Multimedia

Jornada Economia Blava

Jornada Economia Blava

Innovación social e inclusiva

Innovación social e inclusiva

INNOVACIÓ SOCIAL I INCLUSIVA

La sostenibilitat econòmica, mediambiental i social són les claus de la transformació del model econòmic, i en aquests objectius s'enquadra la modernització de l'estructura productiva, el foment de l'ocupació i l'economia sostenible mitjançant l'estímul de la responsabilitat socioambiental i la major integració en el territori, i la promoció de la igualtat i inclusió social. 
 
En aquesta línia s'enquadren aspectes relacionats amb el canvi tecnològic, la relació de l'activitat de les empreses amb l'entorn ambiental i l'impacte del mateix en determinats col·lectius, sobre els que dirigeix el seu focus la Catedra per a la Transformació del Model Econòmic de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.
 
Les referències d'aquest apartat formen part dels continguts de la Xarxa de Càtedres de Transformació del Model Econòmic, juntament amb altres informacions d'interés que han pogut afegir-se.

Vídeo de presentación del estudio "Red de respuestas sociales ante la crisis sanitaria del Covid-19"

Elaborat conjuntament per investigadors de les càtedres de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i de la Universitat Jaume I, en el marc de la Xarxa de Càtedres de Transformació del Model Econòmic.