eFormación de la Generalitat Valenciana és gratuïta i està oberta a tot el públic.
   
  La finalitat del curs és donar a conéixer les innovacions monetàries i financeres, en un context general de digitalització de l'economia, amb especial atenció a les noves oportunitats de finançament alternatiu per a la petita empresa. Es pretén també despertar l'interés de l'alumnat en les innovacions desenvolupades per les empreses FinTech i les tecnologies basades en el blockchain i les criptomonedas. El curs ha sigut elaborat a partir de l'informe Innovacions monetàries i financeres per a la PIME valenciana d'Enric Montesa i compta amb la participació de l'autor mitjançant enregistraments audiovisuals.
   

   

  La duració del curs és de 20 hores i, des de la seua primera edició novembre de 2019, ha resultat de gran interés per a l'alumnat.
 

 

Conferències, col·loquis i debats

 

CICLE DE CONFERÈNCIES: REFLEXIÓ I DEBAT PER A la TRANSFORMACIÓ DEL MODEL ECONÒMIC VALENCIÀ. 

 Acceso a toda la información (documentos y multimedia)

 

 • "Tamaño de la empresa y desarrollo" a cargo de: Vicente Salas, Premio Rey Jaume I de Economía, en 1992 y Catedrático de Organización de Empresas de la Universidad de Zaragoza.

Acceso a toda la información (documentos y multimedia)

 

Acceso a toda la información (documentos y multimedia)