Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

V Jornades Valencianes d'Estudis Regionals

V Jornades Valencianes d'Estudis Regionals

Durant els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2018 es varen celebrar a València la XLIV REUNIÓ D'ESTUDIS REGIONALS, així com les V JORNADES VALENCIANES D'ESTUDIS REGIONALS.

Aquest esdeveniment suposa un punt de trobada per economistes, geògrafs, econometras, científiques, acadèmics, gestors públics regionals, locals i especialistes, en general, de planificació del territori, economia sostenible, sectors productius i economia social amb la finalitat de discutir sobre els importants reptes plantejats en l'àmbit de la ciència regional

Es va contar amb la participació d'especialistes de les universitats valencianes, concretament: la Universitat de València, la Universitat Jaume I, la Universitat d'Alacant, la Universidad Politècnica de València, la Universidad Pablo Olavide, y la Universidad Católica de Valencia.

En aquesta ocasió el tema de les jornades es va centrar en el canvi cap a un model econòmic més social i sostenible, com a clar repte actual de la nostra societat. El que deriva de la necessitat de canvi del model econòmic, del qual han visualitzat els símptomes d'esgotament amb especial vigor, des del inici de la crisi.

Sobre aquesta base es va abordar la temàtica del paper clau de l'ocupació, la necessitat de noves i millors infraestructures, la influencia del territori i la reforma dels model de finançament. Tal i com arreplega el document sobre el que es va plasmar la importància d'aquestes jornades.

Informació d'interés:

- Accés a les comunicacions de les jornades.

- Pàgina de les V Jornades d'estudis regionals.

- València celebra la 44 Conferència Internacional de Ciència Regional i les V Jornades Valencianes d'estudis regionals. CVradio (19/11/2018).

Notícies rellevants: